Страница 1 от 6 123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 77

Ходите ли на Фитнес???

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на king_pin
    Тук е от
    Dec 2003

Ходите ли на Фитнес???

Просто ми е интересно дали...

Аз ходя от доста време и има ефект особенно ако го комбинираш с подходяштите хранителни добавки(MUSASHI)!!!

2.  

3. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Ходите ли на Фитнес???

тренирам в къщи гребане с лъжица в паница и креватна гимнастика []

Иначе си тичам за здраве, а и много танцувам - това са ми по-сериозните тренировки.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2003

Ходите ли на Фитнес???

Вдигане на течности и сто метра вита баница[]

5. SAGE
    Guest

Ходите ли на Фитнес???

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Да редовно и <font color="red">зимам</font id="red"> Добавки!!!

Тренирам в къ<font color="red"><font size="4">шт</font id="size4"></font id="red">и!!!</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">[8D]

Тренирам бързо бягане на 4*100 с шопска салата.[]

6. Member Аватара на king_pin
    Тук е от
    Dec 2003

Ходите ли на Фитнес???

Е имам 3 по български език!!!

7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Ходите ли на Фитнес???

Хм, гласувах за "Ходя редовно", което не е много вярно. Ходя поне от 5-6 години, но чак пък редовно не мога да кажа. Не взимам никакви добавки, защото не искам да правя мускули и съчетавам фитнеса с най-различни видове спорт - ски зимни и водни, тенис на корт и на маса, плуване, кънки......(понеже фитнеса си е скучна работа[]) А за горните постове мога да кажа едно.....пенсионерска работа...уууууууу[:P][][][8)]

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2004

Ходите ли на Фитнес???

Тренирам в нас по просто тройно правило - глицерол:етанол:дест.вода=1:2:1 [:D][:D][:D][:D]

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Ходите ли на Фитнес???

Офтопик

King Pin, човеко, моите уважения към теб, ама осъзнай се малко. Поразгледай снимките във форума и виж на каква възраст са повечето от хората тук. Чел съм ти и много други мнения и честно казано веднага, щом видях тази не дотам на мястото си анкета, реших, че 100 % ти си я писал. Това, което се опитваш да правиш, не му е мястото тук и те прави по - скоро смешен в очите на останалите. Ти сигурно си интелигентен човек, и ще разбереш какво имам предвид. Ако не го разбереш, ще ти го кажа в прав текст.

Говоря само от мое име. Говоря за твое добро.

По темата

От един месец ходя пак редовно четири пъти седмично.... Преди това не бях ходил близо седем години, обаче сега мотивацията ми нарастна, най - малкото защото си имам ученик, пък и жената идва от време на време на фитнес Хубаво животно е фитнеса; действа добре на психиката, дава резултати сравнително бързо.

В тая връзка да ви питам, понеже сигурно много от вас ходят или са ходили, един външен въпрос:

От няколко дни имам сериозна болка в костта под лакътя(предмишницата) от външната страна - как я водят - лъчева кост ли - не съм сигурен. Някъде централно по дължината на костта се усеща болката дори и при пипане на двете ръце. Не съм сигурен че е в костта, а не е невралгична, но така я усещам. Вероятна причина е претоварване, освен на фитнес се ръгнах да ходя и на баскетбол. Имали ли сте подобен проблем и какво правите в този случай? Не ми се ходи и плаща по лекари....

11. Member
    Тук е от
    Jan 2004

Ходите ли на Фитнес???

/off

На въпроса на D3BEPP: Aко болката е в средата на предмишницата почти сигурно е мускулна - претоварване, разтягане, ако е по към ставите - лакътна или към китката - сухожилия си по прецакал и в двата случая нищо страшно, немога да ти каза с какво да го мажеш стото лечението не може да стане през монитора, а ако се окажеш алергичен към нещо, после полицията ще ми чете постовете [Oops!] Ако обаче след болката загубиш сетивност на мястото където те боли отиваш веднага на невролог, защото това е показател за дегенеративен процес и може да отиде до гръбнака (не се плаши аз съм си малко по предпазлив и песимист). Но ако болката продължи по дълго не спестявай някой лев за доктор щото после пари няма да ти стигнат. Само съвет.

