Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 29 от общо 29

кои колони и ресивър да избера

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Re:кои колони и ресивър да избера

venci, щом няма да слушаш яко:
    един от най-евтините ресийвъри с поддръжка на HD форматите - нека lazarus, hristo и другите компетентни да кажат кой
    surround колони - препоръчвам ги всеки път в този бюджет, нямам идея дали стават за нещо, но на снимки поне са ок http://www.electron.bg/product_info....ltax%20monitor
    Остават ти около 500 лева за subwoofer, т.е. ще бъде приличен. Избираш най-хубавия за парите, независимо марката.

Успех!

Цитат Първоначално публикувано от peterstamov
    Ще ги има, но ако видиш по колко параметъра се сглобява един сандък за колона ще ти стане ясно, че не е препоръчително баса да е заедно. Особено като ги знам какви говорители слагат за да постигна цена прилагаща се за производството в продукти за широка употреба. Бутат бас говорители по 6 инча, а на моите средата е 8 инча.
    6" са напълно достатъчни за басов говорител. А 8" за среда са прекалено много. Няма никакъв проблем колоните да са "всичко в едно" ако са кадърно направени - параметрите нямат особено значение, защото басовата секция може да е в отделен обем.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2009

благодаря момчета за педложенията чакам и lazarus, hristo и другите даваите савети.

4. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

6 инча бас си е пльокало.

5. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Има стотици колони с 6" бас по-добри от твоите колони.

6. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Горе някой спомена за глупостите и ще излезе прав.

7. Member
    Тук е от
    Aug 2007

Петре аз споменах глупостите и визирах главно теб
    За да разсея притесненията ти, ще споделя, че аз съм се докосвал многократно до техника не за десетки а за стотици хиляди левове и долари, понякога и до хората произвеждащи тази техника... та можеш да спиш спокойно.
    Да се правят кардинални заключения по принцип е неразумна идея. И големината на говорителите не е гарант за качеството им - на самите говорители или на звученето им в конкретната колона.
    За да не се объркваш, ще ти споделя, че съществуват прекрасни колони за страшно много пари както с 8 инчови басове, така и с 11 и с 13 инчови. А една от любимите ми колони например е не с 8 инчова, а с 3.5 инчова среда...

Та да се генерализират нещата е глупаво и вредно. Идеята ти за отделните басове в стерео въобще няма да коментирам.

Във вярванията ти няма нищо лошо, макар според мен да са страшно далече от истината. Лошото е че с тях размътваш главата на и без туй обърканите младежи във форума, които търсят съвет.. а вместо това получават твърдите ти и категорични абсурдности

Успех, и друг път преди да дадеш смело съвет помисли... че се получава "вместо да изпишем вежди ... да избодем очи"

8.  

9. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Благодаря за коментара. Удоволствие е да се обсъждат нещата по този начин. Това е начина и искам да кажа, че напълно си прав. Вижданията ми са различни и са на база мои възприятия и не искам да засегна някой. Все пак истината се ражда в спора и това е мястото. А какъв извод ще си направи автора на темата си знае само той. Всички пишем а само един потребител се нае да предложи нещо.
    Признавам, че генерализирането е грешка.

Добавено: Ако не ви провокираме по този начин, визирам хората с опит като теб, как ще ви накараме да напишете по някой ред. Стоите и само и ни гледате сеира. Поздрави!

10. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от peterstamov
    .......
    А какви са тези колони, които ползвате и много харесвате ?

На въпроса - Видно е, че човека търси "джангър" за не много пари. Според мен си купи най-евтиния ресивър Пайнер или Ямаха и добави за предни колони :
    http://www.dekom.bg/?page=product_de...ffa0f9b4c4e233
    Или
    http://www.dekom.bg/?page=product_de...ffa0f9b4c4e233

Няма по-добро за тези пари, и тези децибели. След няколко години, може да смениш концепцията.
    За център и задни вземи с останалите пари "нещо евтино".

11. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

бе кво са карате, от хай енда по добро няма

12. Member
    Тук е от
    Dec 2009

ДАВАИТЕ ОЩЕ МНЕНИЯ СПЕЦИАЛИСТИТЕ ДАНЕ СТЕ СЪРДИТИ

13. Member
    Тук е от
    Dec 2009

не не търся джангър щото ще имам проблеми с комшиите искам нещо качествено и за реивър също да е качествен нещо от сорта yamaha RXV765T за колони тез NS-777 не са ли по-хубави от гореспоменатите

14.  

15. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Отиди до някой от магазините на Динакорд и разгледай. Поискай да ти пуснат нещо. Последно слушахме едни Tannoy Reveal 6. Мисля че някъде ги има и като система за кино - TANNOY REVEAL 5.1

16. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от venci79
    тез NS-777 не са ли по-хубави от гореспоменатите
    Ако наистина са 360 лева чифта и ги има, не ги мисли

17. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristobotev
    Ако наистина са 360 лева чифта и ги има, не ги мисли
    е не чифта,едната е 360

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Кои от тези колони да избера
    От gggng във форум Тонколони
    Отговори: 51
    Последно: 25-04-13, 04:57
  2. Ресивър + колони
    От koko_k във форум Аудиотехника
    Отговори: 28
    Последно: 03-01-13, 19:57
  3. Отговори: 1
    Последно: 19-03-12, 11:48
  4. 5.1 ресивър+колони
    От svetlio_88 във форум Приключили продажби
    Отговори: 3
    Последно: 11-01-12, 23:57
  5. Отговори: 21
    Последно: 02-09-08, 12:27

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе