за който модел/марка намерите инфо все ставааз бием на камък
въпроса е принципен за туй е без модел
за който модел/марка намерите инфо все ставааз бием на камък
въпроса е принципен за туй е без модел
който и да погледнеш отзад,все ги има тия портове-а на снимката има моделаtxsr308r.jpg
Това, което си дал на снимката е tx-sr308 модел. Наистина в Instruction Manuel (http://www.intl.onkyo.com/downloads/...8_manual_e.pdf) тия конектори въобще не са нарисувани.
Сигурно са описани в Onkyo TX-SR308 Service Manual (Onkyo TX-SR308 Service Manual). Ако си много любопитен - 3$. :rolleyes:
мерсаж-оказа се,че за всяка памет изкарват порт за дебъг както по камери;принтери;дъна и т.н.
не може руснаците да нямат описания за флаш през тяхще потърся
обаче къртат мифки с флаша си през оптиката-както голдстар мониторите през видео кабела се флашватшашаво
![]()
Този пост е редактиран от PRACTIC; 12-01-14 в 14:40.
Това в Service Manual ли го намери? Аз се усъмних в ND-S1. но ме домързя да копам повече.
да,но ND-S1няма общо с дебъгапрез него се бъгва флаша по-скоро,щото у сервизното си признават че през оптика е куца работа
QED Original Conductor Section (mm2) 2 x 2.50
QED Silver Anniversary-XT 2 x 1.5mm2 conductor cross sectional area
Има ли значение тази разлика в дебелината на кабелите. Ще си купувам някой друг метър за фронтални колони. По-тънкият е по-скъп или тук от значение е посребрената мед, която позволява кабела да е по-тънък и с по-добро качество на пренос?
Весело посрещане на Новата година. Наздраве!
За много години (хубавиНикак не е зле първо да го чуеш qed silver anniversary xt, защото това е един капризен за мен кабел. Слушах го на 4 системи -на два ресивъра и на два усилвателя -на единия ресивър (пионер vsx 920) звучеше просто отвратително.На лампов усилвател малко по- добре. Най-добре звучи на сегашния ми ресивър-но на по-сериозен усилвател не бих сложил нито един от двата,които си посочил.
Знам ли! Предполагам сребристия му видИзцъклено звучеше на една от системите.Баса също липсваше.На друг усилвател и ресивър звучи що годе ок,но това определено не е моят кабел.Далеч по-добри резултати получих от едножилен мостов проводник -за 4.50лв.-10 метра
![]()
При аудиофилите е като при вярващите - всичко се крепи на силната вяра и Божията промисъл! Никой вярващ не е виждал архангел "на живо", ама всички знаят каква точно роля играе всеки от тях в царството Божие!
Не знам колко настъпани трябва да са ушите на някой, че да не направи разлика в звука между евтин и хубав кабел. В единият случай звука е плосък и безличен, в дргуият просто не можеш да повярваш какво чуваш.