Първоначално публикувано от
hristoslav2
Всъшност ако поне малко познаваше работата на общинският съвет в последните 10 години, щеше да разбереш че БСП налагаше своите решения...Источваха бюджета с обществени поръчки към техни фирми....
1. Партия водена от човек, който няма никакъв трудов стаж. - или има стаж като пожарникар, производител на менте цигари и охранителна фирма на върхушката
2. Ако трябва да го опиша - Сергей Станишев е бездушен чиновник. - ББ е бездушен побойник, бездушен вземач на пенсионни фондове, данъци върху лихвите, преквалифициращ IT-специалистите в картофосеячи...
3. Партия свързана и защитаваща интересите на олигарси. - няма друг политик, за когото да е по-вярно това -> ББ
4. Партия в която цари демагогия и.... - и сменяне на мнението на кръгъл час
5. Партия, която се възползва от всяко недоволство като яха протеста...без преди това дори да се е опитала да защити същите тези хора. - и която за 3 дни приватизира стратегически предприятия под предлога, че ще се изплатят заплатите на служителите
6. Партия, която от години води мръсна кампания спрямо другите партии - пример последната. - пример -> изкупуването на депутати с цел разбиване на групата на РЗС, разцепване групата на Атака и др.подобни?
7. Партия, обвиняваща другите за собствените си грешки. - като примерно 3 години след като е взела властта все повтаря "тя тройната коалиция преди 3 години ако знаете какви ги беше надробила"
8. Партия която мълчи и прикрива грозната истина за състоянието на страната - редовно извърта вниманието на хората към дребни проблеми, с цел да избегне неудобните въпроси за наболелите такива. - т.е. "записът ми с Мишо Бирата е презаписан, следователно съмнителен, а какво съм казал няма значение" или "да, кокинов идва да ми снася предварително информация, ама него го уволняват, а аз ставам пак премиер" ?
9. Партия, която не си дава сметка за дългосрочното влияние на своите решения на социалните проблеми. - като например национализиране на пенсионни фондове, изхарчване на резерва под санитарен минимум, унищожаване на образование, здравеопазване...?
10. Никога не съм харесвал социалистите !!! Историята в последните 120 години, показва че управленето им е жив популизъм който е далеч от реалноста. - никога не съм харесвал бабаитите. историята през последните 5120 години показва, че дойдат ли варварите, загиват цивилизации