Резултати от 1 до 8 от общо 8

За цените на лекарствата и колите

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

За цените на лекарствата и колите

за горките фалиращи аптекари и защо в България има най-много аптеки на глава от населението измежду целия Евросъюз:

http://www.cars.bg/autonews/518 (гледа се клипчето)

2.  

3. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Re:За цените на лекарствата и колите

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    за горките фалиращи аптекари и защо в България има най-много аптеки на глава от населението измежду целия Евросъюз:

Яко, той пича си е надделял на масрафа и така трябва да бъде.
    Парите са за да носят удоволствие и ако е възможно щастие.
    За справка "Коледна песен" (A Christmas Carol) по Дикенс. ;-) Гледах го в Пловдив и на 3D.

4. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от FearMe

Клипът не дава отговор на въпроса от заглавието, НО каквото и да си говорим за бат'Веско - добро или лошо, във веригата му лекарствата си остават на ДОСТА по - ниски цени от останалите места. Хората, и аз в това число, които са обречени да пият лекарства до живот в БГ най-добре оценяват това. Макар че, вече и на останалите не им е все едно дали ще си вземат сироп за кашлица или аспирин с лев -два по-ефтино. Дали играе в някакви схеми ? Да ! На мен дреме ли ми, на пенсионерите дреме ли им, на болните дреме ли им - НЕ ! Веднъж и за нещастниците със здравословни проблеми да има някакво облекчение.

5. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

това, че колата е готина е един въпрос, формата е доста агресивна, би - цветът също ме кефи, само задницата нещо не е баш догодена.
    Друг е въпроса от де идат парите, щото все пак са много пари и то не само, за една кола, а направо, за бг.

Лично не бих си я купил, дори и да имах възможностите, просто не обичам да се отличавам много много, което не ми пречи все пак да карам и аз спортна кола.

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

При наличието на състояние от над 90 милиона , едва ли би се замислил за колата

7. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Нека да си купи, млад е, ценител е. Парите са да носят щастие. Защо да ги трупа, за да ги похарчи няко друг после и/или да му ги вземе държавата, която както се знае не е правова (за Бг. говорим). Харчене до дупка, щом има възможност.Ако не харчи е ненормално, а не, че харчи. Парите са за това.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2008

За малко да влезне в гората....... споко, следващия път може и да влезне

10. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Те не са само тези коли така, BMV с X-drive не се накланят при завой, т.е. когато завиваш, нормалните коми се накланят и стават с друг ъгъл от центробежната сила, при BMV с X-drive наклон няма, компютър след и колата без значение от скоростта и остротата на завоя не се накланя и на милиметър. Ясно е, че ако караш бързо ще идеш в гората при завой с поднасяне. Возил съм се на такова BMV с X-drive и знам за какво става на въпрос, а на аптркаря, злопулучния кандидат за кмет, колата е поне 10 птъи по-мощна.
    При неговия финансов успех, вместо да си харчи парите за ... той си вдига адреналина и някой път така ще го вдигне, че катастрофата на лейди Ди, ще е като суха тренеровка.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. За цените на е-книгите ?
    От AMOK във форум Книги
    Отговори: 23
    Последно: 27-04-22, 01:07
  2. цените на електроенергията
    От cvb във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 5
    Последно: 17-01-12, 21:58
  3. Цените на Шарп
    От sssaaa във форум Sharp телевизори
    Отговори: 10
    Последно: 29-04-08, 11:03
  4. Пак сменяме номерата на колите
    От Miroslaff във форум Коментирай новина
    Отговори: 6
    Последно: 05-03-08, 00:21
  5. Задача междинна (За мухите и колите)
    От Cvetanov във форум Логически задачи
    Отговори: 6
    Последно: 26-04-05, 18:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе