Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 42 от общо 42

С колко пръста пишете по клавиатурата

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

аз съм с 3 (двата показалеца и палеца на Space) пръста на фонети4ната, bds така и неможах да се нау4а да го ползвам.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2002

Трябваше да си поговоря няколко месеца с едно лапе, дето на една моя реплика в айсикю отговаряше с пет за да добия сегашната пъргавина. Въпреки всичко ползвам не повече от 6 пръста и фонетична подредба (също благодарение на телеграфията).

За обучение с десетте пръста <font color="orange">Typing master </font id="orange">е добра програмка но само комбинирана със солидна доза желание и здрави нерви. Ето я и нея>

http://free.techno-link.com/Krasy_ma...ping%20Master%

4. HGD
    HGD е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003

Пиша с колкото успея - и до 9 пръста съм ползвал (Фонетична). БДС-то нещо не го усещам.

Обичайно пиша със 6 пръста.

5. Тук е от
    Feb 2004

Ами аз отначало много исках да се науча на английската клавиатура и когато започнах работа се оказа че трябва да знам българската. Така че сега мога и на двете с десет пръста. Само че не използвам фонетичната подредба - такова чудо веднъж опитах, повече неща. Най ми е добре с БДС. Пишете колко ви е рекорда на Стамина (само за тези които я имат). Моят е 349 зн/мин. с 4.1 грешки на английската.

Малиии това ми е едва първия пост във форума!

6. GGG
    GGG е офлайн

Тук е от
    Aug 2003

БДС-10 Най ми е добре с БДС[:D]

А за останлите 4 [V]

Фен сам на [:P]БДС[:P]

7. Member
    Тук е от
    Dec 2003

Както ми дойде така пиша[:P]

Май повече от 5/6 пръста не ползвам.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Apr 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Пиша с колкото успея - и до 9 пръста съм ползвал

Обичайно пиша със 6 пръста.

<div align="right">Originally posted by HGD*-*12/03/2004*:* 11:11:23</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">и аз така, но дори с 10 пръста. а за годините който спомена някой ... май е доста дале4е от истината, на мене ми трабваше много по малко време /около месец може би/ за да стигана по4ти това ниво.

п.п. май забравих да споммена 4е може и телеграфията като у4еник да ми епомогнала донякъде [)][8D][:D]

10. Тук е от
    Feb 2004

Десетопръстната най-лесно се учи с практика. Хвани да преписваш една книга в MS Word и ще видиш как бързичко ще се научиш да пишеш

На мен лично тези програми много много не ми помогнаха, обаче имам зад гърба си неколкостотит страници текст (без да броим програмния код) и вече си пиша без да гледам клавиатурата)

11. Member
    Тук е от
    Aug 2001

Използвам между 4 и 6 пръста по моята си система. И на БДС и на фонетика и на латиница. На БДС съм по - бърз, понеже използвам основно нея, но се справям доста бързо и на фонетиката. На фонетика се научих преди година и нещо преди това само на БДС си перках.

П.П. За проба половината пост го писах на БДС, другата половина на фонетика. Разликата в скоростта е малка, в полза на БДС - а. Нямам нужда засега да се уча на десетопръстата, скоростта с която пиша ми е достатъчна.

12. Тук е от
    Feb 2004

Съгласен съм напълно с DarkLight, най-добре се учи с преписване на книга или отделни текстове в Word. От тези програми има полза само за начинаещи, които не са писали с всички пръсти както и за измерване скоростта на писане.

13. Member Аватара на king_pin
    Тук е от
    Dec 2003

Аз пиша с 11 - много ми е дълъг носа!!!

14.  

15. Тук е от
    Aug 2003

Пиша BDS десетопръсна доста бързо (осъвршенствах го след три години правене на пишови в средното по всички предмети)

а US пиша също с десет пръста доста бързо щот си го поставих за фикс идея за определено време и се получи.

и всеки може да го постигне и е супер лесно но трябва да спре да мрънка да се оплаква да разпрая безмислици от сорта че никога няма да му трябава BDS или нещо друго да си седне на гъза и да отделя по 30 мин на ден в продължение на 3 седмици и ша стане

а лично на мен ми писан всички да се оплакван и да се оправдават за най-дребните неща а на това от горе и те сами да са си виновни

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Пианист със 78 пръста и барабанист с 22 ръце с дебютен албум
    От kod във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 0
    Последно: 18-02-14, 08:15
  2. Отговори: 37
    Последно: 18-04-11, 10:14
  3. Писане на компютър с 10 пръста
    От lorryaz във форум Windows
    Отговори: 4
    Последно: 09-03-07, 23:02
  4. междинна(10 пръста)
    От REY във форум Логически задачи
    Отговори: 5
    Последно: 06-10-06, 13:22
  5. С коя ръка пишете?
    От exabyte във форум Анкети
    Отговори: 20
    Последно: 25-07-04, 12:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе