Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 53

Коя е най-добрата Antivirus-на програма ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2004

Незнам дали е най добрата, но аз съм с AntiVir PE, и засега ми върши страхотна работа

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2003

McAfee но имам проблем с ъпдатата[V]

4. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Sunny,не знам защо мислиш,че не може да се гласива ???

Не съм разглеждал изцяло форума по-простата причина,че се регистрирах тук едва преди една седмица и реших да направя някаква тема по която да се коментира.Ще ми трябва още време за да започна да следя темите във ФОРУМА.[]

<div align="right">Originally posted by Kayo*-*17/03/2004*:* 20:27:41</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Защото когато влязох за първи път ми даваше направо резултатите.

И всичко което съм написала са съвети за теб, точно защото тепърва влизаш във форума[]

5. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Май когато дава направо резултатите значи, че не си се логнал/а и не може да гласуваш.

6. Тук е от
    Jun 2002

Symantec Antivirus corporate edition - едно наистина по-добро решение от Norton Antivirus сериите

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Ами аз отдавна ползвам Нортън Антивирус и не мога да се оплача.

Най - добрата антивирусна обаче твърдо си е задклавиатурното устроиство.

Докато бях в отпуска, излязъл Сасер, а компът, понеже е разглобен, така и не разбрал за ъпдейтите на антивирусната. Връщам се, пускам го и - рестартира. веднага от регедит махнах рън-чето и после от system32 - файловете с името му. И после дойдох в тоя форум, свалих си пача и т.н.

И няма вирус.

Е, да не казвам голяма приказка....

Но която и да полвате, стига да е с множество потребители и да се ъпдейтва редовно, ще ви свърши работа !

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2001

А някой има ли впечатления от ПАНДА АНТИВИРУС GateDefender?

10. Member
    Тук е от
    May 2001

Avast това ползвам и съм много доволен за разлика от другите тази не пуска нищо и се обновяава редовно и ъпдейтите са малки.

11. Member
    Тук е от
    Apr 2002

edin glas za Нортон Антивирус 2004Про...

12. Pit
    Pit е офлайн

Тук е от
    Mar 2004

Единствено NOD32 друго не признавам

13. Тук е от
    Sep 2003

NOD32

14.  

15. GGG
    GGG е офлайн

Тук е от
    Aug 2003

F-prot ме задоволява напълно.Бъзпогрешна антивирусна програма няма.[8)][8)][8)][8)][8)]

16. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Symantec Antivirus - даже направих upgrade до версия 9. Нямам забележки. Като чета обаче толкова препоръки за NOD32... чудя се дали да не си го инсталирам за проба.

Нещо по темата, макар че може и да се отнесе към раздел Linux - препоръчайте free антивирусна програма, която да се интегрира лесно със sendmail, инсталиран на Slackware 9.0 платформа.

17. Тук е от
    Oct 2003

Приятелю. Итеята ти за анкета на тема "Антивирусни програми" е добра, но едва ли

от една анкета(била тя и в форума на setcom.bg) ще получиш реални резултати на

въпроса си "коя я най-добрата антивирусна програма". Първо защото може би 60%

от гласувалите на са чули нищо за AVP, AVG а за да направиш съпоставка между,

трябва не само да си чул а и да си използвал избестно време дадена антивирусна програма

и да си си изградил мение за нея. Според мен дори много от хората дори не са излолзвали

нищо друго освен Norton... А има и още нещо... Хората галасуват за това което ползват, така

че като гледам така, че като гледам в момента най-ползван е Norton Antivirus, нещо

по което изобщо нямам намерение да споря защото то си е факт.

Второ, знаеш как се прави тест на антивирусни програми нали? Взимаш ги всичките,

инсталираш едната и почваш да тестваш: скорост на сканиране, разпознаване на вируси,

удобство на програмата(интерфеис),обновяване на антивирусните дефиниции...

После слегаш втората, после третата и така нататък за да за да получиш накрая накакъв резултат,

и да кажеш "коя антивирусна порграма е най-добрата". Можеш ли да ми кажеш колко от хората

тук са направили това?

Така че ако искаш да получиш някакъв реален отговор на въпроса си порови се в интернет и някаква статия

в която са описани ресултати от ЛАБОРАТОРНО тестване на антивирусни програми...

Според мен ресултата там ще е различен, и Norton ще е на 2-ро или 3-то място (както винаги

Е хаиде и аз ще цъкна веднъж в анкетата за McAfee макар че от тук посочените не съм тествал Symantec Antivirus....

18. Member
    Тук е от
    Aug 2003

Aз си ползвам NortonAntivirus2004Pro.

Не се оплаквам.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 6
    Последно: 24-01-12, 15:17
  2. Отговори: 10
    Последно: 01-12-09, 19:17
  3. Коя е най - добрата BEER
    От DoHKuXoT във форум Анкети
    Отговори: 54
    Последно: 09-12-06, 22:15
  4. Коя е най-добрата конфигурация?
    От neutralizer във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 10
    Последно: 30-05-04, 10:41
  5. Най-добрата AV програма за Win2k...
    От MixMan във форум Windows
    Отговори: 4
    Последно: 16-06-01, 01:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе