за горките фалиращи аптекари и защо в България има най-много аптеки на глава от населението измежду целия Евросъюз:
http://www.cars.bg/autonews/518 (гледа се клипчето)
за горките фалиращи аптекари и защо в България има най-много аптеки на глава от населението измежду целия Евросъюз:
http://www.cars.bg/autonews/518 (гледа се клипчето)
Яко, той пича си е надделял на масрафа и така трябва да бъде.Първоначално публикувано от FearMe
Парите са за да носят удоволствие и ако е възможно щастие.
За справка "Коледна песен" (A Christmas Carol) по Дикенс. ;-) Гледах го в Пловдив и на 3D.
Клипът не дава отговор на въпроса от заглавието, НО каквото и да си говорим за бат'Веско - добро или лошо, във веригата му лекарствата си остават на ДОСТА по - ниски цени от останалите места. Хората, и аз в това число, които са обречени да пият лекарства до живот в БГ най-добре оценяват това. Макар че, вече и на останалите не им е все едно дали ще си вземат сироп за кашлица или аспирин с лев -два по-ефтино. Дали играе в някакви схеми ? Да ! На мен дреме ли ми, на пенсионерите дреме ли им, на болните дреме ли им - НЕ ! Веднъж и за нещастниците със здравословни проблеми да има някакво облекчение.Първоначално публикувано от FearMe
това, че колата е готина е един въпрос, формата е доста агресивна, би - цветът също ме кефи, само задницата нещо не е баш догодена.
Друг е въпроса от де идат парите, щото все пак са много пари и то не само, за една кола, а направо, за бг.
Лично не бих си я купил, дори и да имах възможностите, просто не обичам да се отличавам много много, което не ми пречи все пак да карам и аз спортна кола.
При наличието на състояние от над 90 милиона , едва ли би се замислил за колата
Нека да си купи, млад е, ценител е. Парите са да носят щастие. Защо да ги трупа, за да ги похарчи няко друг после и/или да му ги вземе държавата, която както се знае не е правова (за Бг. говорим). Харчене до дупка, щом има възможност.Ако не харчи е ненормално, а не, че харчи. Парите са за това.
За малко да влезне в гората....... споко, следващия път може и да влезне
Те не са само тези коли така, BMV с X-drive не се накланят при завой, т.е. когато завиваш, нормалните коми се накланят и стават с друг ъгъл от центробежната сила, при BMV с X-drive наклон няма, компютър след и колата без значение от скоростта и остротата на завоя не се накланя и на милиметър. Ясно е, че ако караш бързо ще идеш в гората при завой с поднасяне. Возил съм се на такова BMV с X-drive и знам за какво става на въпрос, а на аптркаря, злопулучния кандидат за кмет, колата е поне 10 птъи по-мощна.
При неговия финансов успех, вместо да си харчи парите за ... той си вдига адреналина и някой път така ще го вдигне, че катастрофата на лейди Ди, ще е като суха тренеровка.