Не , не се чувствам комфортно на рожденния си ден.
Не мисля, че е накакво специално събитие. Което не пречи да си живея добре и щастливо, забавлявайки се абсолютно всеки ден със или без повод. []
Не , не се чувствам комфортно на рожденния си ден.
Не мисля, че е накакво специално събитие. Което не пречи да си живея добре и щастливо, забавлявайки се абсолютно всеки ден със или без повод. []
Като хамелеон съм... минавам през всички състояния в зависимост от заобикалящата среда
Не мислех да пиша, но темата отново се раздвижи. За рождения си ден нямам какво толкова да пиша - ден като ден. Понякога е добре, понякога - не. За мен това празнуване на рождени дни е внесено отвън - не е традиционно за българите. Нямам достатъчно познания и може да бъркам. За мен истински празник си остава "Имения ден". Тогава без никаква покана у дома се събираме между 10 и 20 души (никога не съм оставал сам). Хубавото е, че не каниш никого и очакването кой ще те уважи (тази дума май вече я свързваме с друго) е доста изнервящо. След първите гости, обаче, всичко си идва на мястото и човек се отпуска в непринудената, приятелска атмосфера. Не знам дали всички си имат имен ден, но не е късно да си нарочат! []
И аз като Докера. Правим един купон за разгрявка предната вечер, после още един и накрая ако има останали провизии, разбира се трябва да се унищожат и те
ami da zashtoto se napivame pu6im i drugi raoti na nqkoi kupon4e* :Super:* * *
mod edit
Преди да правиш "drugi raoti na nqkoi kupon4e " се научи да пишеш на кирилица!
* и като пушиш ония работи гледай датата на темите които четеш, и ако не е 06 значи са изпушили като теб или ако още не си ще изпушиш и ти като тях* :knuppel2: