НЕ!
А като видя бременни жени да си пафкат цигари ... (това ще ви го спестя)
НЕ!
А като видя бременни жени да си пафкат цигари ... (това ще ви го спестя)
Тук има противоречие - не може да са мързеливи, защото трябва да работят за да имат парички за цигари, от което пък следва че са по-работните...Първоначално публикувано от drago7708
![]()
Факт е че пушачите са мързеливи , защото цигарите задръстват и измарят организма , най вероятно си пушач и веднага това те гризе .Първоначално публикувано от Edin_Lud
Като си толкова отворен намери един пушач със стаж не по малко от 10 години и един човек който не е пафкал никога , та хванете се на някаква физическа работа и ще видиш как мързела и умората надделяват при пушача.
Бях ти написал един скромен, 10-редов коментар, но после се замислих, че това, което си казал е толкова глупаво и смешно, че не се нуждае от какъвто и да е коментар...Първоначално публикувано от drago7708
Е, тук говорим за жени, а на тях рядко им се случва да бъдат хамали, докери и общи работничкиПървоначално публикувано от drago7708
![]()
Първоначално публикувано от roumen68
Мързеливи са особено ако някой друг дава парата , а най лошото е че накъдето се обърнеш и погледнеш все пушачи , толкова масово явление е в момента че даже да си непушач е странно и рядко срещащо се.
А какви пари се правят от тютюневата индустрия , бедна ви е фантазията , и то на ваш гръб.
@drago7708,
за да си толкова "серт" към пушачите, най-вероятно е да си бивш пушач, отказал ги преди време. Познах ли?
Никога непушилите нормално са много по-толерантни към пушачите.
Прав си, признавам...само физическия труд е истински труд. Чувал съм го от един овчар и от двама хамали, а сега виждам, че и интелигентните хора го знаят. Взимам си бележка, зарязвам компютъра и отивам да изкопая една канавка да видим кога ще ме домързиПървоначално публикувано от drago7708
![]()
Не съм пушач , но съм виждал как наш роднина пушач умря в страшни мъки.Пушеше до последния си миг в агонии но не ги спря.Първоначално публикувано от roumen68
Затова мразя цигарите и миризмата им , както и нарастващият брой на пушачите в българия , който след 20 години ще достигне до 80 % от цялото население / според проучвания които прочетох наскоро/ , това е страшно наистина .
Отговорът ми е "Все ми е едно" при условие, че не тровят децата които носят или гледат.
Ще направя малко далечна аналогия:Първоначално публикувано от drago7708
Значи казват че от бозата се оглупявало. Дали е истина или слух - не споря. Но ти да кажем си пийваш по 2 литра на ден, харесва ти резливият и вкус и не мислиш да я отказваш. С нищо не ти оказва влияние, освен по джоба. Тоест - не оглупяваш, все още помниш таблицата за умножение и имената на последните 3 гаджета. С една дума - всичко е ОК. Но пък има обществена нетърпимост към пиещите боза, не е позволено навсякъде да се пие, атака от страна на медиите.
За капак на етикетите на бутилките със сладката течност вече има нарисувани идиоти - тънък намек как ти се отразява консумацията и. Е, как ще ти подейства всичко това на теб?
Хайде да не сравняваме бозата с цигарите , защото все едно да сравняваме пържола с хероин и кое е вредно ,![]()
Изразът "Пасивно пиене на боза" познат ли ти е? А случай, при който някой друг да пие боза, а това да уврежда теб, изглежда ли ти възможен?Първоначално публикувано от roumen68
Аз лично в компания на непушачи винаги питам дали имат нещо против да запаля. В повечето случаи нямат, но аз правя така, че все пак да не стига дим до тях. На гости при непушачи даже да ми дават пепелник и да настояват да си пуша на масата - пуша или на прозореца или на терасата.Първоначално публикувано от Avis
Тоест въпроса за пасивното пушене е по скоро въпрос за възпитанието на пушещите. Ако някой не се съобразява - има си начини - казваш му че ти пречи дима и това е. Но тотално да се забранява пушенето и всички да се слагат в един кюп - не е в реда на нещата.
Ами в страните, където забраняват пушенето даже на плажа? Има ли тук непушач, който да твърди, че на плажа му е задимено и че цигарите на компанията на 5 метра от него му пречат?
Сори за офтопика, темата беше за жените![]()
Хмм, кои са страните, които са се опитали да забранят пушенето на открито???Първоначално публикувано от roumen68