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Ходите ли на Фитнес???

Ами то разговорът малко стана офтопик, прощавайте, ама не ми прилича на мускулна болка - не е пареща или остра, а силна и притъпена, без локализация. Аз предмишница не тренирам, тя си върви покрай другото. Освен това се усеща като играя баскетбол и пресрещам топката.

Ама стига и ти, гръбнака... Нямам притъпена чувствителност, даже напротив.

По - скоро си мисля за тея аксони, които минават през мускулите и влизат в костта. Ама не знам какво да ги правя. А е излишно да правя рентгенови снимки и т.н., 99% нищо няма да излезе, още по - малко и на двете ръце.

И освен това не се притеснявай, няма да те търси полиция, никак не си ме задължавал да ти следвам съветите и не си отговорен за тях. Все едно утре ако взема и се спомина, да чукна на дърво, да почнат да търсят с кой съм си приказвал. Пък и аз самият имам някаква медицинска култура и освен това доста книжки и няма да приложа нещо, което ми изглежда съмнително.

13. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    Варна

Ходите ли на Фитнес???

Виж трябва да тренираш всичко.Ако искаш да имаш резултати.А такава болка и аз съм имал.Проблема беше в това ,че и аз си мислих (Върви покрай другите )Да ама не.Ако не искаш да те боли като вдигаш трябва да имаш нормални мускули на всякъде.Не на едно място много развити на друго никакви.Защото какво се получава.Развития мускул не се товари понеже ръцете ти са слаби и не можеш да дърпаш примерно за за гръб , а слабия ще се пръсне защото това му идва много.Общо взето това е ако нещо аз не съм разбрал или ти питай

14.  

15. Senior Member Аватара на breiii
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    София

Ходите ли на Фитнес???

//Офф към темата, он към D3BEPP

Като гледам дължината на постовете които пишеш, се сещам само за една причина - неудобна стойка при работа с компютър!

//офф, он....се тая

16. Member Аватара на king_pin
    Тук е от
    Dec 2003

Ходите ли на Фитнес???

@D3VEPP

hahahahahahh!!!

Темата била не на място пък изписа Британската Енциклопедия!!!На всичкото отгоре и ти ходиш на фитес!!!

Запознат съм с това 4е съм по малък то повечето тук,

но ми е интересно дали като стана на твойте години с жена и дете дали още 6те имам ентосиазъм!!!

17. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Ходите ли на Фитнес???

ДЗВЕРР, King_pin е прав - много си противоречиш. Правиш му забележка за темата, че не и е мястото тук...а къде и е мястото? В hardware? А къде е мястото на твоите постове? Дали е тук? И аз ти казвам с добро - първо погледни себе си и после прави забележки на другите.

За тази болка Breiii според мен е познал. Ако имаш някаква възможност ограничи работата си с компютър и гледай да не натоварваш ръката си известен период от време. Има гелове като fenistil, imobilat и др. Избери един и мажи ръката сутрин и вечер. Помага- от опит ти го казвам.

18. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Ходите ли на Фитнес???

Хммм, ами навремето като бях ученик ходих[V], но явно одъртях и не ставам за такива работи. Защото като почна да се боря става една. Примерно след добро гребане с лъжица в дълбока паница, последвано от борба с кюфте и за накрая вдигане на 1л. или 1,5 л. халба с бира, не мога да стана от масата. Или както казва един авер: " Ядеш за 3-ма докера, а сила за болна бабичка нямаш" [:P]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 6 123 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Фитнес
    От go6o78 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 13-09-06, 10:40
  2. Фитнес...
    От IBANEZ_ във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 16
    Последно: 03-08-06, 13:14
  3. Фитнес оборудване
    От ipnaid във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 10-06-06, 18:57
  4. Фитнес програма
    От JOJO във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 9
    Последно: 18-08-04, 00:16
  5. Колко често ходите на зъболекар?
    От MoPcKu във форум Анкети
    Отговори: 19
    Последно: 04-07-04, 22:08

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе