След "фината" намеса на "бащицата" всички спорове са изгладени .
Булсатком
bTV
И двете фирми бъркат в позициите си
След "фината" намеса на "бащицата" всички спорове са изгладени .
Finita la commedia!
"Булсатком" и бТВ подписаха споразумение и възстановяват излъчването на каналите на бТВ в мрежата на оператора
23 януари 2013 | 22:05 | Агенция "Фокус"
София. bTV Media Group и "Булсатком" подписаха тази вечер споразумение и възстановяват излъчването на каналите на bTV в мрежата на оператора поетапно в следващите часове. Това се посочва в съвместно съобщение на bTV Media Group и Булсатком, изпратено до медиите.
В интерес на милионите зрители двете компании направиха взаимни отстъпки, които да позволят възстановяване на сигнала, без да се вдигат цените за крайните абонати.
___________________________________________________________________________________
„Което е добро за предприятия «М и М» е добро за цялата страна. Майлоу Майндърбайндър“.
Параграф 22
Джоузеф Хелър
Хубава новина. Булсат бяха задължени да го направят преди края на месеца за да ограничат пораженията, които си нанесоха. Да се надяваме, че в рамките на няколко месеца няма да има чувствително покачване на цените.
Лично аз съм доволен от това, което стана. Ако не беше станало, нямаше да ми мине през ум да изпробвам предимствата и недостатъците на iptv, а сега се оказа, че съвсем случайно открих по-добро предложение за мен. Разбира се, през бъдещите месеци ще остане притеснението, че всичко идва по мрежов кабел вече и възможността за аварии и загуба на сигнал е значително по-висока.
леко спорен въпрос (за авариите), защото миналото ми с булсат на няколко пъти бе ошарено с попържни към великата сателитна технология, спъвана от няколко по-черни облака и/или дъжд...
Да му мислят завалиите, дето не можаха да изчакат няколко дни и се ушиха на Бибаком...
Всички са доволни.Няма загуба на клиенти, цените на рекламата отново ще се повишът, а най - важното е, кой го постигна.
Ние сме държава, която се крепи на манипулация.
За участниците в анкетата - но не като спам...
Whitesnake - Too Many Tears [Original Music Video] - YouTube
Whitesnake - Blindman - YouTube
Е, сагата изглежда вече приключи, ама не разбирам защо повечето хора по-горе мислят, че Булсат имали повече доводи? Така де, те може и да ги имат, ама дали са верни... След като само няколко часа след разговора с министъра относно "сивата икономика при сателитните оператори" договора и с Битиви и ТВ7 бе подписан (а иначе се бавеше месец), то не се ли подразбира, че Булсатком наистина са мамили с броя на абонатите - тоест началното обвинение на БТВ важи? Освен това очаквах като пуснаха БТВ да вдигнат таксите - все твърдяха, че нямало как да не ги вдигнат - а си останаха същите.
Сега пък имали още една издънка - давали безплатно HD приемник, ако си оттеглиш молбата за отказ от договор, вследствие на спирането на BTV и TV7 :D , което естествено е подразнило много лоялните им клиенти - те нищо не получават