Както и да е , явно 260 на километража е написано за по-естетичен вид. Няма да споря повече , защото съм работил извесно време в Юнитрейд Х и не разбирам от тези работи.
END
Както и да е , явно 260 на километража е написано за по-естетичен вид. Няма да споря повече , защото съм работил извесно време в Юнитрейд Х и не разбирам от тези работи.
END
Той е:Първоначално публикувано от kris11
А-10 рулиращ по пистата
Не познаПървоначално публикувано от G_R_U
"В небе над нами пролетел самолет" - вспомнил я, когда услышал ушераздирающий гул. Посмотрел в небо. Пусто. Оглянулся и увидел, Alfa 155. Своей "квадратной" аэродинамикой автомобиль буквально сотрясал воздушные массы. Выглядит машина очень агрессивно и в статике, а на хорошей скорости превращается в некое подобие Cу-27.
И Gol 3 AEE /96
Аз с мойта "Ебиса" вървя ли или трябва да има емблемата задължително
Айде да не се обиждаме на марки автомобили... още в началото на темата е казано от Mr.TECHNO .
фолксвагенчетата имат достатъчно поводи за шегички, а и не само...
Ти май беше в отбора на пластмасите и ставашПървоначално публикувано от obshtinska_mishka
Защо щегички лесни са за ремонт с изключение на новите след 97г.Първоначално публикувано от boishin
1.Знаеш ли какво приключение е да се смени крушка на фар на 155 с климатроник??? -Само на осветено място и с използване на 3 -4различни инструмента и думата " м ..та"
2. Знаеш ли как се сменя спирачна помпа на 155 ца с ABS ?? Елементарно 3 часово разглобяване - за сглобяване няма да говорим.
3. Смяна на крушка на ляв фар на Опел Комбо 2006 г - същата история, но с повече изподрани ръце.
4. Смяна на вентилатора на радиатора на Гол 3 -- източване на родилни води, сваляне на предна маска, разхлабване на ляв фар,сваляне на радиатор !!! и едва тогава има достъп до пикливия вентилатор. Н долния маркуч на радиатора скобата се слага без никакъв проблем , ако си факир обаче
На новите коли конструкторите мислят с оная си работа .
Дрън дрън .Първоначално публикувано от izwerga
На кола с турбо и вдига 20-40 коня само. На бензин без турбо ползата е 3-5 коня.
А качвал ли се на куц кон А4 който уж е 125 к.с. ?? Ега ти умрялата кола.
Нещо не ти схванах аргументите..... освен, че иде реч за 155 (явно Алфа) и Гол 3 (вероятно голф тройка).Първоначално публикувано от kris11
Такива проблеми има във всички съвременни модели, колкото по-нови, толкова по- шибани за ремонт. Това е реалността! Старите модели са по-яки (особено по-високия клас) и по-удобни за поддръжка...
Няма да "зацапвам" (хахаха) темата за фолветата с това какво карам и на кои коли съм фен, защото се придържам към темата, все пак!
Като се отвори подходяща тема (или ако имам повече време), ще изложа и други аргументи
До тогава.... останете си със здраве , яхнали разни голфчета и прочее....
Благодаря
От 14 г карам активно , и вече съм минал през почти всички марки .
От опела съм адски доволен , но от Вектраи  Омега .
От скоро съм на VW -  добре е , по-здрав е , но е далеч по тромав и куц.
Които не иска да вярва - взимам си омегата и го чакам на магистралата да му докажа .( говоря за кола с един и същ клас - не мога да се меря с алфа 155 /156 ) но с Пасат - без грижи !
Ако някой има мерак за повече, 5-a na Crossblade  го чака за гонка и да споменава после че германсите коли били бавни.
Голф3 уж са много пъргави и тн , ама не чак толкова. Една обикновенна вектра ще ги посере .
Френските коли не ме кефят . Уж са добри , но след щателен оглед на коли и модели - от френските ми харесва само модела дето го кара @FearMe.
Относно италианките - добри са , но лесно се чупят . Бързи са, но не харчат малко както ги хвалят. Карах оня ден 156 - под 14 градско не падна ( двувалка е това бре хора - гълта много )
Не се стръпях да се обадя пак....
Няма да коментирам опели. vw, френски и т.н. возила. (btw, опел няма да си купя никога, ако ми го подарят, ще гледам да го продам)
Ще кажа няколко думи за "италианките".
Първо, са най-красивите автомобили :-) Пример: най-красивия автомобил за 2007 г.? Alfa Brera!
Второ, за бързина сравнявай еднотипни коли, в един клас. Не виждам в кой клас италианките не са кинкурентни.
Трето, за разхода на гориво.
Карал съм няколко италиански коли, всичките са били много по-икономички от очакванията ми. Разбира се, че има и изключения - модели с доста голям разход. КАрал съм Пунто дизел 1.7, Алфа 155 и Ланча Дедра 16V. Alfa-та хапва повече от очакванията ми, Ланчата е малко по-добре, но в зависинмост от начина на каране, Пунтото е просто икономично.
Един пример - оня ден се върнах от командировка, пътувах с личния си автомобил в момента - фиат крома , който е по-възрастен от някои участници във форума. За кола, която е 1,6 тона, 2 л. турбо дизел, просторно купе ( по-широка е от ауди А6, мерил съм го и съм печелил бас) разхода ми беше 4.6 л/100 км. обикновена нафта от ОМW. Не са много автомобилите от тоя клас, които могат да направят такъв разход, нали...
В заключение мога да кажа - всеки е фен на някакви марки, но няма коли, които не се чупят. Абсолютен мит е, че немските не се чупели, френските били крехки, а пък италианските - не знам си кви.....
Всичко е въпрос на вкус и възможности!
Един офтопик, по въпроса за чупенето - мой познат докара BMW E65, 333 коня бензин на ориг. 36,000 км и след три седмици в наш'та татковина, нещо започна да тропа отпред...
И аз не се стърпях Бойшин, както ти няма да коментираш VW аз пък няма да коментирам "италианките".
Винаги съм се кефил в такъв теми на пичовете които си мислят че непременно те са прави ... особено като с от страна която 95% от останалите отричат
Техно, аз "гонки" не правя. Скромна ми е колата (100к.с./тон) за такива неща Купих си я да ми вози дупето и да се радвам.
Еди, тая кола на 1 седмица ли беше на 36к км?
CrossBlade, не разбира се, на няколко години е - мисля че е 2004 или 2005, не съм го питал точно, само че швабата е имал 4-5 коли, и за толкова години само 36,000 й е навъртал. Мисълта ми беше, че само 3 седмици по нашите пътища й трябваха да започне да потропва отпред...