Имате ли здрави зъбки? Може би се чудите, защо зъбките ви болят? Или венците кървят? Или пък, защо са жълти, черни, кафяви... Какво е онова дългото и космато нещо, дето много хора си го пъхат сутрин и вечер устата?
Имате ли здрави зъбки? Може би се чудите, защо зъбките ви болят? Или венците кървят? Или пък, защо са жълти, черни, кафяви... Какво е онова дългото и космато нещо, дето много хора си го пъхат сутрин и вечер устата?
Батка какъв е тоя въпрос бе? те зъби не останаха ти питаш ходим ли на Дзъбар!
Мноого рядко . Е аз си имам здрави зъби , а и четката редовно шари напред назад [:D]
Батка, каква е тази анкета бе. Уаааах. Гадост. Да не прокарваш нова паста за зъби????
Зъболекар. При него ходим само когато никъде другаде вече не ме щат докторите.
Той има пили и клещи и един крик, с който вади мъдреци. Също така пила и чукче.
Пари, боли, боцка, смъди и всички са с едни големи сатъри и навсякъде има кръв.
Там не е хубаво, нито здравословно да се ходи Място за неподправен мазохизъм.
Но ако на някой толкова много му се ходи, е, да е жив и здрав. Хората са го казали: трай бабо за хубост
<font size="1">Между нас казано... Беее. Полезно е, добре е. Венците и зъбите бързо рефлектират върху лимфната система, а оттам и на цялото тяло, ама. Елате ма накарайте да ходя да ме чопли.</font id="size1">
Зъболекар ... хубаво място, поне веднъж на 6 месеца ако мога и по-често, но ... зъболекарката ми е в друг град и малко трудно ...
Ходете редовно на зъболекър, за да не замените емайла с метало-керамика []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ходете редовно на зъболекър, за да не замените емайла с метало-керамика []
<div align="right">Originally posted by sorrowsad*-*23/06/2004*:* 00:12:17</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
....... която е по - устойчива и не хваща кариеси [:D][:D][:D]
Абе, напоследък ходя все по-4есто. Незнам защо, ама имам пломби на по 10 години и не са мръднали, а такива по-скорошни ги сменявам през 5-6 месеца. Тия гадове зъболекарите сигурно наро4но слагат по-нека4ествен материал, за да ходим по-4есто, нали и те са хора и трябва да се наядат[:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Абе, напоследък ходя все по-4есто. Незнам защо, ама имам пломби на по 10 години и не са мръднали, а такива по-скорошни ги сменявам през 5-6 месеца. Тия гадове зъболекарите сигурно наро4но слагат по-нека4ествен материал, за да ходим по-4есто, нали и те са хора и трябва да се наядат[:D]
<div align="right">Originally posted by badboy*-*23/06/2004*:* 22:47:09</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
За да ти направят една пломба с наистина качествени материали ще ти излезе доста скъпо. Има зъболекари, които работят само с такива, но взимат мин. 100 кинта на пломба.
Абе Слънце, не искам да влизам в спорове, ама имам доста познати стоматолози и за такива материали за ПЛОМБА, дето струва 100лв. не съм чувал.
Освен ако не слагат 30-40 за работа.
Просто си опресни познанията, явно скоро не си говорил с твоите познати, или пьк те ти дават цени "като за приятел"[8D]
EDIT: Уточнението ти е в правилната посока...
За съжаление въпроса си е доста сериозен, това да отидеш на стоматолог е рядко явление в БГ. Пък и ако се ходи редовно няма да има кариеси, няма да има пломби и .т.н.
Малко се ходи на зъболекар в БГ ... Хората си дават парите за глупости, например вече сулЮ и пулЮ вади ГеСеМе за 600+ лв. ама за зъболекар пачка нямало... Въпрос на култура, а и бъзе малко има[xx(]
Аз ходих преди 2 седмици. ;-)
Между другото цената ми е съвсем "прясна" 40 лв. металокерамика. Кабинета е на "5-те кьошета".
[quote][quote]Абе, напоследък ходя все по-4есто. Незнам защо, ама имам пломби на по 10 години и не са мръднали, а такива по-скорошни ги сменявам през 5-6 месеца. Тия гадове зъболекарите сигурно наро4но слагат по-нека4ествен материал, за да ходим по-4есто, нали и те са хора и трябва да се наядат[:D]
ами явно не пападаш на добри. аз си ходя само при един от няколко години и каквото е направил си е както трябва и няма мърдане