Страница 5 от 9 ПърваПърва ... 34567 ... ПоследноПоследно
Резултати от 61 до 75 от общо 132

Слушате ли чалга(поп-фолк)???

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Никога (или поне не по собствена воля)

2.  

3. Member Аватара на myrshavija
    Тук е от
    Nov 2004
    Живее в
    София, Дружба 2

He

4. Тук е от
    Feb 2005

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Иначе последното чалга парче което ми хареса беше Тигре-Тигре....

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

хах, тва е единственото чалга-парче, на което съм играл. Естествено, подгрят с няколко чашки, и естествено качен отгоре на масата [:D]

5. Тук е от
    Feb 2004

90% от населението на тази страна слуша чалга.Показателен е фактът,че чалга песните вече са част от "Българският топ 100"(класация по брой излъчвания,защото ако беше по продажби чалгата отдавна да е отвяла конкуренцията).Тъжното е че след време нещата няма да се променят ,защото децата днес знаят наизуст песните от Планета.Отдавна минаха времената,когато това беше музика за кръчмите-днес там са най-добрите текстописци и музиканти защото големите пари са във фолка.Една отлична метъл група изкарва за месец това ,което една фолк звезда изкарва с едно вечерно участие-Sad but true.

Аз слушам чалга само в определени случаи,защото музиката ,която ми харесва(Sting,ambient,chill out,jazz) не става за веселба на маса и атрактивно женско поведение[:D][:D][:D]

6. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">90% от населението на тази страна слуша чалга.Показателен е фактът,че чалга песните вече са част от "Българският топ 100"(класация по брой излъчвания,защото ако беше по продажби чалгата отдавна да е отвяла конкуренцията).Тъжното е че след време нещата няма да се променят ,защото децата днес знаят наизуст песните от Планета.Отдавна минаха времената,когато това беше музика за кръчмите-днес там са най-добрите текстописци и музиканти защото големите пари са във фолка.Една отлична метъл група изкарва за месец това ,което една фолк звезда изкарва с едно вечерно участие-Sad but true.

Аз слушам чалга само в определени случаи,защото музиката ,която ми харесва(Sting,ambient,chill out,jazz) не става за веселба на маса и атрактивно женско поведение[:D][:D][:D]

<div align="right">Originally posted by visible*-*12/02/2005*:* 08:41:01</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Все едно четеш мислите ми...... С тази разлика, че когато сме се събрали приятели, без представители на нежния пол, обикновенно сме на "Power Metal".

7. Тук е от
    Jul 2006

Re: Слушате ли чалга(поп-фолк)???

НЕ

8.  

9. Тук е от
    Aug 2006

И аз съм странна птица от 5 вид. Докато хората наоколо почти винаги се кефят на чалга, освен на ретро парти, мен започва да ме боли глава и настроението ми се сдухва.
    Само Queen, Depeche Mode, Pink Floyd, Led Zeppelin, Laibach,.... U2..... много са хубавите неща, чалгата не може да ме развълнува, не откривам кой знае какво в нея, а освен това певиците си приличат страшно много, аз не мога да ги различавам.

10. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Твърдо не ! Не понасям таква музика.

11. Member
    Тук е от
    Jun 2004

То ако някой е толкова интелигентен ще пее ли такава музика , опира и до достойнство , ама парите всичко замъгляват , намират някоя малко по хващаща око правят и г** , ц*** и имидж и чак тогава ще се учим на пеем . Ама няма и един смислен текст , а за крадената музика да не споменаваме , После някав си Азис се женил за мъж е какво да очакваме от младото поколение а?
    как няма да деградират

12. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Абе, вижте сега. Ако трябва да сме обективни "чалгата" претърпя огромна качествена метаморфоза. Аз лично ненавиждах "чалгата" от нейната зора, особен етикет на която беше песента за "червените домати, койти ги мама разклати". Към ден днешен има изключително качествени парчета на т.нар. "чалгата", които са просто музикални шедьоври. Та, така. Трябва да сме обективни и да не казваме на бялото, че е черно.

13. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Цитат Първоначално публикувано от ru-boy
    Абе, вижте сега. Ако трябва да сме обективни "чалгата" претърпя огромна качествена метаморфоза. Аз лично ненавиждах "чалгата" от нейната зора, особен етикет на която беше песента за "червените домати, койти ги мама разклати". Към ден днешен има изключително качествени парчета на т.нар. "чалгата", които са просто музикални шедьоври. Та, така. Трябва да сме обективни и да не казваме на бялото, че е черно.
    Ето едно наистина обективно мнение.
    +1 от мен.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Към ден днешен има изключително качествени парчета на т.нар. "чалгата", които са просто музикални шедьоври.
    Би ли могъл да цитираш поне един музикален "шедьовър" от този жанр?!
    Това е доста силна дума!

16. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Мога, разбира се, но да не правим реклама ...

Ето: Konstantin - Obadi mi se, доста от парчетата на Ивана, Буря - Софи Маринова и Устата

... лично предпочитам Л. Армстронг, Артуро Сандовал, Фаусто Папети, но съм сигурен, че това са имена, които не говорят нищо на широката аудитория и го намирам за нормално. Вкусове разни.

17. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

... лично предпочитам Л. Армстронг, Артуро Сандовал, Фаусто Папети, но съм сигурен, че това са имена, които не говорят нищо на широката аудитория и го намирам за нормално. Вкусове разни.

Ето точно заради това има смисъл от подобни теми!

18. Member
    Тук е от
    Mar 2006

[b]Буря - Софи Маринова и Устатa
    Последният цитиран "шедьовър", доколкото ми е известно, е кавър версия...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 9 ПърваПърва ... 34567 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Каква музика слушате ?
    От Voltmachine във форум Анкети
    Отговори: 41
    Последно: 05-05-05, 13:03
  2. какво слушате докато бръмчите колата ?
    От Kayso във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 18
    Последно: 31-08-04, 14:16
  3. трябва ми линк за много ЗДРАВА чалга компилация
    От smarty във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 11-05-04, 21:04

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе