Страница 19 от 20 ПърваПърва ... 917181920 ПоследноПоследно
Резултати от 271 до 285 от общо 292
Like Tree2Одобрявам

Внимавайте с Виваком !!!!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2012
    Мнения
    554
    #271

    Re:Внимавайте с Виваком !!!!!

    Нещо и от мен - реших да сменя оператора,че всички покрай мен станаха вивакомци и аз само се набутвах. Бях на Глобул преди това. Отивам,пускам заявление в един офис и ми казват - " До няколко дни ще ви се обадим ,че сте прехвърлен". Да,ама не...Мина една седмица,после две...Решавам да звънна и да питам. Оператора ми казва,че АЗ съм имал грешка в заявлението ! Оказа се,че тъпите патки ( натоканите мадами ) в офиса на Вива са сгрешили една цифра в ЕГНто ми,а понеже преди време бях техен абонат,и системата е сравнила данните. Понеже има разлика ,и спряла преноса на номера. То както и да е,преглътнах това и пуснах второ заявление и на 30 юли ми звънкат и казват ,че мога да сложа вече тяхната СИМ карта,демек съм прехвърлен. Слагам я и верно - всичко е ОК,на първо четене. Бях избрал план НЕТ и КОЛ ,с 30 мин към други оператори ,1800 към Вива и неогр.нет.
    И СЕГА ЧЕРЕШКАТА ! На 1ви авг,демек на втория ден,получавам СМС,че наближавам лимита от 50 лв и да извърша плащане ! Оцъклих се ...Кога успях за два дни да издумкам всичко в пакета,че и да навъртя 50 лв горница ?????? Звъня на оператора и каво се оказва !!! Пуснали са картата на 30ти юли,НО ЗАСИЧАНЕТО БИЛО НА 1ВИ АВГ ! И за тея два дни са ми дали пропорционално на месеца,демек 1/15 от всичко в пакета. Да,ама аз не знам това и си говоря с моите френдове във Вива и се кефя на 1800те мин към тях,които се оказват 100на. Имах и няколко разговора с клиенти от други оператори и те така - 50 лв за два дни ! Разбира се ,оператора каза,че БИ ТРЯБВАЛО в офисите да ми кажат това . На контравъпроса ми : " Я ми обяснете аджеба,КАК тъпите ви офиси ще знаят кога ще ми активират картата ,кога ще ми е датата на засичане и защо ,когато оператора се обади за активацията,не ми каза това тогава ??? " взеха да мънкат и туткат и да ме молят да смекча тона,защото не съм бил кОлтурен !!!
    Абе ...БГ...Нямам думи...

  2.  
     
  3. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом
    Мнения
    1,203
    #272

    Re:Внимавайте с Виваком !!!!!

    Цитат Първоначално публикувано от Tommorow
    Опааа...разбрах....баджанака ти ползва дървото мегакол....там е така 250 към всички +1800 вива ама след като изговориш първите 250....то всъщност не е дърво а е за тези които имат общ сумарен разговор към всички до 250мин и искат да не се съобразяват с това кой на кого е абонат. В идеалния случай при 250 мин получаваш 6ст на минута към всички, което си е супер....
    Проверих снощи , така е , той тарифата по име не я знае но е точно така както го обясних аз а и ти . 20 лева му е абонамента , тя и служителката ми каза че предлагания ми абонамент е иначе 20 лева , но като лоялен клиент / а то всеки е лоялен щом си плаща на време / ми правят отстъпка .
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1344670900[/time]_________________________________________________

    Цитат Първоначално публикувано от stelaartoa
    звъня на оператора и каво се оказва !!! Пуснали са картата на 30ти юли,НО ЗАСИЧАНЕТО БИЛО НА 1ВИ АВГ ! И за тея два дни са ми дали пропорционално на месеца,демек 1/15 от всичко в пакета.
    Аз също съм бил на това дередже . Имам план 300+300 натрупване = 600 минути , преподписвам договора да кажем на 22 и гледай какво става . Засичат ме на 1 и гледам аз сметката - 2,50 разговори на карта която се използва само за Вива и е имала в началото 600 минути - почвам да проверявам обажданията . На 30 , края на месеца разговор с Виваком е имало таксуване около 2 лева - звъня на оператор и той ми обяснява същото че след като съм преподписал , допълнителните 300 минути отпадат , оставам със 300 , да ама съм подписал последната десетдневка и имам само 100 и кво става изговорил съм до края на месеца 100те минути и на 30ти си ми е таксувало разговор с виваком А това също се спестява от иначе така любезните служители .
    Голяма борба е станало за клиенти не само при мобилните , но и кабелни оператори , така че за всеки един подпис трябва много да се чете и разпитва

  4. Junior Member
    Тук е от
    May 2012
    Мнения
    93
    #273

    Re:Внимавайте с Виваком !!!!!

