С една ръка бе кинг!!!
Мисли малко бе братле! И оправи правописа - разбрахме, че не ти е най-силната черта, но поне се постарай.
С една ръка бе кинг!!!
Мисли малко бе братле! И оправи правописа - разбрахме, че не ти е най-силната черта, но поне се постарай.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Стига с това шт!!!
Вие кат не mirc-вате!!!
Май нешто не разбраххх, Sunny вдигаш 100 от лежанка!!!
<div align="right">Originally posted by king_pin*-*07/04/2004*:* 01:39:48</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
100 само за загрявка, после по повече[:P][Yeah!]
King_pin адски сериозно си се втурнал в живота....охлаби малко[:P][]
Sunny, верно ли бе?
Аде, че имам едни чували цимент за носене, да дойдеш да ми помогнеш
Като ти гледам характеристиките, ще вдигаш едновременно по три за крака и два за гърди
<font color="limegreen"><font size="2">а относно фитнеса и компютрите това е днешната младеж или или </font id="size2"></font id="limegreen">
Aбе може и от всичко по малко!!!
[8D][8D][8D][8D][8D]
Аз, от преди няколко месеца!!!
Плуването брои ли се за фитнес.Аке е така значи ходя.Не знам защо предпочитам да се потя на плувния басеин отколкото в суха среда.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Плуването брои ли се за фитнес.Аке е така значи ходя.Не знам защо предпочитам да се потя на плувния басеин отколкото в суха среда.
<div align="right">Originally posted by DoHKuXoT*-*22/04/2004*:* 13:49:59</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Боже да не би да съм ходила на плуване досега. Все си мислех, че фитнеса си е зала с някви уреди........[][:P][Yeah!]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Плуването брои ли се за фитнес.Аке е така значи ходя.Не знам защо предпочитам да се потя на плувния басеин отколкото в суха среда.
<div align="right">Originally posted by DoHKuXoT*-*22/04/2004*:* 13:49:59</div id="right">
Боже да не би да съм ходила на плуване досега. Все си мислех, че фитнеса си е зала с някви уреди........[][:P][Yeah!]
<div align="right">Originally posted by Sunny*-*22/04/2004*:* 14:38:29</div id="right">
[]А Sunny маи осещам някакав сарказъм.Направо у челото ме удари.Зашеметена съм.Все си е натоварване.Има ли значение.А и попитах брои ли се.Тц ТЦ тЦ[:D][:D]
Вместо да ги дигате тия тежести в фитнеса ей така..
По хубаво идете на някой строеж и дигаите; туьли, вар, кереч, арматура и т.н.
ПОНЕ ЩЕ ИЗКАРАТЕ НЯКОЙ ЛЕВ!
Бил съм и на строеж - не е по-добре - най-много да спечелиш "сецване" на кръста.
DoHKuXoT, не искам повече да разводняваме темата, която е "Ходите ли на ФИТНЕС", а не "Спортувате ли" или "Ходите ли на плуване". Ако имаш нещо против, по-добре да продължиме с PM, за да не занимаваме целия форум с глупости[]
===off===
<font color="blue">Лоши момичета [}] Дайте да се напием, вместо да се бием. [:P] Хайде на Еленаааааааа... Пфу, още студено. Нама да можем да се давим в басейна.
Още си търся инструктор по фитнес. И чакам снимка на Черокито му []</font id="blue">
===off===
<font size="1">Първи офтопик. Имам право. </font id="size1">
Има хора, които толкова се потят на фитнеса, че може да се каже, че плуват!!!