Ходих да чуя Quadral и ми хареса. С буфер Pioneer s-21w обаче никак не е оферта. Наблизо имаше едно Sony с който беше осезаемо по добре. Задължително обаче ще отида да изпробвам и Jamo, имам големи надежди в буфера!
Ходих да чуя Quadral и ми хареса. С буфер Pioneer s-21w обаче никак не е оферта. Наблизо имаше едно Sony с който беше осезаемо по добре. Задължително обаче ще отида да изпробвам и Jamo, имам големи надежди в буфера!
Дайте някакви отзиви за BLU RAY PIONEER BCS-FS525?
За ресийвъра сведох избора до Yamaha RX-V375 или RX-V765 втора употреба/от колега от форума ако стигнат финансите/ в комбинация с Jamo 426 май беше модела ... нещо не ми отваря сайта.
А иначе буфер до 1000лв да предложите за Pioneer VSX-521 + Pioneer S-ES3TB, търси се мощен бас. Мисля да поръчам 1/2 модела буфер на Jamo да се изпробват как работят в комбинация .... хем ще реша и за мен дали ще стане като ми се разшири бюджета някойсветъл ден
Велодайн или Рел , но парите може и да не стигнат . Има и варианти за поръчка от нета , но няма как да ги чуеш предварително , а това си е задължително .
Казваш мощен бас - колко е голямо помещението ?
38м2 като едната малка част е на Г.
Може и два по-малки баса , но ресивъра трябва да има такива възможности .
Малката част на Г е кухня така, че се изключва нейното озвучаване! Не знам дали ме забелязваш какво пиша ....
Забелязвам . Всяка колона си има разположение и предназначение - за това пиша аз .
За мощен бас в този бюджет по-добре по-добре виж нещо такова - Klipsch SW-112
Rel/Velodyne не отиват наподобна система и са доста над 1000 лв.
Е да , той Клипша е само с 20% над бюджета !Нищо работа , но си е разлика . Един Teufel ще пасне идеално , но ... няма в БГ .
Така да споделя голямото си разочерование от Техн*маркет! Поръчах Yamaha RX-V375 + Jamo S426 HCS 3, но ресийвъра беше целия издраскан, а озвучителните тела очукани и счупени пластмасови крачета на текстилните мрежички.
След това пожелах да ги сменя и получих "нови" след огромно закъснение, като Yamaha RX-V375 беше с липсващ микрофон и издраскан, а Jamo S506 HCS 3 очукани и издраскани и с липсващи аксесоари! След хиляди телефонни разговори и постоянно натякване от моя страна днес обещаха във вторник да получа НОВИ продукти. Стискайте палци от 3тия път да се получи. Моя съвет е да не се занимавате с тази верига магазини и да се насочите към друг магазин. Обслужването е под всякаква критика, както наличностите и комуникацията с тях!
Иначе както писах и в друга тема Yamaha RX-V375/Pioneer VSX-521 + Jamo E8SUB.5 + Jamo 426/ Pioneer S-ES3TB са на кантар
Относно озвучителните тела.... S-ES3TB се звучи доста доволно, а Jamo 426 е с доста по високо ниво на високите. На бас са съпоставими, да не кажа равни. Започват да кривят на едно ниво. Jamo S506 HCS 3 вече е друго нещо. Доста добър бас, високите отново са в по вече, но на мен така ми харесва. На музика са доста добри, на филм също!
Буфер Jamo E8SUB.5 никак не ми хареса на музика. На филм бива. Като цяло съм разочарован
Пич със здраве да си ги ползваш, но наистина ме изненада с избора ти. Успех!