Бихте ли се съгласили да сложат камери навсякъде в дома ви и цял свят да може да ви гледа за 60дена,ако ви дадат 600000$?
Бихте ли се съгласили да сложат камери навсякъде в дома ви и цял свят да може да ви гледа за 60дена,ако ви дадат 600000$?
Замислете се преди да гласувате ,какво ще ви направят медиите и какви лужи ще пишат в списанията.![]()
Да, бих. И заради парите и заради тръпката. [Wow!][][Yes!]
//edit
<font color="green">Няма какво да пишат медиите лично за мен. По скоро ще се затруднят какво да излъжат, за да изсмучат от пръстите си интересна статия. </font id="green">
и аз съм за, само да не умре някой от простотия, че много пиене идва близките месеци, особенно, ако се хване и дипломирането
600 000$ ?
бих ами!
поне шоу ще е голямо [:D]
Никога! Това би променило изцяло живота ми оттам нататък. Все пак си имам лично достойнство и личния ми живот е достояние само на мен. И личната ми свобода е едно от най-важните неща за мен и не бих я жертвала за пари (макар, че сумата е такава, че се замислих за момент)
Това са много пари за такава глупост
Сигурен съм, че и за 6000$ пак бихте се навили![]()
бих, ама тия не могат да ме стигнат....
а и не могат да ми смогнат с камерите![]()
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">бих, ама тия не могат да ме стигнат....
а и не могат да ми смогнат с камерите
<div align="right">Originally posted by Dockera - 11/02/2004 : 19:22:35</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Особено, ако се включа и аз![]()
Бих, я...
Попринцип мразя някой да ме наблюдава и още повече да ми дава овчи акъл, но за толкова пари бих се съгласил със сигурност.Каквото и да пишат вестниците (то не че има какво де), няма да ми дреме, а и всичко ще отшуми за месец-два.
Айде който иска да идва да слага камери, а пък аз през това време ще си харча парите.[:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Никога! Това би променило изцяло живота ми оттам нататък. Все пак си имам лично достойнство и личния ми живот е достояние само на мен. И личната ми свобода е едно от най-важните неща за мен и не бих я жертвала за пари (макар, че сумата е такава, че се замислих за момент)
<div align="right">Originally posted by Sunny - 11/02/2004 : 21:16:14</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Явно ще ги слагаме тайно []
@npu3paka
Ама ти си доста конкретен със срока и сумата, да не би да набираш хора?[:D] Ако е тъй, задраскай другите и ше делкаме[].
Хахаха RAID по философия спорихме с учителката.Тя каза че за 100 000 000$$ не е съгласна 3 месеца да я наблюдават така целия свят.Ама ,че работа.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Хахаха RAID по философия спорихме с учителката.Тя каза че за 100 000 000$$ не е съгласна 3 месеца да я наблюдават така целия свят.Ама ,че работа.
<div align="right">Originally posted by npu3paka - 11/02/2004 : 22:54:41</div id="right">
Едно е да говориш, друго е да броиш пари...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Явно ще ги слагаме тайно []
<div align="right">Originally posted by DeathKnight*-*11/02/2004*:* 20:31:09</div id="right">
хахахахахахахаахахах..... направо разби! [:D][8D][^][][Wow!][Yeah!]