В отговор на писмото ми към kkelectronics ми казаха, че до 10 дена ще се появят най-сетне моделите на Ямаха от по-високия клас - V565, V765.
В отговор на писмото ми към kkelectronics ми казаха, че до 10 дена ще се появят най-сетне моделите на Ямаха от по-високия клас - V565, V765.
Аз не ги дочаках.
Вече поръчах новия Marantz 1501. Взех го от Щатите и вече пътува. Излезна ми под 700 лева.
Честито, явно тюнерът не ти е важен, както сподели един друг съфорумец за разликите в честотите с еврпейските, но заради останалото си заслужава. А как пътува - с твой човек?
Тунера ми е последната грижа. На Попкорна имам няколко хиляди онлайн радиа, включително и всички български.
Засега дилемата ми е дали да го дам да ми сменят цялото захранване с 220в или да си ползвам външния трансформатор от 220в на 110в.
Пътува с контейнер с една кола. Транспорта не ми е бил проблем от Щатите.
Чисто физически погледнато, ако един траф трябва да отдаде една и съща мощност , то този на 110 волта ще бъде по-голям, заради по-големия ток (по-дебели проводници на намотките) от този на 220 волта. Т.е. втория може да бъде по-голям за едно и също място (в ресивъра), а от там и с по-голям запас на мощност. А грамотен човек да ти го направи май си имаш. А и при подменено захранване вътре в ресивъра, при изключването му от дистанционното няма да имаш постоянно включен и външен траф.
помогнете ще вземам тез дни хубав и голям телевизор искам да взема и хубаво домашно кино чудия се дали дане ги взема на веднъж щото за толкова неща ще направият добра отстъпка ще ги използвам и за слушане на качествена музика но също искам и да гледам филми с як звук и качество единственно държа bly ray плеара да чете и другите формати от сорта на ДИВ Х,МР3,ДВД...
озвучението да е около 2500лв
Дай малко по-конкретна информация за кое колко е бюджета , щото така сумарно не е много ясно !Ресивър 800-1000 лв , тонколони 1000-1300лв , блу-рей плеър 400-600 лв ?
ами не зная нека специалстите се произнесат кое трябва да е по скъпото кое по евтино и така.Първоначално публикувано от civica
От евтини колони не излиза " як " звук ! Искаш да гледаш блу-рей филми и съответно да чуваш HD звук - затова ти трябва ресивър с подходящи кодеци за такъв звук и така .....Може и да вземеш готова система !Не си споменал размерите на помещението .
ами 5,30 на 3,20 като в двата края на дългата част ще са съответно телевизора а отсреща диваните,ама че обяснение.ми това е даваите предложения тез стават ли за централниПървоначално публикувано от civica
http://images.google.bg/imgres?imgur...a%3DN%26um%3D1
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09066330
Виж сам какъв размер телевизор ти трябва, при гледане от 5 метра, за да имаш добра резолюция:
http://lh3.ggpht.com/_ZAOLV3GqmOw/Sp...tion_chart.jpg
честно нищо неразбирам от таз таблицаПървоначално публикувано от CrossBlade
При 5 метра, за да имаш наистина файда от 1080p ти трябва 130 инча телевизор.
ами освен да го сложа на късата страна.но пък така няма да ми паснат диваните.или да не е в стената а примерно отдалечен от нея 2 метра да кажем.така става 3 метра,тогава колко трябва да е според тази таблица телевизора.