150коня а с климатик и сякаш тегля тир - баси спънатия двигател.....
Не си карал читава АР 156.
150коня а с климатик и сякаш тегля тир - баси спънатия двигател.....
Не си карал читава АР 156.
то не е много лесно да се намери читава из БГПървоначално публикувано от blue1
а вие какво си мислите,че на другите коли след 2000 да кажем не са екотек двигателите?че нямат дебитомер и егр-клапан?нали трябва да покриват все по-високи екоизисквания,а това няма как да стане със старите технологии.най-честия проблем при екотека на опел е егр-а,защото оттам минават изгорели газове,отлага се нагар...при първите екотек двигатели има проблеми наистина най-вече при х16хе,в следващите години проблемите са решени и ако един двигател е поддържан,макар и екотек ще изкара много.
За това му викат ЕкоСПек...Първоначално публикувано от vnedel4ev
Сравнително добър,като изключим разхода на масло,загуба на мощност с климатик 1.6 еко тек,иначе автомобила е здрав,за комби говоря 1998 година,с газов инжекцион ,без проблем като ходова част,управление и стабилност напътя,имам 25 години зад волана,и 4 коли така че ASTRA kombi 1.6 e добра семеина кола
Една година вече е тая тема.billi,моля те след толкова "акъл" кажи купи ли си въобще кола и каква?
Е да.
Вектра б 2000 дтл.
Евала!Значи предпочете дизела пред "екото".Правилният избор.![]()
X20DTL от вектрата на колегата billiПървоначално публикувано от shveb
, за някой хора май името е нарицателно
![]()
![]()
Да вярно е.Свързвам Екотека с бензинов двигател.Хем карам само дизели хем не познавам опеловите.![]()
Здравейте на всички!
Решил съм да си купувам кола и съм се спрял на Opel Astra след 1999г. включително...Дайте ми някакъв съвет,не искам да си вземам кола и да седи по сервизите....Благодаря Ви предварително![]()
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...181&f1=details
kakvo 6t kajete za tova ?
[green]Какво ще кажеш за КИРИЛИЦА ?[/green]
Здрасти, лекинко си пообъркал форума. Пробвай тук : http://www.opelclub-bg.com/ или тук : http://www.opelclub-bg.net/
карам опел корса от 5 г. и да си кажа честно съм забравил откъде се отваря капака на двигателя. реших да го сменям,защото ми се роди дете и беше трудно с количката.приятел автомонтъор ме посъветва да бягам от опел екотек като дявол от тамян
От това което видях на снимките
1. Гуми няма - тия дето са на нея са за мъгла.
2. Праговете липсват части - карана и неподдържана
3.Външен вид не ми хареса ( една кърпа да и бе ударил - а а ко я е измил значи боята е зле )
4. От вътре оригиналните стелки ги няма а волана е с калъвче , щото е износен следователно е убита от каране
От всички снимки които са дадени и като погледна общия външен вид ( тук таме има очуквания и драскотини ), на фона на цената - по скоро бих казал НЕ.
Колата не е поддържана никак и е много карана т.е ще си имаш грижи , защото ти ще трябва да направиш всичко което не е направил предния собственик , да не кажа че и в бъдеще ще се появяват проблеми от неподържането и.
Надявам се да съм бил достатъчно подробен.
Отделно В **** РС Ми казва че колата е регистрирана 2009 ( голфа ми с регистрация от Април 2008 бе В****РВ)
Т.е има колата от 1г максимум и иска да я продаде .
Отделно 1.8 кубатура , 90коня , едно газово щеше да я продаде по-лесно
в моемнта е ужасно да се кара само на бензин
Тази кола в града няма да харчи под 9/10