А себе си към коя група причислихте ?Първоначално публикувано от Lupus
А себе си към коя група причислихте ?Първоначално публикувано от Lupus
Добре Вълчо, да синтезираме.
Слушането на чалга е необходимо и достатъчно условие за ниската ти култура и малък умствен потенциал. Стопроцентово, без изключения. Който в определени моменти му доставя удоволствие да слуша чалга/поп-фолк е прост.
Това ли е твоето мнение?
Отговори само с да или не моля те.
Слушам много рядко - само за разтоварване понякога при шофиране на дълъг път.
Мразя чалгата също и поп-фолка (в случай че това са различни неща), но не мразя чалгаджиите, поради факта че са чалгаджии. Всеки има право на избор нали?
Разцъкайте по линковете тука и ще разберете дали слушам чалга:
http://forum.setcom.bg/index.php/topic,30659
Не слушам такава "музика".Музика всъщност няма,има цици,силикони,устни,поли....
ооо, слушам чалга - когато съседите ми си надънят уредбата в 2 часа през нощта или когато от заведението срещу блока кънти в целия квартал
ghost, добър избор
м/у другото с две ръце приветствам девойката преслава за песента й "лъжа е". 1-2 албума в тази посока и ще стане човек от нея
Нито я знам девойката, нито албума и. Ако стане човек, все ще разбера, а преди да е станала хич не ща и да я чувам ;-))))Първоначално публикувано от FearMe
Добавено
За Bolt Thrower...хммм основният виновник си ти. Без преувеличение. На времето съм ги слушал, без да им обърна особено внимание - "поредната грухня". В "Kакво свири в момента..." беше споменал, че ти е любима група, та реших пак да ги преслушам, за да видя какво толко ти харесват и с какво са различни от другите. Определено са различни и в последно време забелязвам, че много са ми допаднали и си ги пускам доста често. Попринцип "грухни" не харесвам с няклко изключения - BT, Cannibal Corpse, Death и Obituary.
Все едно от моята уста излиза. По време на ученическите ми години - 86-87г. тия, които слушахме Мейдън, Менуор, Джудас обиждахме тия, които слушат МодърнТолкин на дискари и дискожаби. Във всеки стил може да се намери по нещо за всеки вкус. Сега на зрели години вече харесвам освен старата си любов Метъла, и определени парчета техно, класика и Бочели, и някои рап парчета и някои по-модерни т.н. поп-фолк песнички. Не виждам смисъл изкуствено да се слагат етикети и налагат табута на всичко от определени категории изпълнители. А за маса, на която са събрани всякакъв род хора, след порядъчно ядене и пиене не върви да пусна Маnowar все пак. За всяко време, компания, вкус и пиене си има музика. Другото е кон с капаци. Има и тъпа чалга, и тъп рап и тъп траш метъл, и неразбираем джаз, и труден фолклор, и т.н.Първоначално публикувано от Malone
Идеално си върви Manowar за маса - снощи с двама приятели опукахме няколко литра бира с кебапчета на фона на "Best of" в кварталното кръчме. Чудно си изкарахме.
Принципи:
1.чалга вкъщи Не се слуша.
1,1 допреди известно време чалга се слушаше принудително,защото съседите надуваха уредбата,а аз нямах такава техника.
1,2 след като се снабдих с подходящата уредба,започна превъзпитанието им.Сега чалга се пуска рядко от тяхна страна и то много рядко силно(защото им се отговаря подобаващо).
1,3 от време на време им се прави профилактика(на съседите де) с много силна музика стил-Imperio,Ice Mc,La Bouche и др.
2.В кола,когато аз шофирам,никога не пускам чалга,за предпочитане радио Сити.
2,1 дори да не шофирам много рядко се пуска чалга.
3.Когато изляза някъде със стабилна компания,разискват се приятни(за мен) теми,тогава околната среда не ми прави никакво впечатление, вкл.и пусканата музика.
А като правиш секс, не караш ли жена си да пее като Анелия?