Как да спра бутоните "Power", "Sleep" и "Wake Up" на клавиатурата?
Как да спра бутоните "Power", "Sleep" и "Wake Up" на клавиатурата?
Извади ги с нещо остро.
При мен тези клавиши се задействат само при натиснат допълнителен специален бутон, иначе не са активни. Това е другият вариант - да си смениш клавиатурата.
цъкаш с десен бутон на мишката върху десктопа и от менюто избираш Properties. След това Screen saver -> Power -> Advanced
В този прозорец избираш:
When I press the power button on my computer: <font color="red">Do nothing</font id="red">
и
When I press the sleep button on my computer:<font color="red">Do nothing</font id="red">
това е!
При мен има само "When I Press Power Button On My Computer:" и възможните опции са "Stand By" и "Power Off"Иначе ми дойде на ум идеята да изключа хардуерно тези бутони, но ми се ще да има някакъв по-лесен начин...
ПС. А и забравих да кажя нсй-важното... става въпрос за windows 2000.
Съвета на "Pitar K" е супер,
ако мога да допълня - не е задължително да е остро.
По същия начин съм постъпил с клавиша с логото на "уин" - дето е м/у десния Alt и Print бутона - много ми пречи на "Counter-Strike"...
@smarty
Пречи ти, 'щот си некадърник ... на Counter Strike
Сега съм се почерпил здраво, утре сигурно ще изтрия този пост, но към момента ще те ям ... с 4.3 или 4.1, което си избереш.
Ведъж през погледа ми мина една програмка ,казваше се
"I Hate This Key" , не съм я пробвал но я запомних заради това че софтуерно изключва бутони които ти пречат като WIN бутона например
Виж в Google надявам се да ти свърши работа.
Ето и линк
http://www.bytegems.com/ihatethiskey.shtml
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ведъж през погледа ми мина една програмка ,казваше се
"I Hate This Key" , не съм я пробвал но я запомних заради това че софтуерно изключва бутони които ти пречат като WIN бутона например
Виж в Google надявам се да ти свърши работа.
Ето и линк
http://www.bytegems.com/ihatethiskey.shtml
<div align="right">Originally posted by kakarot*-*01/02/2004*:* 09:11:10</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Благодаря много [:D], програмката е супер.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">@smarty
Пречи ти, 'щот си некадърник ... на Counter Strike
Сега съм се почерпил здраво, утре сигурно ще изтрия този пост, но към момента ще те ям ... с 4.3 или 4.1, което си избереш.
<div align="right">Originally posted by Malone*-*01/02/2004*:* 07:39:01</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
@Malone - и аз много яко водки..
Malone - тези дни няма да можем да постреляме, щото се прецаках с някаква версия на CS(уж ретайл, дрън-дрън, фул... ) - като пробвам да се конектна към HOFF-а - познай ?? :
някакво съобщение за "different protocol" ми дава... "
[:P][xx(][:P]
обаче, като си оправя проблема - обещавам да те потърся - ако трябва и по "си-кю", ако трябва - за да си насрочим един спаринг...
е, ако биеш - обещавам да го постна в "Дъри-Бъри" !!!!
п.п. - Държа да играем на сървър с "friendly fire=1" ,
защото другите са детска работа ....