Ами то ебати софтуера ако няма опция за изключване на лятното часово време.
Ами то ебати софтуера ако няма опция за изключване на лятното часово време.
Леко философтски ще подходя , но нали знаете идеята за лятното време - за да се ползва максимално светлата част от деня.
ако го премахнат , според мен ще има повече вреди от колкото ползи.
Ако живеем на Тропичекия полюс да , но на умерения е по-скоро наложително.
Сигурно имаш в предвид Тропически пояс а не полюс!
Какво пречи който си иска да се нагажда по дневната светлина да си промени той работен ли какъвто е там режим а часовниците да не се пипат щото така ще се избегне негативния ефект за всеки! Аз съм твърдо против тази смяна на часа - за мен е само негатив, колкото и егоистично да звучи...
Нужно или не , дойде време да си свериме часовника , отново ! Честито !
'псулютна тъпотия...
Чакаме да видим какво ще измъдрят..
https://www.24chasa.bg/novini/article/6518757
Zeitumstellung: EU prüft Abschaffung der Sommerzeit
И какво му е лошото на лятното време?
в 21 век е безсмислено
ти кога последно си лягал, когато стане тъмно или си ставал, когато изгрее слънцето, понеже на работа нямате осветление?
Много си е добре! Горещ пясък, студена бира и мацки по монокини!
https://tekstove.info/lyric/view/44753
Този пост е редактиран от Lupus; 28-10-17 в 23:37.
Почти всяка сутрин ставам с изгрева - харесва ми. Предпочитам да ми се стъмва в 21.30, а не в 20.30, защото обичам да седя до късно на плажа. Така че, отвсякъде си предпочитам лятното часово време и не виждам никаква причина нещо да се променя, пък ако ще и 31 век да е.
Аз пък предпочитам да няма, щото без него слънцето лятоска ще изгрява по-рано, и ще се ходи за риба час по-рано.
Само заради това не си струва, но ако се размисли човек, може и други минуси да се сети. Влаковете ще чакат с час повече на гарите заради смяната на времето - Бизнес - inews.bg
тони, по какъв начин личните ти предпочитания се влияят от числото, което показва телефонът ти?
ставай си, когато искаш, и си лягай, когато искаш. а нещата не са естествено такива, каквито са сега, а са били такива, когато времето е било едно
аз лично изобщо не се влияя от смяната и буквално ми е все тая, но когато едно нещо е безсмислено, не ми харесва....