Страница 4 от 7 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследноПоследно
Резултати от 46 до 60 от общо 96

SETCOM Volkswagen Fan Club!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Re: SETCOM Volkswagen Fan Club!

Техно казах ти , че ABD то слабо / куц кон/ за градско само. 3ката е с тежко купе, а 1,4 идва много слаб.
    АЕЕ то - 1,6 пластмаса е с италианско сърце компа е на Магнети Марели. На светофар издърпва , върти сучи върви но до 4800 об.Оттам нататъка е е мъртвец. Макс скорост 185 км/ч на равно и без насрещен вятър.
    С твоята бивша Омега няма да набягаш Пасат В4 с мотор АDY , въпреки олекотяването в конструкцията.

@boishin 155 2,0 8V градско - 12л с нон стоп климатроник.Извънградско зимата Варна разград Шипка Пловдив и обратно 7,5 л/100 км .На магистралата бавничко 180-200 , на прави участъци,при слабо движение - 160- 170 . Мисля си , че не е Ламята Спаска
    Не напразно имам на дестопа си 1 много грозна червена Брера

А пък резервните части у нас са уникум. оргинален носач - 250 000 -270 000 км. Нов и италиански и немски изкарват едва 17000 19 000 км. На около 8-10 месеца - нови носачи . Сега сложих турски на Ас метал

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Цитат Първоначално публикувано от Eddie
    CrossBlade, не разбира се, на няколко години е - мисля че е 2004 или 2005, не съм го питал точно, само че швабата е имал 4-5 коли, и за толкова години само 36,000 й е навъртал. Мисълта ми беше, че само 3 седмици по нашите пътища й трябваха да започне да потропва отпред...
    Бил е богат пенсионер и карал другите 4-5, а тази само до плод зеленчука и аптеката?

4. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Колата не е горублянска, така че нямаше бастун в багажника.

Ако не вярваш че кола на 3 години може да е на 36к км (вече са минали 40 - от швабско до тук на собствен ход + 3 седмици каране), утре ще ти снимам специално волана, корите по вратата, кожата по седалката, да се увериш сам. Крика още си стои запечатан в найлона - въобще не е пипан.

Много офтопик взе да става, Mr. Techno ще ми се разсърди

5. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Цитат Първоначално публикувано от boishin
    В заключение мога да кажа - всеки е фен на някакви марки, но няма коли, които не се чупят. Абсолютен мит е, че немските не се чупели, френските били крехки, а пък италианските - не знам си кви.....
    Всичко е въпрос на вкус и възможности!
    Абсолютише подкрепям. Всички се чупят, дори совалките понякога падат Отделно големи благодарности към общините за перфектната поддръжка на пътищата...

( при такова положение и италианка и французойка и германка отиват за дълго на крика )

Проблемът обаче е основно друг: обикновенно мераклията шофьор се изръсва до стотинка за избраното возило и не предвижда никакви финансови запаси за поддръжка. В началото мерака е голям и оправя всяко малко или по-голямо проблемче о време, но след 2-3 години неуспяващ да насмогне на разхода, свежда нещата до най-най-належащото. А на всеки му е ясно че частите в колата са взаимно свързани и несменена такава за няколко лева лесно може да доведе до поражения за стотици. Така се стига до абонамент към най-близкия сервиз.

Що се касае до самолетите, мощностите и високите скорости - ценителите, които крият под капаците си истински много коне няма да ги видите да се перчат в безмислени състезания и спорове, нито ще ги видите да пилят гуми по светофарите. ( изключвам ненормалниците от хотрод ) Да притежаваш, поддържаш и караш мускулеста кола само по себе си е превъзходство, което няма нужда от доказателства. Звукът например на американски осмак 5,000+cc не може да бъде объркан, издължената му муцуна под която обикновенно се крие ( Corvette, Firebird.. ) ти се надсмива дори и да стои на място. Като неразбудила се черна пантера бавно минава покрай таралясника който в момента караш....а отчетливото буботене при 600 оборота ти казва сякаш - вър-ви-на-май-на-та-си

6. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Цитат Първоначално публикувано от Eddie
    Колата не е горублянска, така че нямаше бастун в багажника.

Ако не вярваш че кола на 3 години може да е на 36к км (вече са минали 40 - от швабско до тук на собствен ход + 3 седмици каране), утре ще ти снимам специално волана, корите по вратата, кожата по седалката, да се увериш сам. Крика още си стои запечатан в найлона - въобще не е пипан.

Много офтопик взе да става, Mr. Techno ще ми се разсърди
    Е глупости, аз съм лаладжия, няма нужда да ми доказваш каквото и да е. Аз вярвам че има и 3-годишни коли на такива километри, но не 7-ма серия на BMW и S-класа на Mercedes .... Това са коли които се купуват за да се карат МНОГО. Това е правило! а естествено, потвърждават го изключенията. Ако твоя приятел е уцелил наистина такава бройка ... СУПЕР. Ако пък се окаже че е на 330 хиляди - кажи му да не се притеснява, това е 7..

