Ти бъзикаш ли се с колебанията си? Какъв ти е бюджета? И дай скица и снимка на стаята, да се види какво място имаш за колоните и какво ще е разположението им.
Ако си готов да дадеш такива пари като първия вариант, всичко отпада, еле пък колоните.
Ти бъзикаш ли се с колебанията си? Какъв ти е бюджета? И дай скица и снимка на стаята, да се види какво място имаш за колоните и какво ще е разположението им.
Ако си готов да дадеш такива пари като първия вариант, всичко отпада, еле пък колоните.
Здравей, какво значи бюджет, кеф цена няма. Чуденето ми е дали по-евтината система въпреки, че няма къде да я чуя би звучала добре, но какво значи добре, ако не може да я чуешТа въпросът е дали да хвърлям 10000 ако нещо може да се доближи малко до него и да струва 1800
- - - - - - - - - -
Иначе стаята е малка, няма място нито за стойки нито за отстояние от стена, за това се спирам на такива колони. Каквото и да взема ще трябва да стои на рафт на 10 см от стена![]()
Разбира се, че правилно подбрана система за 10к., ще звучи с пъти по-добре от такава за 2к, въпрос на възможности и претенции.
https://exproject-bg.com/bg/tonkolon...t-ara-ex-.html Това е брутална колона, с брутални компоненти.
https://www.avstore.bg/naim-nait-5si.html
Благодаря,
Но тези колони няма къде да ги сложа, а найма е супер, но според мен Cambridge audio EXA е по-нов и по функционален
Каква функционалност търсиш, това е усилвател и функционалността следва да идва отвън(дак, сд плеър, грамофон), ако говорим за висок клас аудио.
Какъв е размера на низшата, в която трябва да ги забодеш, качи една снимка, но щом ще са на 10см. от стената е хубаво да са с преден порт.
има и с порт отдолу отдавна, ама за 10 кв. стая букшелф
Dali kupid са малки ОТ. примерно само сетъп за пред-компютъра или в комбинация със субуфер (са за предпочитане)
Помисли за по добри ОТ, минимум с 5 инча говорители. Например, като размери Oberon 1 (стига да ти стигне мястото)
Разбира се, модела на тонколоните е примерен. Въпреки, че и на тях им е необходим активен субуфер.
Погледни Elac Debut 3.0 DB53.
Готово решение, само с две тонколони (с вграден усилвател), щом нямаш място също е вариант, за първа hi-fi аудио система:
Argon Audio FENRIS A5, 150W, Bluetooth, HDMI ARC, Phono, Black
Този пост е редактиран от tek; 18-10-25 в 20:42.
Здравейте, благодаря за мненията и предложенията, надявам се да се спра на най-добрия вариант за мен.