Купих си кола VW Polo 2002г. с 3 цилиндъра, която гори 1л. масло на 1000км. Днес бях на майстор и той ми каза, че може да е маслото, което използвам (синтетично) и ми каза да ползвам полусинтетично. Някой има ли идея от какво може да е? Някои ми говорят за гумички. Колата е на 150 хил. километра
- реални са.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 2Одобрявам
2Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат , но както и да е. На тези километри (приемаме, че са реални) колата не би трябвало да започне да гори масло. На нов двигател само синтетично масло. Гумичките също не би следвало да са износени. Има ли дим при студен старт на двигателя и чува ли се едно почукване от двигателя?
, но както и да е. На тези километри (приемаме, че са реални) колата не би трябвало да започне да гори масло. На нов двигател само синтетично масло. Гумичките също не би следвало да са износени. Има ли дим при студен старт на двигателя и чува ли се едно почукване от двигателя?
						 ). Не съм забелязвал да пуши. И последно маслото с минерална или полусинтетична да я сменя?
 ). Не съм забелязвал да пуши. И последно маслото с минерална или полусинтетична да я сменя?