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Мит  е че италианските не се чупят лесно. Краси кажи ми какво смени на твоята ,коят е по- млада от бившата ми ?
    Краси , Голфето си го взех за градско . http://free.hit.bg/mrtechno/DSC01634-1.JPG  За извън града имам друго  
    4,5 л/100на с 2.0 литра кола турбо дизел , ми прилича по-скоро на масло , не нафта.
    Защо се лъжете по показанията на компютъра?
    Аз както знам КРаси как кара - е убий ме ама 7 с тази кола и твоето каране  няма как да стане.
    Тук сега ще се лъжем ли, или ще си изкривяваме истината. КАрал съм 1,9 Комарел  Астра турбодизел - знам как харчи. Карах до вчера и Вектра 1,9 чиста Исузу - Изкарахте фиата по-икономичен от Вектрата !

ПП
    Не съм казал че споменаването на други модели е лошо. Просто да не се скача върху VW с фрази от жежедневието, без да са верни.
    За издържливостта на VW се знае отдавна - повече издържат , по-евтини.
    Колко са икономични , осоено тунингованите не ми се говори.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Цитат Първоначално публикувано от Tommorow
    Отделно големи благодарности към общините за перфектната поддръжка на пътищата...
    Моля Моля не всичко прави общината. Аз съм сигурен че 90% от пътищата по които караш са републиканска пътна мрежа така че не сме само ние за псуване

10. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Цитат Първоначално публикувано от CrossBlade
    Аз вярвам че има и 3-годишни коли на такива километри, но не 7-ма серия на BMW и S-класа на Mercedes .... Това са коли които се купуват за да се карат МНОГО. Това е правило! а естествено, потвърждават го изключенията. Ако твоя приятел е уцелил наистина такава бройка ... СУПЕР. Ако пък се окаже че е на 330 хиляди - кажи му да не се притеснява, това е 7..
    Това е не е такси или градски автобус, няма да се "окаже" на 333 хиляди. Ако пуснеш едно търсене в швабското мобиле за BMW 745i след 2003-а година, ще видиш че средните километри на тия коли са около 120,000 - има бройки и на по 50,000, ето тази е на 46,000 км а е 2003-а година.

P.S. дори бих казал че средните километри са под 100,000, като гледам следващите обяви.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    4,5 л/100на с 2.0 литра кола турбо дизел , ми прилича по-скоро на масло , не нафта.
    Защо се лъжете по показанията на компютъра?
    Не се лъжа по никакъв компютър. зареждам до горе, минавам определено разстояние и пак дозареждам. Да се сещаш за по-точен начин? Аз не се сещам. другото е просто заяждане

12. Member
    Тук е от
    May 2002

Има много варианти за километрите на старите автомобили. Моята кола я взех от Франкфурт (лично аз си я докарах) и по документи и първа регистрация беше на 10 години и на 112 000 км. Имаше обаче логично обяснение. Имала е един единствен собственик който е бил 22 - ри набор. Миришеше на ново направо вътре в колата.

13. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Коли и марки всякакви,но от служебната по добра няма,освен служебната със служебно гориво

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Около темата
    Цитат Първоначално публикувано от tana
    Коли и марки всякакви,но от служебната по добра няма,освен служебната със служебно гориво
    Има - НОВА служебна със служебно гориво - за това си продадох Пасата

Онтосно години-километри - няма правило. По принцип на запад се кара доста - мой познат дойде в България със служебната си Вектра -като нова на 2 години беше около 220 000. В същото време на личната си кола за тези 2 години беше направил около 6 000.
    Друг пример - шефът ми си има служебно Галакси, а личното му Ауди - чисто ново- се кара по изключение. Е защо тази кола след 3 години да не е на 50 000?

16. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Точно за това говорех - новика,служебничка със служебно гориво.Аз за това си продадох вектрата

17. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Кефете се

18. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

откъде го изк'опа тоя мачбокс?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 7 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. SETCOM Citroën/Peugeot/Renault Fan Club!
    От BerkStock във форум Автомобили
    Отговори: 138
    Последно: 26-11-23, 14:22
  2. SETCOM ALFA ROMEO Fan Club!
    От blue1 във форум Автомобили
    Отговори: 73
    Последно: 15-06-17, 15:03
  3. Продавам Volkswagen Sharan 2003г. V6 2.8
    От taipan във форум Приключили продажби
    Отговори: 3
    Последно: 15-02-12, 10:33
  4. SETCOM Mercedes Fan Club!
    От ru-boy във форум Автомобили
    Отговори: 8
    Последно: 28-01-11, 16:41
  5. Midnight Club 2
    От Aquadark във форум ИГРИ
    Отговори: 11
    Последно: 18-09-03, 21:03

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе