Вижте резултатите от анкетата: Харесвате ли жените с цигара?

Гласували
161. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Все ми е едно

52 32.30%
  • Твърдо не ги харесвам

83 51.55%
  • Харесвам само жени, които пушат след секс

14 8.70%
  • Предпочитам жени, които пушат

11 6.83%
  • Харесвам жени, които пушат по време на секс

1 0.62%
Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 47

Харесвате ли пушещите жени?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2005

Re: Харесвате ли пушещите жени?

НЕ!
    А като видя бременни жени да си пафкат цигари ... (това ще ви го спестя)

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от drago7708
    Много мразя пушещи миризливи жени , супер мързеливи са без никакво желание за развитие в живота.
    Тук има противоречие - не може да са мързеливи, защото трябва да работят за да имат парички за цигари, от което пък следва че са по-работните...

4. Тук е от
    Sep 2006

Цитат Първоначално публикувано от Edin_Lud
    Ти да не си новия Фройд...пушещите са миризливи, мързеливи и без амбиции...т'ва трябва да се публикува някъде и да се изучава в училище
    Титан на мисълта
    Факт е че пушачите са мързеливи , защото цигарите задръстват и измарят организма , най вероятно си пушач и веднага това те гризе .
    Като си толкова отворен намери един пушач със стаж не по малко от 10 години и един човек който не е пафкал никога , та хванете се на някаква физическа работа и ще видиш как мързела и умората надделяват при пушача.

5. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Като си толкова отворен намери един пушач със стаж не по малко от 10 години и един човек който не е пафкал никога , та хванете се на някаква физическа работа и ще видиш как мързела и умората надделяват при пушача.
    Бях ти написал един скромен, 10-редов коментар, но после се замислих, че това, което си казал е толкова глупаво и смешно, че не се нуждае от какъвто и да е коментар...

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Факт е че пушачите са мързеливи , защото цигарите задръстват и измарят организма , най вероятно си пушач и веднага това те гризе .
    Е, тук говорим за жени, а на тях рядко им се случва да бъдат хамали, докери и общи работнички

7. Тук е от
    Sep 2006

Цитат Първоначално публикувано от roumen68
    Тук има противоречие - не може да са мързеливи, защото трябва да работят за да имат парички за цигари, от което пък следва че са по-работните...

Мързеливи са особено ако някой друг дава парата , а най лошото е че накъдето се обърнеш и погледнеш все пушачи , толкова масово явление е в момента че даже да си непушач е странно и рядко срещащо се.
    А какви пари се правят от тютюневата индустрия , бедна ви е фантазията , и то на ваш гръб.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

@drago7708,
    за да си толкова "серт" към пушачите, най-вероятно е да си бивш пушач, отказал ги преди време. Познах ли?
    Никога непушилите нормално са много по-толерантни към пушачите.

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Прав си, признавам...само физическия труд е истински труд. Чувал съм го от един овчар и от двама хамали, а сега виждам, че и интелигентните хора го знаят. Взимам си бележка, зарязвам компютъра и отивам да изкопая една канавка да видим кога ще ме домързи

11. Тук е от
    Sep 2006

@drago7708,
    за да си толкова "серт" към пушачите, най-вероятно е да си бивш пушач, отказал ги преди време. Познах ли?
    Никога непушилите нормално са много по-толерантни към пушачите.
    Не съм пушач , но съм виждал как наш роднина пушач умря в страшни мъки.Пушеше до последния си миг в агонии но не ги спря.
    Затова мразя цигарите и миризмата им , както и нарастващият брой на пушачите в българия , който след 20 години ще достигне до 80 % от цялото население / според проучвания които прочетох наскоро/ , това е страшно наистина .

12. ViK
    ViK е офлайн
    Member Аватара на ViK
    Тук е от
    Apr 2006

Отговорът ми е "Все ми е едно" при условие, че не тровят децата които носят или гледат.

