....пълно сервизно описание за Mitsubishi Heavi-сплит/инвертори/ за всички модели
....пълно сервизно описание за Mitsubishi Heavi-сплит/инвертори/ за всички модели
http://deianr.data.bg/Clima/MHI%20SRK-ZGX.pdf
Това върши ли ти работа?
Благодаря @deian, за отзивчивостта,но нещо линка не ми се отваря!Ако pdf-то не много голямо,прати ми го на мейла
Линкът работи, но явно ти имаш проблеми към дата.бг.
Дай мейл на лична.
Имам сервизно за SRK 25,35,502 GZ-L1 , SRK 20,25,35,50 ZG-S и SRK20, 25, 35, 50 ZFX-S
А за сервизно и пълно описание на дистанционното за Mitsubishi MSZ-SV228-W?
Без значение на български или английски!
А нещо по въпроса със ZIX серията на МХИ ? Това е абсолютна пародия,дори официалните им представители за БГ - "кондекс" нямат или по-точно не са си направили труда да преведат едно единствено копие на ръководството за потребителя на Български!Това е нещо задължително,ако ти предстои внасяне на определен нов продукт е редно да му бъдат предварително преведени ръководствата за монтаж и експлоатация и при реализиране на рподажба,партньора дилър или клиента да получава освен заводските книжки и такива от разпространителя а още повече ако е официален! Аз ако бях щях да ги отрежа от правата им за представяне на марката!
Аз за ZGX имам книжка на БГ. Ти ако си взел една от първите бройки ZIX - не знам, може още да не са били готови с превода.
Ами май да,но това е без значение.Това е фирмена политика и по-точно липса на такава или поне коректна такава Колко ще им струва превода на един текст,1000 лв?! А дори и така да е , че дори и 10 000 да е ,те са длъжни!! Да не споменаваме колко пъти ще си ги избият. Добре че не съм индианец с английския!