Първоначално публикувано от
Mr.TECHNO Тука малко се поизхвърли , честно.
кола воняща на бензин - утрепа ме!
а и че не си срещал кола която да не мирише на газ е как да го кажа - да ти имам колите.
Много автомобили вече не можеш да познаеш че са на газ.
докато нафтата е мъка за по-старите коли . Новите е ясно че ако има нещо подобно ще им разкажеш играта ( докато е в гаранция може да ги направиш луди заради воня от резервоара )
Ела с Астрата си а аз ще бъда смоята "гробница"
ти карай с нафта ( то с кво друго де ) а аз само на газ- Давам ти и 10 мин. преднина и от Варна до София !
@WSD с неговата Астра 100 коня бензин ( газ )не можа да ми избяга, че дизелче ли

А ако искаш може и градско да ти докажа много теория и факти.
Това че колата е на газ не означава че е спъната. Ако си добър стопанин няма да позволиш теч на газ , или изпускане , сложил съм си едно устройство за забавяне на възпламеняване ( 60 лв ) и колата сега върви като на бензин.
разхода ми падна много
Варна - Търново- Дряново- Трявна -Габрово -Търново Елена - Варна - Добрич- Варна и 100км обиколки + още едно пътуване Варна - Търново -Варна и 1 седмица градско , засега съм на 1400км общо и съм дал 140 лв за газ
баща ми зареди вчера колата че му трябваше и ми каза че съм имал към 9 литра още ( около 80 км граско )
Дизел не може да го постигне това
Карането ми бе със средна скорост от 120км / някъде на 90 , някъде на 140 / в ависимост от пътя .
Ето затова харесвам Бензин / Газ