E честито UFO
Да почерпиш [:D]
Стана добро съзтезание между Алонсо и Такума Сато.
А моите момчета никви ги няма.Голям карък тая година [V]
E честито UFO
Да почерпиш [:D]
Стана добро съзтезание между Алонсо и Такума Сато.
А моите момчета никви ги няма.Голям карък тая година [V]
Честито на истинските фераристи!
Моите съболезнования на феновете на Макларън, пък и ние в Уилямс ближем горчиви рани... []. Е, няма начин всичко да ни е наред - след чудесните съботни резултати от мачовете в София и Бирмингам, беше редно да има и малко катранче в кацата...[]
Егати и сезона се е задал [!] Ако и първото европейско състезание се развие в този дух... не знам какво ще правим, май за по-интересно да вземем да си организираме <font color="navy">Setcom F1 </font id="navy">на картинга на Дунев в Студентски град [8D] [:D][:D][:D]
Една чАрта да дръпна до тука.
Временно класиране след Бахрейн:
Пилоти
============
1. М. Шумахер-30
2. Р. Баричело-21
3. Дж. Бътън-15
4. Х.-П. Монтоя-12
5. Ф. Алонсо-11
6. Я. Трули-11
7. Р. Шумахер-7
8. Т. Сато-4
Конструктори
============
1. Ферари-51
2. Рено-22
3. Уилямс-19
4. БАР-19
5. Макларън-4
6. Заубер-1
7. Ягуар-1
8. Тойота-0
За интригата във Формула 1 не се тревожим само ние.
Промоторът на Формула 1 Бърни Екълстоун обяви в интервю за ВВС, че новата квалификационна система, която бе приета преди началото на новия сезон, води до отлив на зрители. Британецът обясни, че форматът на двете квалификационни тренировки е удобен за телевизионното им излъчване, но не и за привържениците на Формула 1, които присъстват на пистата. Екълстоун се съгласи с мнението на десетте отбора - участници в шампионата, че трябва да се направят изменения в схемата на тренировките за място. "Категоричен съм, че трябва да направим решителни промени - подчерта британецът. Всички обаче трябва да се съгласят с мен, че това може да стане само и единствено след края на сезона." Промоторът на първенството обясни, че е раздвоен по отношение това дали е правилно само една обиколка на пистата да определя стартовата позиция на състезателя.
"Открито мога да кажа, че квалификациите в момента подпомагат предимно екипа на "Ферари" и Михаел Шумахер и пречат на всички останали - заяви 73-годишният Екълстоун. Това е екипът, който работи перфектно във всяко едно състезание и успява във всеки един момент да се представи на ниво. В това отношение всички останали отбори изостават. По този начин трудно ще успеем да върнем интригата в шампионата." Екълстоун обясни, че другото предимство на "Ферари" е превъзходството на гумите на "Бриджстоун" спрямо "Мишлен" при работа при ниски температури.
Само не ми е ясно с какво квалификациите им в този вид помагат на Ферари и Пилето, а пречат на другите. Явно не знае поговорката "На калпавия пилот, квалификациите му пречат." Условията са еднакви за всички.
Така или иначе, този сезон ще е така и както прогнозирам Пилето ще повдигне летвата още пред мераклиите за рекорда по титли.
Тези експериметни дразнят вече.Той гледа единствено да лапне повече $$$$$ и нищо повече,а това че няма зрители лично него слабо би го интересувало ако от това не зависи колко гущера има в джоба си.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Егати и сезона се е задал [!] Ако и първото европейско състезание се развие в този дух... не знам какво ще правим, май за по-интересно да вземем да си организираме <font color="navy">Setcom F1 </font id="navy">на картинга на Дунев в Студентски град [8D] [:D][:D][:D]
<div align="right">Originally posted by Slero*-*04/04/2004*:* 18:38:40</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Много добра идея за картинг. Който не го е срам да го бие жена да идва да мериме сили[][:P][][:D][^]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Много добра идея за картинг. Който не го е срам да го бие жена да идва да мериме сили[][:P][][:D][^]
<div align="right">Originally posted by Sunny*-*06/04/2004*:* 20:57:14</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Е, чакай още малко да се позакрепи сухо време. И що пък да ни е срам - Ута Клайншмит мачка наред, пък като гледам никой от "асовете" не си е разплел пуловера []...
