Че то сървър може да се бъгяса от 100 неща. Нещата опират до софтуер, не до часовник. Ако толкова влияе смяната два пъти годишно на времето с по 1 час - какво да кажат хората, дето пътуват със самолет и сменят по 9-10 и повече часа за едно денонощие, десетки пъти годишно. На мен ми е общо взето безразлично - само дето не искам лятото да се стъмва в 20.30ч.
Този пост е редактиран от tony34al; 01-03-18 в 13:30.
Ако зависи от мен, бих избрал да има само лятно часово време, не искам да го махат.
аз едно нещо се чудя:
за 3 часа без доказателства осъдиха ***** за отравянето на шпионина, а що се отнася до отмяната на смяната на времето, искат твърди и неопровержими доказателства, че няма да възникнат негативни последици от това и има да го влачат години занапред...
и без дори да го правя на въпрос, че искат доказателства за отрицателно твърдение, което е правен нонсенс
Иийй голям дерт имаш с обвиненията а не и с акта който беше извършен! Докато ***** имаше шанс да покаже човечност и състрадание като чисто човешко отношение към това престъпление на отправената му нота от англичаните то смяната на часовника напред назад - не може да се попита и да му се види реакцията!
Дори острия тон на английската нота не дава право на Кремъл да е толкова надменен и бездушен в отговора си! Поведението на Москва показа имперския им манталитет... Жестокост и решимост в амбициите им да влияят на света - това усетих аз и лично на мен ми се струва че света не отива към по добро...
Хора, в тема за лятно-зимно часове време какво търси политиката и ***** май само увреден мозък може да отговори.
Кучето си лае, керванът си върви. Пак ни объркаха времето говедата.
ivodivo е педофил и призовавам полицията да го задържи, а съдът вкара в затвора за 15 години, без процес, доказателства, адвокат и други подобни маловажни глупости
в същото време съм убеден, че никой няма да се противопостави на предложението ми да се проведе 5-годишно проучване защо хората ядат, след като огладнеят...
само аз ли виждам как важните неща се претупват, а очевидните се подлагат на съмнение?
А темата е?
темата е искаме ли смяна на времето или не
при положение, че:
1. не зависи от нас, а от ЕС
2. ЕС са се сетили да го сложат "на дневен ред"
3. ЕС се влачат като охлюв в летаргия, когато става дума за очевидни неща (отживялостта на смяната на времето)
4. ЕС са експедитивни като преждевременна еякулация на тийнейджър, когато става дума за изключително деликатни други неща (съпричастността на ***** към онова отравяне) при пълното отсъствие на доказателства
искам същата ангажираност към проблем, който засяга 7 милиарда човека, каквато се проявява към съдбата на 2-ма други
прочее, далеч повече съжалявам избитите от безпилотни дронове невинни цивилни, отколкото някой си бивш разузнавач-defector
P.S.
тия не могат да отменят една измишльотина, въведена от времето, когато улиците на лондон са осветявали с китова мас, как да не се дразня от решимостта им, когато лансират едно НЕДОКАЗАНО твърдение с убеденост, граничеща със скудоумие?!
Този пост е редактиран от FearMe; 25-03-18 в 22:53.
Не знам как го направиха, ама англичаните много бързо убедиха САЩ, Франция и Германия с някакви (не знам какви точно) доказателства и е факт, че тези три страни заговориха едновременно за вината на ***** и за гонене на дипломати.
Да си представим една такава хипотетична ситуация от втората световна война:
Англия са разбили кода на немците Енигма, но го пазят в дълбока тайна.
В един момент, цивилен кораб е потопен с много цивилни жертви.
Англичанате казват "имаме доказателства, че Германия е виновна" (щото са подслушали немската подводница потопила кораба). Германците отричата и на свой казват "нямате доказателства".
На свой ред англичаните при строга секретност показват на американците записи с подслушаните радиограми и американците почват и те да викат "Германия е виновна".
Вчера в медиите се появи точно такова твърдение, ама изглежда само аз съм го чел - (цитат по смисъл) "англичаните показаха доказателствата на САЩ, Франция и Германия. И те бързо се убедиха, че ***** е виновна и също ще гонят дипломати".
Този пост е редактиран от MitkoS; 26-03-18 в 02:16.
Феар, моите уважения, но това че лятното часово време за теб лично е отживелица, не означава, че за мен е. Както се видя и други хора предпочитат лятното часово време. Някои хора се изказвате, като последна инстанция.
Хайде стига с тази политика и този ***** във всяка тема, че втръсва. Нищо общо няма в решаването на различни казуси и те не си пречат, защото има различни хора и комисии.
Отживелица може само и единствено да бъде, както и стана, съчинението "лятно часово време". Астрономическото е това, което трябва да не се променя. Всеки един от нас е свободен да си върти стрелките на часовника така, както му приляга. Но да не го налага и на останалите.