Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 23 от общо 23

Харесвате ли рожденния си ден?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Не , не се чувствам комфортно на рожденния си ден.

Не мисля, че е накакво специално събитие. Което не пречи да си живея добре и щастливо, забавлявайки се абсолютно всеки ден със или без повод. []

2.  

3. Gadget
    Guest

Като хамелеон съм... минавам през всички състояния в зависимост от заобикалящата среда

4. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Не мислех да пиша, но темата отново се раздвижи. За рождения си ден нямам какво толкова да пиша - ден като ден. Понякога е добре, понякога - не. За мен това празнуване на рождени дни е внесено отвън - не е традиционно за българите. Нямам достатъчно познания и може да бъркам. За мен истински празник си остава "Имения ден". Тогава без никаква покана у дома се събираме между 10 и 20 души (никога не съм оставал сам). Хубавото е, че не каниш никого и очакването кой ще те уважи (тази дума май вече я свързваме с друго) е доста изнервящо. След първите гости, обаче, всичко си идва на мястото и човек се отпуска в непринудената, приятелска атмосфера. Не знам дали всички си имат имен ден, но не е късно да си нарочат! []

5. Member
    Тук е от
    Jun 2001

И аз като Докера. Правим един купон за разгрявка предната вечер, после още един и накрая ако има останали провизии, разбира се трябва да се унищожат и те

6. MaLkA-MArIhUaNkA
    Guest

Re: Харесвате ли рожденния си ден?

ami da zashtoto se napivame pu6im i drugi raoti na nqkoi kupon4e* :Super:* * *

mod edit
    Преди да правиш "drugi raoti na nqkoi kupon4e " се научи да пишеш на кирилица!

7. Member
    Тук е от
    Mar 2005

* и като пушиш ония работи гледай датата на темите които четеш, и ако не е 06 значи са изпушили като теб или ако още не си ще изпушиш и ти като тях* :knuppel2:

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2005

...

10. Member
    Тук е от
    Aug 2003

мдаааааа

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Какъв жанр книги харесвате?
    От FearMe във форум Книги
    Отговори: 93
    Последно: 11-04-23, 12:53
  2. Харесвате ли пушещите жени?
    От roumen68 във форум Анкети
    Отговори: 46
    Последно: 03-07-10, 06:44
  3. Отговори: 1
    Последно: 21-06-06, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе