Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 23 от общо 23

Ми стана време за нова видео карта...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Извинявам се Dpetrov и аз го прочетох това. То не че разликата м/у PCI-expres и АГП е кой знае каква ама да върви.[:P]

<div align="right">Originally posted by TurboDiv*-*12/09/2004*:* 02:04:46</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Kато си клупиш такова дъно няма да можеш да си сложиш догодина GeForce7 да речем.[:D]

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Аз защото съм тъп и безпаричен си поръчах да ми донесът Гигадръв 5900 ХТ за 180 $ от София, а след 5-6 месеца като има 6600 на AGP ще си взема от тях и по-евтинко ще ми излезе. Поне не се набутвам сумати и $$$ които после ще изхвърчат на вятъра, защото цената от 500 $ станала 250 $ примерно!

4. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Разликата между ПЦИе и АГП е огромна,2.1мб/с и близо 8мб/с в полза на ПЦИе,да не говорим за останалите устройства.SCSI,RAIM масивите,на които тия 133мб/с и сега са пречка

Колкото до набутването..еми всеки сам си преценява,а и не виждам какво набутване е това,все едно ако си купиш качествена част за колата или пък си монтираш алуминиеви радиатори в къщи[:D]

5. Тук е от
    Jan 2004

Той потенциала на ПЦИе го има но още не се използва напълно...

6. Member
    Тук е от
    Dec 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Разликата между ПЦИе и АГП е огромна,2.1мб/с и близо 8мб/с в полза на ПЦИе,да не говорим за останалите устройства.SCSI,RAIM масивите,на които тия 133мб/с и сега са пречка...

<div align="right">Originally posted by DPetrov - 12/09/2004 : 10:58:38</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ми не знам, гледах сравнителни тестове на АГП и ПЦИе видеокарти, сложени на подобни една на друга конфигурации, ми не видях да има далавера от новата архитектура. Е, на края на статията споменаха, че новите чипсети които поддържат ПЦИе не били читави още де.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Пиниза с PCI-Х е ако сложиш SLI.. а къде го този мега-ентусиаст []

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

То ентусиасти много, но паралии-ентусиасти малко[:D]

10. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Ти пък братче къде си тръгнал с тая твойта лагерница в А група[^]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Нова видео карта.
    От nedkol2a във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 8
    Последно: 10-09-11, 12:52
  2. нова видео карта съвет ме
    От icxan във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 5
    Последно: 27-05-10, 13:18
  3. Нова видео карта - проблем
    От arhivator във форум Аудио и Видеокарти
    Последно: 18-01-09, 02:29
  4. Нова видео карта
    От konchetooo във форум Аудио и Видеокарти
    Последно: 21-12-08, 17:01
  5. търся съвет за нова видео карта
    От diaflin6 във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 12
    Последно: 30-04-04, 12:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе