Zna4i pi4ove ako nekoi se e sbluskval s tozi problem she sum mu mnogo blagodaren ako mi kaje kak se reshava!
------------------
Ami zna4i v slujbata si vzexme 10 absolutno 4isti4ki PC-ta (mnogo dobri4ki - edin vid jaduvan upgrade!) + XP Pro. (SP1 vgraden v OEM-skata distribuciika kum vsiaka mashinka) - abe v ob6ti linii vsi4ko kak si e po-pravilata!
I kakto si 4ko si e OK i si ba4ka perfectno i vsi4ki sa dovolni i zasmiani s novite pridobivki - izvednuj mi zvuni kolegata ot gornia etaj i vika - "Abe tuka neshto nemoga da pisha na kirilica v "webforms"!!!???!!! Demek nito na Phonetic nito na BDS...
Latinicata si ba4ka perfectno oba4e kirilicata nikva ia niama !!!
O6te ot sega iskam da nablegna na tova 4e pretendiram da sum slagal kirilica na nai-malko 1000 prokleti XP-ta i tnt bozi i nikoga nesum imal problem !
Vsi4ko si go advam kak si trebe i s Phonetic 2000 i s FlexType i ru4no sum ia adval samo s DLL-4etata. Pravil sum go i s instalacia na FlexType kato sled tva tria fowdera na Datecs ot C:\Windows i tnt. - vsi4ki regional settings sa kakto si triabva!
Problema e ne 4e nemoge da se pishe s BG Phonetic v documenti a tova 4e nemoge da se pishe s BG Phonetic v webformi na saitove prez IE6.0 SP1 dare4em! (primerno tazi v koiato pisha v momenta)!
eto dage davam edin orimer po-dolu !!!
Tova e text pisan na BG Phonetic s Direktno pusnat i rabote6t 4istak bursak FlexType2k bez da e mahnat kato startirano prilogenie pri koeto izliza slednoto!
<font color="red">B>60 5 B5LB =0?8A0= =0 E>=5B8F 40 <C 510 <08:0B0 C<@80;0!</font id="red">
Най-странното е че само с "Кредор-а" става !!! Ако превключа на БГ фонетик от Флекс Тайп-а си ебава маиката и излиза тази боза по-горе!
Aide daite sega niakva ideia ot kvo moje da se polu4ava tova!