Защо няма NEC?
аз пък няма да ви кажа каква ми е писачката.
обаче, ще ви кажа, че си купувам само български дискове от "Метро" и записвам без проблеми на 52х.
когато искам да съм сигурен в записа - на 16х
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Защо няма NEC?
<div align="right">Originally posted by the_unique*-*24/02/2004*:* 22:45:39</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Защото има "Друга"
Аз съм с NEC 40x10x40
На дъщеря ми е LG 32x10x40 и да ви кажа честно за мен това е записвачка убиец.Вече е две годишна какво ли не видя но работи супер.Бях си взел LG 52x24x52 но нещо не работеше добре и я смених със Samsung 52x24x52 и съм много доволен.
В манастира ;-) ползвам Нек 7900 - Чете, пише, но не може да овърбърнва.
В къщи - Тик 8х8х32 - БЕТОН. Не я заменям за никаква нова!!!(дори тик:-)
Samsung 52x24x52 записва и чете вече почти година без проблем.
Ползвам TEAC 52x24x52 и е много добра! ;макар тези от TEAC ползват 4асти за техните записвачки от наи разли4ни фирми (лазер от СОНИ,4ипове на Плекстор...),но TEAC записвачките работят перфектно.Имал сам и NEC ,но не ми хареса.По различните форуми за тест на хардуер,не съм видял да се дават данни за това как 1 записва4а 4ете CD което е овербурн.Имам 1 CD което съм си записал и е 860 MB (99 минутно) и единствено TEAC ми го 4ете бързо и не дава грешки.Копира го на харда 6-7 минути,а същата тази процедура с NEC трае 24 минути и не винаги е успешна. Ако и другите записва4ки са като NEC - Не ги хвалете,а ПЪРВО ги тествайте как 4етат и как пишат ! [:D]
От скоро Samsung SW-252F. В началото имах малко проблеми, ама то задклавиатурното устройство беше виновно. [:D] Преди това бях с NEC 12x - <font color="red">желязна записвачка</font id="red"> !!!
<font color="blue">//offtopic</font id="blue"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">NEC NR9100A 40X12X40 - абсолютно железна.
<div align="right">Originally posted by christalgeorg*-*06/03/2004*:* 15:57:08</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Реши ли проблема с Overburn-а. Тоест с липсата му.
<font color="blue">//offtopic</font id="blue">
LG 52/32/52 преди ползвах Асус 52/24/52 --- отврат... след като ми изгоря за втори път се отказах изобщо от тази марка... а относно ЛГ-то - една от първите ми записвачки беше ЛГ 16/10/40, докато не ми я взеха с компа[V][V][V][V], докато се разхождах в морската -- бях си супер доволен...
В момента има едни записвачки "SONY multispeed +" черен панел, страшна работа, бързи и висококачествени.
Използвам Lite-On - става. Преди ползвах LG - 2x , която направи над 2500 копия докато не и се счупи нещо вътре. Ако питате мене при записвачките, както и при повечето от хардуера всичко опира до бройката - може да случиш, може и да не случиш на хубава![]