хахахахахахахахахаахахахах.( само някои знаят точно за какво става дума )Първоначално публикувано от Pat
хахахахахахахахахаахахахах.( само някои знаят точно за какво става дума )Първоначално публикувано от Pat
Е, то вече се подразбра за какво иде речПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
И идея си нямаш !!!Първоначално публикувано от gnf
Е що пък точно неговата?Първоначално публикувано от etg
Аз съм сърбал яко попарата на въпросните виваком и поради тази причина не съм доволен и не искам да си помислям за нищо свързано с тях. За договорите, които подписваме - темата е важна, защото не бива да позволяваме като потребители да ни манипулират...
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1342695491[/time]_________________________________________________
Коя е жената на ПАТ :Д :Д :Д
Корпоративна банка купува и “Виваком”
Корпоративна търговска банка (КТБ), заедно с партньорите си от руската “Внешторгбанк” (ВТБ) е новият собственик на телекомуникационния оператор “Виваком”, става ясно от съобщение на БТК до фондовата борса. "Главният координационен съвет на старшите обезпечени кредитори на БТК и нейната компания-майка принципно са се споразумели относно условията за продажба на БТК на двама финансови инвеститори", гласи съобщението, цитирано от "Медиапул".
...........
Тандемът КТБ – ВТБ се интересува от почти всеки по-голям актив в страната. Руската инвестиционна банка придоби "Булгартабак холдинг" през есента на 2011 г. срещу 100.1 млн. евро. Отделно българско-руското партньорство се коментира като най-заинтересовано от "БДЖ Товарни превози", чиято процедура по приватизация бе спряна в сряда.
Източник: В-к "Сега"
http://www.segabg.com/article.php?id=609125
България ще става частна Ето кои ще са монополистите... Като си купиш транспорта, цигарите, алкохола, комуникациите, и 2-3 големи вериги и аиде...
ахахаха...е то е ясно от цифра време, че България е частна. А за виваком - не се съмнявам, че ще го купят, поне се намират желаещи и дано нещо се промени поне в услугите им с тая промяна ))
Не се надявай за промяна - нов бардак със стари кур.и не става .
кой го продал, кой го купил и аз мисля че е все тая едно е мтел друго е вивата
Даааа, както и очаквах, т. нар. мой дълг е продаден на Фронтех, ама те даже и не знаят, от какво е породен този дълг. Мъкааа, мъка.Първоначално публикувано от fbr