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Не съм пушач , но съм виждал как наш роднина пушач умря в страшни мъки.Пушеше до последния си миг в агонии но не ги спря.
    Затова мразя цигарите и миризмата им , както и нарастващият брой на пушачите в българия , който след 20 години ще достигне до 80 % от цялото население / според проучвания които прочетох наскоро/ , това е страшно наистина .
    Ще направя малко далечна аналогия:
    Значи казват че от бозата се оглупявало. Дали е истина или слух - не споря. Но ти да кажем си пийваш по 2 литра на ден, харесва ти резливият и вкус и не мислиш да я отказваш. С нищо не ти оказва влияние, освен по джоба. Тоест - не оглупяваш, все още помниш таблицата за умножение и имената на последните 3 гаджета. С една дума - всичко е ОК. Но пък има обществена нетърпимост към пиещите боза, не е позволено навсякъде да се пие, атака от страна на медиите.
    За капак на етикетите на бутилките със сладката течност вече има нарисувани идиоти - тънък намек как ти се отразява консумацията и. Е, как ще ти подейства всичко това на теб?

14.  

15. Тук е от
    Sep 2006

Хайде да не сравняваме бозата с цигарите , защото все едно да сравняваме пържола с хероин и кое е вредно ,

16. Member
    Тук е от
    Nov 2004

Ще направя малко далечна аналогия:
    Значи казват че от бозата се оглупявало. Дали е истина или слух - не споря. Но ти да кажем си пийваш по 2 литра на ден, харесва ти резливият и вкус и не мислиш да я отказваш. С нищо не ти оказва влияние, освен по джоба. Тоест - не оглупяваш, все още помниш таблицата за умножение и имената на последните 3 гаджета. С една дума - всичко е ОК. Но пък има обществена нетърпимост към пиещите боза, не е позволено навсякъде да се пие, атака от страна на медиите.
    За капак на етикетите на бутилките със сладката течност вече има нарисувани идиоти - тънък намек как ти се отразява консумацията и. Е, как ще ти подейства всичко това на теб?
    Изразът "Пасивно пиене на боза" познат ли ти е? А случай, при който някой друг да пие боза, а това да уврежда теб, изглежда ли ти възможен?

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Avis
    Изразът "Пасивно пиене на боза" познат ли ти е? А случай, при който някой друг да пие боза, а това да уврежда теб, изглежда ли ти възможен?
    Аз лично в компания на непушачи винаги питам дали имат нещо против да запаля. В повечето случаи нямат, но аз правя така, че все пак да не стига дим до тях. На гости при непушачи даже да ми дават пепелник и да настояват да си пуша на масата - пуша или на прозореца или на терасата.
    Тоест въпроса за пасивното пушене е по скоро въпрос за възпитанието на пушещите. Ако някой не се съобразява - има си начини - казваш му че ти пречи дима и това е. Но тотално да се забранява пушенето и всички да се слагат в един кюп - не е в реда на нещата.
    Ами в страните, където забраняват пушенето даже на плажа? Има ли тук непушач, който да твърди, че на плажа му е задимено и че цигарите на компанията на 5 метра от него му пречат?

Сори за офтопика, темата беше за жените

18. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Ами в страните, където забраняват пушенето даже на плажа?
    Хмм, кои са страните, които са се опитали да забранят пушенето на открито???

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Какъв жанр книги харесвате?
    От FearMe във форум Книги
    Отговори: 93
    Последно: 11-04-23, 12:53
  2. Задача 328(ЖЕНИ)
    От tonych във форум Логически задачи
    Отговори: 11
    Последно: 21-09-06, 18:24
  3. Отговори: 1
    Последно: 21-06-06, 21:26
  4. Харесвате ли рожденния си ден?
    От izwerga във форум Анкети
    Отговори: 22
    Последно: 12-05-06, 13:03
  5. Най-красивите жени !
    От Kayso във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 21
    Последно: 15-11-02, 22:08

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе