Резултати от 1 до 9 от общо 9

Евтино HDMI решение

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2010

Евтино HDMI решение

Здравейте
    Имам следния въпрос... Имам лаптоп с HDMI изход... Кой е най-евтино решение да изкарвам 5+1 звук... Т.е. трябва ми ресивър (или система с домашно кино) с HDMI вход и 6 броя колонки за звука... казвам само HDMI вход защото като за начало картинката ще е само на самия лаптоп... Колкото по-интегрирано толкова и по-добре... Като краен вариант може да се комбинира някаквъ Reciever + колонки...
    Т.е. задачата е да се намери най-евтинито и заедно да стигнем до истината Поне в ТехноМаркет ме гледаха умно когато им зададох простата задача "система за домашно кино с HDMI вход" доста тъпи въпроси ми зададоха

TIA

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Re:Евтино HDMI решение

Има такива колони на Logitech Z-5500 / имат декодери за многоканален звук , но нямат hdmi /, но не са евтини , над 600 лв !Другия вариант ресивър+тонколони е вече като система за дом. кино , което лично за мен е по-добрия вариант , но е по- скъп , над 1000 лв. !Пък и хубавия звук върви с хубава картина , което не върви с малък екран !

4. Тук е от
    Jan 2010

Да.. Аз имам SoundBlaster система но проблема е че има само оптични входове а както казах ми трябва HDMI вход, защото лаптопа има само стерео жак и HDMI... Това е "проблемчето" което ме мъчи

5. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

При лаптопите на жака на слушалките / или микрофона / излиза и цифров изход , но тука незнам дали е така !Моя лаптоп също има hdmi / Асус / и аз ползвам само него , за другото не съм се интересувал !

6. Тук е от
    Jan 2010

цифров 5+1 в жак? хмм... възможно ли е това? Не съм видял на Sony-то (FW серията) да е описано това...

7. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

ДА , възможно е при лаптопите ! Из форума е обсъждано доста , има и снимки на необходимия преходник , но сега нямам време да ти изровя подходящия линк !

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Струва 5 стотинки. Много възможно е лаптопа ти да вади оптика на 3.5mm жака.

Идеята да търсиш евтино и HDMI вход не се връзва - взимаш колонки за 100 лева и външна карта за <50 и си готов.

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Със сигурност най-евтиното решение е външна звукова карта с оптика.
    Това е най-евтиното решение с HDMI вход:
    LG HT-964TZ

11. Тук е от
    Sep 2009

в техномаркет всичките продавач консултанти са абсилютни олигофрени изобщо не знаят за какво става на въпрос не са подготвени,не се информират и незнаят нищо ново каквото излиза на пазара

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Търся евтино решение
    От darzalas във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 07-06-12, 13:39
  2. Решение на проблема DVI-HDMI при свързване PC-TV за Philips
    От dudaev във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 4
    Последно: 26-08-11, 20:25
  3. HDMI audio през HDMI изхода на POV 9600GT
    От jigsawx във форум Windows
    Отговори: 9
    Последно: 13-12-10, 18:15
  4. Евтино решение
    От GAL61 във форум Телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 24-04-08, 00:20
  5. Отговори: 9
    Последно: 22-08-07, 12:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе