Това с издънката е пълна глупост. Те си ги подменяха безплатно далеч преди тази история. А наче ако някой си мисли, че в БТВ всичко е чистичко и бяло....
Булсатком
bTV
И двете фирми бъркат в позициите си
Това с издънката е пълна глупост. Те си ги подменяха безплатно далеч преди тази история. А наче ако някой си мисли, че в БТВ всичко е чистичко и бяло....
Там има твърде голяма бройка СД приемници натрупана през годините и за подменянето с ХД СТБ се искат доста бройки , които доскоро просто липсваха .
п.п. Ама пак не пишем в правилната тема .![]()
Извинявай , но така го разбрах .
А и ти си разбрал за какво става на въпрос , за HD приемници - трябва да ги дават на всеки който заяви такъв дори и да не плаща такива програми . Аз ползвам 4ти приемник на пакет който се плаща абсолютно всичко и ме е яд че не отидох и аз да се развикам - преди ми искаха 60 лева .
Повервай ми така е.Опит с роднини ми показа, че простотията си е на лице.Уж много загрижени за абонатите, ама по-загрижени за едни, отколкото за други.
Както казах по горе , абонамента е фул
/ пакет СТАНДАРТЕН + пакет ПРЕМИУМ + HBO + HBO HD + HBO Comedy21.80 лв./ - за плувци![]()
А кажи как да гледам това
Честота: 11 012
Поляризация: Вертикална
Символи: 30 000
Корекция на грешките: 3/4
Формат: DVB-S2 8PSK MPEG 4
Кодиране: Bulcrypt
Да им дам 60 лева
ПП. А , ама той вече е 68 лева :D
Този пост е редактиран от jonov; 29-01-13 в 09:52.
Lupus аз знам, че мога да плувам, но явно булсат си мислят, че абонатите им са риби.Не мога да разбера, защо защитаваш тезата си без да погледнеш, какво ти пише и отсрешната страна.
П.С.Я колко интересно и темата във форума им е изтрита за втори път - липса на цензура, както винаги.
Lupus, това е стара практика в Булсат, която и аз не разбирам защо я защитаваш. Дава се по един HD приемник, за втори и следващ се иска доплащане.
Тук се получава проблем. Аз, както и много други абонати плащаме висок пакет, част от програмите на който не могат да бъдат хванати с SD приемник. За всеки допълнителен приемник плащам таксата, определена от Булсат като поп. И въпреки това, на втория ми приемник, който е SD и Bulsat не желае да смени безплатно не получавам пакета, за който плащам.
За теб е правилно да си доплатя за приемник, който да ми осигури пакета, за който си плащам, за мен не е правилно и е извиване на ръце...
ПС - Тази тема не е за тук, а за другата Булсатска...
Преди правехме обратното - пишехме за спора БСК- БТВ в другата тема, сега това![]()
Не става дума за защита на Булсатком или който и да е! Става дума за принципи! Всяка фирма има някаква търговска практика. И доколкото няма изкуствено въвеждане в заблуда на клиента, това си е нейно право. А правото на клиента е да реши дали това му изнася или не, дали ще купи стоката, която му се предлага ПРИ ТЕЗИ УСЛОВИЯ или не. Нарича се "право на информиран избор". И са ми много смешни и наивни приказките: "Ама защо те не правят така както на мен ми се иска?"
Таксата за допълнителните приемници еднаква ли е тази за първия приемник?
Този пост е редактиран от Lupus; 29-01-13 в 11:58.
Това вече е дървена философия...
Никой не е твърдял, че БСК са задължени да раздават HD приемници без пари. Просто се обсъжда решението в момента да ги дават без пари на куцо и сакато, а не на най-лоялните си клиенти.
Естествено, нищо не им пречи да го правят и затова го правят.
Както и нищо не пречи на мен или на друг потребител да не му допада тази практика.
Първо - има ли потвърждение, че това е вярно??? (виж пост #62)
Второ - не ми отговори на въпроса: "Таксата за допълнителните приемници еднаква ли е с тази за първия приемник?", за да мога да ти отговоря аргументирано.
Да не се окаже после, че обсъждаме една умишлено пусната "партенка".![]()
При така зададени въпроси мнението ми е, че не търсиш отговори, а поддържаш желанието си за спор.
Естествено, че таксата за следващ приемник не е като таксата за първи. Оставаше и да е. Аз се оттеглям от дискусията.