То на сухо и баба знае[]
Майсторите могат и на мокро........
Евала на UFO и СТРАХ.Напълно съм съгласен с тях.
Е да си кажа и аз...
Фен съм на Ферари от времето, когато караха Бергер и Алези. Тогава не можех да направя нищо друго освен да си ближа раните.
В същият момент се радвах много на качествата на Михаел Шумахер. Това го казвам за да изясня, че не харесвам отбора заради състезателя или обратното.
Та по темата - ПОЧТИ съм убеден, че пилето ще бъде и тази година шампион (така и гласувах). Нека все пак не забравяме, че има още 15 кръга до края.
Иначе по отношение на резкия тон, с който си служат някои от участниците. Нека не заклеймяваме даден състезател просто защото е безпогрешен (и с това вярвам, че ще се съгласят всички тук). Ако трябва да съм откровен, много искам Пилето да стане шампион, но не по този начин. Ако продължава така, то единствената интрига ще се запази ЕВЕНТУАЛНО в борбата за 2-ро място (та ако не и за 3-то), което е жалко за един от любимите ми спортове.
Не мога да не изразя и несъгласието си с твърдението, че Шуми няма заслуга за развитието на колата. За мен това е толкова нелепо, колкото и ако някой твърди, че треньора на един футболен отбор няма заслуги за успехите му - той просто излиза и наблюдава добрите играчи отблизо (надявам се никой да не се обиди от изказването ми - поне не това е целта ми)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Евала на UFO и СТРАХ.Напълно съм съгласен с тях.
<div align="right">Originally posted by HITMAN 47*-*09/04/2004*:* 15:26:48</div id="right">
)
Евала на Михаел Шумахер! [^] Най-великия )
Тази година ще има голям спор за второто място, надявам се да стане втори или малкия Шумахер или Баричело, но като гледам втория какво куцо пиле е, няма да я бъде Ако Шумахер не отпадне, примерно да го блъсне монтоя, не виждам кога някой ще може да стъпи на най-високата стълбичка освен за снимка след състезанието [:D]
Sunny, сред приятелските среди съм познат като Мартин Шумахер ) Предлагам да направим състезания с размени гостувания, пъврия кръг заповядай на домашната ми писта )
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Евала на UFO и СТРАХ.Напълно съм съгласен с тях.
<div align="right">Originally posted by HITMAN 47*-*09/04/2004*:* 15:26:48</div id="right">
)
Евала на Михаел Шумахер! [^] Най-великия )
Тази година ще има голям спор за второто място, надявам се да стане втори или малкия Шумахер или Баричело, но като гледам втория какво куцо пиле е, няма да я бъде Ако Шумахер не отпадне, примерно да го блъсне монтоя, не виждам кога някой ще може да стъпи на най-високата стълбичка освен за снимка след състезанието [:D]
Sunny, сред приятелските среди съм познат като Мартин Шумахер ) Предлагам да направим състезания с размени гостувания, пъврия кръг заповядай на домашната ми писта )
<div align="right">Originally posted by The_UFO*-*29/04/2004*:* 17:27:30</div id="right">
След кавалификациите имаше хора които изразиха съмнение за победата на Шумахер в това състезание...напразни надежди[]
The_UFO , ще се състезаваме в събота десетина човека и ако спечеля (както ще стане) ще спечеля тенис ракета (поне такава е уговорката, защото момчетата мислят, че не мога да карам и щедро и леко подигравателно се съгласиха на условията ми:-))))))
Вчера говорих с тях и казаха, че пистата Лаута била по-добра дори и от Дунев, която засега е най-добрата писта в София.
Така, че остава само да се уговориме и идваме цяла тумба народ...ей го къде е Пловдив[Yeah!][:P][Wow!]
По темата:
Като гледам развитието на нещата, май въпросът в заглавието си е намерил отговора и темата (уви []) е изчерпана...
Извън темата:
Sunny, ами кажи от колко часа сте при Дунев, да ти спретнем една агитка, хостеси, дечица за автографи и шампанско, ъфкорс []. Пък може и ние аматьорите да се пуснем...
В 17ч.
Който иска да заповяда...все едно как кара...важното е веселба да става, а като сме си само свои хора става наистина купон[]