    Цитат Първоначално публикувано от Pat
    Що? Да не би Ментел и глобул да опрощават дългове?
    Абе, че не опрощават, не опрощават...ама аз си имам лична драма с ВИВА

  5. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2012
    Мнения
    63
    #274

    Re:Внимавайте с Виваком !!!!!

    Всички са един дол дренки и са зле, ако питате мен...тука само се надпреварваме да храним тоя и оня, ама то няма кой знае каква разлика!

  6. Senior Member
    Тук е от
    May 2001
    Мнения
    1,765
    #275

    Отговор: Внимавайте с Виваком !!!!!

    Колкото се може по-далеч от Виваком!!!

    в. "Дневник"

  7. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009
    Мнения
    9,300
    #276

    Отговор: Внимавайте с Виваком !!!!!

    Цитат Първоначално публикувано от Eddie Виж публикацията
    Колкото се може по-далеч от Виваком!!!

    в. "Дневник"
    И къде е написано, че Виваком е точно този оператор????Или просто това е продукт на нечия фантазия???Може да е и Мтел.
    Ето я същата статия:

    КЗП: Телеком си е позволявал нелоялни практики - Vesti.bg

    Аз съм с договор сключен с Виваком от дистанция и нямам проблеми досега.Сметките ми спаднаха на 50% и съм доволен.На мен лично на месец са ми необходими около 100-150 минути и сега ми остават всеки месец около 100-150 минути в зависимост от натовареността.Това е за 15.36 лв с ДДС.

    Сигурно имат служители които са били недобросъвестни, но да се твърди, че всички са такива... е явно тази служителка която ми предложи договора от дистанция не е такава.

    Доколкото знам тази практика я има и при другите телекомуникационни оператори.Няма гаранция, че не е някой от тях.

  8.  
     
  9. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004
    Мнения
    2,460
    #277

    Отговор: Внимавайте с Виваком !!!!!

    Е как да не е ясно. То други такива измекяри няма. Да ти звънят в Неделя по домашния телефон. Вивакома има 4 мил. абоната откакто откриха топлата вода за договорите от разстояние. Не се ли замисляте за това

    @justify ти си изключение и то не за друго а защото смяташ, че тяхното е най-доброто(макар, че може в някои отношения да е) и не смяташ да се отказваш. Ако се наложи да се отказваш тогава друга песен ще пееш

    Пусни обаче една анкета където искаш. Да видим, колко ще са доволните и колко недоволните...

  10. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009
    Мнения
    3,093
    #278

    Отговор: Внимавайте с Виваком !!!!!

    Цитат Първоначално публикувано от glowndark Виж публикацията
    Е как да не е ясно. То други такива измекяри няма. Да ти звънят в Неделя по домашния телефон.
    И според мен са Виваком. Докато им бях абонат и наближи края на договора, се обаждаха постоянно на домашния телефон с молба да си подновя договора. Така и не успяха да ме убедят.
    Имал съм си работа и с Мтел, а сега и с Глобул и никой не ми е звънял по телефона да подновявам договори. В момента договорът ми с Глобул е изтекъл и автоматично мина на безсрочен и нямам намерение да го подновявам, поради меко казано алчния начин на тарифиране на гласовите разговори.
    Цитирам: "Тарифирането на гласовите разговори се извършва на интервали от 60 секунди, като всеки започнат 60-секунден интервал се отчита и таксува като цяла минута."
    В момента съм на стария метод, след първата минута се отчита и таксува на всяка секунда.

  11. fbr
    fbr е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jul 2007
    Мнения
    1,589
    #279

    Отговор: Внимавайте с Виваком !!!!!

