заглавието изчерпва всичко
Да
Не
заглавието изчерпва всичко
Няма хора във власта на които да им дреме за нас. Все още са сигурни, че са недосегаеми и могат да правят каквото си искат.
Мисля,че вече си имат едно на ум.Поне за сега изглеждат,малко по плахи,и предпазливи.Със сигурност има леко повлияване.
..+1!...Определено имат едно на ум!Да, може и да не им пука ,но ще се пазят от грешни ходове и груби зулуми!Особено управляващите!Борисов и Сидеров ще я карат по старому,те толкова си и могат......Стъписване в политиците има,дано да е за добро!
Къде го видяхте това стъписване? И у кого? Или вие сте много наивни, или аз гледам нубийския парламент.
Не бе tony34al,не гледаш нубийскияпарламент,но не бърккай парламентарните боричкания с действията на изпълнителната власт!В парламента нещата няма как да се променят,сега дори ще им е по трудно ,защото паритета иска доста аритметика и не допуска грешни ходове!Патовата ситуация ще е изпитание за тях и те за първи път ще са в такива условия!Аз почти съм сигурен,че обществения интерес ще се измести именно към изпълнителната власт,реалната власт,....а тия в говорилнята....ще са все по малко интересни за хората! Ето например,очакват се с интерес действията на Цацаров,ще прибере ли тоя мушморок Цв.там където му е местото и ако да,как ще се отрази това на Борисов!?...Дали пък Боко съзнателно не хвърля Цв.в геджурата?...Единия няма ли да "повлече" и другия?.......До къде ще иде "Костинброд"?.....А ония в парламента да си се надприказват скрити зад имунитета си.......
Тройната колация (Гея,бея и злодея) са гладни и с празни партийни касички , сега ще почнат забавни начини за отклоняване на пари към тях ........въобще никой не може да ме убеди, че имат едно на ум.... всъщност имат, как по-бързо да си напълнят джобовете преди да ги катурнат.
Когато процентите в анкетата си сменят местата, може и да се появи надежда за България.
Ама как лесно ги пипате тези милиони!....Бил турчин?Марсианец ли да сложат?..Не бързайте толкова бе хора,нека изчакаме малко, да видим как и накъде ще тръгнат!.....И още нещо,и на трите партии касите нито са празни нито са били празни някога!Просто трябва да сме по толерантни,поне в началото!По европейско е, пък е и в унисон с "граждани за европейско развитие на БГ"!......Нали така!?.....
Да бе да, то от много толерантност сме на това положение. За "пълните" каси въобще пък няма да коментирам , те за това драпат за власт с нокти и зъби ...ей така, за удоволствие.
ама каква толерантност като са същите муцуни от преди или поне пак те дърпат конците .. предварително се знае какво ще стане .. ще почнат заменки застроявания усвояване на средства с кръгове от фирми .. то е ясно ..
Ми като е ясно що се цупихте на възможността за нови избори??? Няколко десетки милиона и +3 месеца до новите избори няма да ни бутнат. Ние отдавна сме си бутнати. Ама опарени можехме да променим поне малко нещата. Аз ще стана мюсюлманин ако цвъ цвъ не само влезе в затвора ами и дори ако условна получи. Това за допусната възможност за нарушения толкова ми мирише, че пред цонев дето го сгащиха с няколко десетки хилки при менката и после го оправдаха на 3 инстанции за какво говорим въобще? Влияем само върху замърсяването на близката пречиствателна станция....
......Ами ако Цв.е договорено да бъде отстрелян,ако е врътка на Боко,пак ли ша кълцаме пишлето!?.....