Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 19 от общо 19

Сами ли сглобихте компютъра си?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

[quote]Сам си сгобявам компютъра. Мисля, че поне за това ми стигат знанията []. Ако някоя фирма се опита да ми продаде запечатан комп., просто съветвам хората да не си копуват оттам, а за заключен BIOS - нямам думи...[!]

Няма да споменавам имена, но фирмата където работя, купува компютри (маркови) от друга фирма, която е представител на дадената марка.

Здравей,питах те на кюто за фирмата тъй като имам намерение да вземам нов компютър.

2.  

3. Yes
    Yes е офлайн

Тук е от
    Jul 2004

Нека и аз да се включа .

Преди 6 месеца си купих Харддиск 120 гб и преди 3 седмици изгоря.

Купих си го не от къде да е а от 911.бг .И познайте какво си помислих край къде ще търся от къде са го взели , дали ще ми признят гаранция и как изобщо ще ги открия като се има в предвид че аз гаранция не съм плучавал за хардиска а само касова бележка за покупка от 911 . Ще спра до тук. Въпреки неизвестноста обаче от 911 веднага влязоха в контакт с сервизите и ме прапратиха до СКай код от там ми казаха че гаранцията е при тях и трябва да им изпратя само диска по куриер Резултатът беше нов хардиск за мен но не и за моя сметка така че и за напред смятам да си асемблирам компа сам

Явно гаранциите си се признават от производителите но не и от всички фирми Жалко но аз си оставам доволен от обслужването на 911.бг и скай код

Преди седмица си купих и ново дъно процесор РАМ и Вентилатор

както може да се види и от подписа ми

Също сам съм си "Подредил" в кутията

И нямам никакви ядове

4. Member
    Тук е от
    Sep 2003

В къщи има два компютъра - моя и този на сина ми,имам и един на работа.И трите съм ги сглобявал сам - така,както трябва да бъде,а не само да бъдат сглобени.Отделно от това съм сглобил още 7-8 компа на колеги или приятели.Всички и до ден днешен работят без проблеми (да не чува дявола[}]).Купувал съм ги като компоненти със собствена гаранция,само от една фирма,която няма да споменавам,но съм много доволен от тях.Няма такова нещо като лепенки и прочие.Досега не съм имал проблем при ремонт или замяна в гаранционния срок - в действителност ми се е налагала подмяна само на собствения ми суич,който отказа да работи не от мълния (беше в средата на зимата),но беше подменен с нов без никакви проблеми.Моето мнение е,че когато знаещия и можещия човек сам си сглобява компютър,то той го прави не само така,че последния да заработи,а и да работи надежно и то продължително време.

5. Member
    Тук е от
    Apr 2002

Сам съм други няма!

Естественно че сам , ще им се невиди .... тва готово РС е само за тея дето не разбират или както каза някой , когато има дългогодишни отношения с фирмата и може да им има доверие....

Само мога да кажа че съм имал и от така наречените "МАРКОВИ" компютри ..... които няма човек на света който да може да ми докаже че са по-добри от тези които сам си правя.. още повече че чарковете които слагат вътре са под АБСОЛЮТЕН КОМЕНТАР.... давам пример с един Compaq купен преди около година .... за 1000$ няма да казвам кви бяха нещата вътре ще кажа че бяха мизерни , но аз се намесих твърде късно , балъчето вече беше броило кинтите ... викам айде поне ше му сложим малко по-добро виде а не да кара с тея вградени боклуци... ОБАЧЕ като го отворих и на дънцето (ASUS между другото а познайте кво му липсваше? Ами AGP слота.... )

Та тва е което мога да кажа за марковите боклуци....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Амбилайт - как да си направим сами
    От hristoslav2 във форум Аксесоари за телевизори
    Отговори: 87
    Последно: 31-12-24, 11:51
  2. Сайт как сами да си сглобим PC?
    От DerekMTN във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 3
    Последно: 02-05-07, 18:22
  3. Отговори: 3
    Последно: 27-03-07, 09:12
  4. WLAN - как да си направим сами...
    От Garu във форум Мрежи
    Отговори: 3
    Последно: 19-05-06, 08:49
  5. Отговори: 3
    Последно: 26-11-04, 04:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе