Малий, един ден да ме няма и що чудо сте натворили!
@Malone
1. Тая реплика за възрастта и поведението не ме засяга изобщо (всъщност и не мисля, че си искал да ме засегнеш []), даже напротив - ще ми се винаги да съм си 'найсегодишен запалянко. Освен това грешиш, че не ми отива [:P].
2. Мрънкам?!? Нещо бъркаш иронията с оплакването. За да не бъда разбран отново погрешно - издразнихте ме със самочуствието си на непогрешими и "последна инстанция" в областта на F1. Сега ми е минало, ама се молете Пилето да не загуби някое състезание [}].
3. Трета грешка - изобщо не съм за Макларън. Болен фен съм на Уилямс и умерен - на Ферари. Затова съм и против Пилето - защото ми пречи да съм безусловен ферарист. Никой досега не ме е чул да кажа нещо против Ферари, ако искаш си направи справка и в предишни теми.
@any user []
Само да уточня, че във Ф1 няма автомобил Мерцедес. Има Макларън с двигател Мерцедес. В този случай твърдението би трябвало да се измени на "Има два вида автомобили: Макларън и всички останали". Е, да, ама не е така... []
@Sunny
Направо ме заби три метра в земята с последния си пост []. Изобщо не съм очаквал компетентно мнение от жена в тази тема. Извинете ме за тая реплика, скъпи дами, и знайте, че съм си взел бележка [B)].