    Домашния ми телефон, оставен незнайно защо, може би заради навика, го плащам по e-pay, и фактурите с детайлизираната справка ги изтеглях от сайта на Вива. Както всеки път получавам писмо на ел.поща "Вашата електронна фактура за месец 05, 2013 година е налична на viva.bg" Отивам там и с потребителско име и парола, както всеки път досега, но се оказва че не мога да вляза, а дава съобщение "VIVA създаде нов интерактивен портал за онлайн преглед и управление на услуги, фактури, текущо потребление, задължения, включени услуги, плащания и много други възможности. За да продължите да получавате и ползвате Вашите е-фактури, моля направете регистрация в портала."
    Е хайде казвам си - Ще направя нова регистрация. Отивам на регистрационната форма, и ооооо първата изненада, искат ЕГН, както и да е давам ЕГН, Следващата изненада " Моля въведете ваш вива мобилен номер" Аз нямам, и ме чака друга изненада "
    Ако нямате мобилен номер на VIVA в следващите 24 часа ние ще се свържем с Вас на посочените телефони за контакт, за да финализираме Вашата регистрация. За да се случи това, моля завършете регистрацията." Както и да е минавам нататъка и стигам до "Прочетох и съм съгласен с VIVA Общи условия" Отивам на общи условия и оооооо какво да видя
    -VIVA има право да добавя и спира услуги в Интернет страниците на VIVA, да променя цената, структурата, начина за достъп и регистрация, както и да прекрати използуването им от страна на отделни или всички свои потребители.
    - Всяко ползване на потребителско име и парола, включително чрез създадени от този потребител допълнителни регистрации, се счита, че е извършено от лицето, на което те са предоставени от VIVA и обвързва това лице, независимо дали е разрешило и/или одобрило ползването на потребителското име и паролата му, освен ако докаже че те са узнати по противоправен начин от трето лице.
    -
    Електронните изявления, потвърдени чрез потребителското име и парола създадени от лицето ползвател на съответните съобщителни услуги на VIVA, ще имат валидност като със саморъчен подпис, по силата на чл. 13 от Закона за електронния документ и електронния подпис.
    Това са само част от неравноправните клаузи в тези общи условия. А аз исках само да получавам електронна фактура и детайлизирана справка за изходящите повиквания. Знам че тук има открити фенове на тази компания, но такава нелоялност, направо отблъсква. Остави нелоялноста, ами си има чисто суспендиране на закони, а именно Закона за Електронните съобщения. В една друга тема говорехме какво е демокрация. За мен демокрацията ще има едва тогава, когато компания от такъв ранг, престане да погазва законите.
    Този пост е редактиран от fbr; 26-06-13 в 10:27.

  12. Member
    Тук е от
    Nov 2008
    Мнения
    176
    #280

    Отговор: Внимавайте с Виваком !!!!!

    Старата функционалност за преглед на е-фактури ще бъде преустановена след 12 месеца.

    Аз си влязох със старото име и парола...

  13. fbr
    fbr е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jul 2007
    Мнения
    1,589
    #281

    Отговор: Внимавайте с Виваком !!!!!

    Ха сега де. При мен веднага ми изписва съобщение че съм въвел имейл адрес с некоректен формат, и трябвало формата да бъде еди какъв си. А моето потребителско име не е във формат на имейл адрес. Даже звънях в коолцентъра им, любезната Михаела ми обясни, че единствения начин е да направя регистрация.

  14.  
     
  15. Member
    Тук е от
    Nov 2008
    Мнения
    176
    #282

    Отговор: Внимавайте с Виваком !!!!!

    https://www.vivacom.bg/online/cgi-bin/PhoneBill.cgi
    Чукнах отляво на електронна фактура... и ми излезе прозорчето за старото име и парола.
    Иначе,аз не успях да се регистрирам в новия портал...не ми съвпадали ЕИК и клиентски номер,а са вярни...

  16. fbr
    fbr е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jul 2007
    Мнения
    1,589
    #283

    Отговор: Внимавайте с Виваком !!!!!

    Прозорчето сега започна да излиза, чукал съм многократно върху електронна фактура, явно сега го работят, но сега ми вади "грешно потребителско име или парола"

  17. Member
    Тук е от
    Nov 2008
    Мнения
    176
    #284

    Отговор: Внимавайте с Виваком !!!!!

    Току-що пак влязох,и си дръпнах последната фактура.

  18. fbr
    fbr е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jul 2007
    Мнения
    1,589
    #285

    Отговор: Внимавайте с Виваком !!!!!

    Аз не можах. Обадих им се, да ми пращат хартиена вече.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 19 от 20 ПърваПърва ... 917181920 ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Електролизни котли - внимавайте!
    От shrekky във форум Отопление
    Отговори: 39
    Последно: 07-04-12, 14:10
  2. Внимавайте каква храна пазарувате от ПИКАДИЛИ
    От dragomir7708 във форум Черен списък
    Отговори: 24
    Последно: 08-01-12, 21:00
  3. ВНИМАВАЙТЕ!!! PayPal крадци на пароли.
    От Vandal във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 10
    Последно: 22-05-10, 13:58
  4. Внимавайте във Варна !!!
    От izwerga във форум Коментирай новина
    Отговори: 4
    Последно: 18-07-08, 17:27
  5. Внимавайте какво теглите от Windows Update
    От DeathKnight във форум Windows
    Отговори: 17
    Последно: 03-02-03, 14:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе