Първоначално публикувано от Pat
хахахахахахахахахаахахахах.( само някои знаят точно за какво става дума )
Първоначално публикувано от Pat
хахахахахахахахахаахахахах.( само някои знаят точно за какво става дума )
Е, то вече се подразбра за какво иде речПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
![]()
И идея си нямаш !!!Първоначално публикувано от gnf
Е що пък точно неговата?Първоначално публикувано от etg
![]()
Аз съм сърбал яко попарата на въпросните виваком и поради тази причина не съм доволен и не искам да си помислям за нищо свързано с тях. За договорите, които подписваме - темата е важна, защото не бива да позволяваме като потребители да ни манипулират...
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1342695491[/time]_________________________________________________
Коя е жената на ПАТ :Д :Д :Д
Корпоративна банка купува и “Виваком”
Корпоративна търговска банка (КТБ), заедно с партньорите си от руската “Внешторгбанк” (ВТБ) е новият собственик на телекомуникационния оператор “Виваком”, става ясно от съобщение на БТК до фондовата борса. "Главният координационен съвет на старшите обезпечени кредитори на БТК и нейната компания-майка принципно са се споразумели относно условията за продажба на БТК на двама финансови инвеститори", гласи съобщението, цитирано от "Медиапул".
...........
Тандемът КТБ – ВТБ се интересува от почти всеки по-голям актив в страната. Руската инвестиционна банка придоби "Булгартабак холдинг" през есента на 2011 г. срещу 100.1 млн. евро. Отделно българско-руското партньорство се коментира като най-заинтересовано от "БДЖ Товарни превози", чиято процедура по приватизация бе спряна в сряда.
Източник: В-к "Сега"
http://www.segabg.com/article.php?id=609125
България ще става частнаЕто кои ще са монополистите... Като си купиш транспорта, цигарите, алкохола, комуникациите, и 2-3 големи вериги и аиде...
ахахаха...е то е ясно от цифра време, че България е частна. А за виваком - не се съмнявам, че ще го купят, поне се намират желаещи и дано нещо се промени поне в услугите им с тая промяна))
Не се надявай за промяна - нов бардак със стари кур.и не става .
кой го продал, кой го купил и аз мисля че е все таяедно е мтел друго е вивата
Даааа, както и очаквах, т. нар. мой дълг е продаден на Фронтех, ама те даже и не знаят, от какво е породен този дълг. Мъкааа, мъка.Първоначално публикувано от fbr