Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 23

Ми стана време за нова видео карта...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2004

Ами Geforce 6800 GT или Geforce 6800. Към тези двете чудовища съм се насочил. Значи в един друг форум питах дали си заслужава да се дадат екстра 200$ за призводителноста на GT в/у 6800 и не получих чист отговор. Та рекох тук с вас да се посъветвам.[]

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Да ти кажа важното е да е256 битова и 256 Мб ДДР2

другото няма значение

4. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

кратко и ясно - не, не си струва.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Аз да се изкажа като горд притежател на 6800 GT

Марк теста-два пъти колкото този над мене []

DOOM3, CS-Source вървят вълшебно както се и очаква от игри за среден клас машини.

Lineage 2 за съжаление на някои по масови сцени стига до 5кадъра. Извода е трее си Ultra

http://deathknight.hit.bg/setcom/l2.jpg

6. Тук е от
    Jan 2004

DeathKnight как така ве шефе ? Ти не я ли пръжна тая карта леко, как 5 FPS ? Oт Ultra съм се обедил че смисал никакъв (щом правиш 5 FPS с GT то тогава с Ултра ще си на 8 до 10 FPS max и ефекта е все там). GTto си ходи над Ултра скорост без проблем и по това се задава следващият ми въпрос. Кой модел се пържи най-зверско ? За тези на eVGA 4етох доста неща и много стабилни ресултати но все пак някой фен тук ако е попрочел повечко да сподели.[:P]

7. Member
    Тук е от
    Dec 2003

ASUS 6800 Gamer's Edition с 256GDR3

ГолЕм дзвер е GAINWARD 6800Ultra <font color="red">CoolFX 2600/Ultra</font id="red">Golden Sample[:P]

8.  

9. Тук е от
    Jan 2004

Е те тва ще вземам.Leadtek A400GT Geforce 6800 GT понеже има страхотен охладител на нея и ще я пържа яко.[:D][Yes!][Yeah!]

10. Member Аватара на MoPcKu
    Тук е от
    May 2003
    Живее в
    Бургас

Най-накрая си усетил правелния отговор за добро пържене, трябва добро охлаждане![:D]

11. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Ако си се спрял на 6800 ГТ знай че е над 500$ в момента,и много трудно се намира тук

Освен това е на PCI E шина,така че вероятно ше ти се наложи да смениш процесор,дъно и памет...точно като мен[8D]

Доста соленко излиза...да не кажа прекалено солено

12. Тук е от
    Jan 2004

Ми аз бях поръчал 6800 GT от няколко месеца (не от БГ щот не сам в БГ) и преди 1 седмица ми писна да чакам и реших да ида до фирмата да видя кво става и оня ми изръси 2 месеца още. Викам си добре явно тая фирма духа боба (отказах си порачката зех си парите). Отивам на другата фима да видия там кво става - оня пък ми вика незнам кога ше получим стоката. Викам си дай на другата тогас. Отивам на другата оня ми вика 1 месец още. Еми теглих една майна и си зех Leadtek A400 GeFroce 6800 128mb. Отдоло на подмиса ми може да я видиш в действие.[:P][Yeah!]

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ако си се спрял на 6800 ГТ знай че е над 500$ в момента,и много трудно се намира тук

Освен това е на PCI E шина,така че вероятно ше ти се наложи да смениш процесор,дъно и памет...точно като мен[8D]

Доста соленко излиза...да не кажа прекалено солено

<div align="right">Originally posted by DPetrov - 10/09/2004 : 18:27:20</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Моята по-случайност не е PCI-X

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Да,ако е от първите е АГП,само дето сега трудно би намерил такава особено в БГ,а и като гледам навън също ги няма вече,дори и Ати са спрели да произвеждат Х800 за АГП

То в интерес на истината трудно би намерил 6800 ГТ въобще тук,вкарват единични бройки

16. Тук е от
    Jan 2004

Dpetrov от каде чу за това че са спрели да произвеждат АРГ карти ? Във всичките фирми PCI-expres все още рядко се среща.

17. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Говоря само за Х800 и 6800 моделите:четох материал че Интел,МС,ИБМ яко натискат за бързото въвеждане на шината,и има защо,ПЦИ издъхва с нейните 133мб/с

18. Тук е от
    Jan 2004

Извинявам се Dpetrov и аз го прочетох това. То не че разликата м/у PCI-expres и АГП е кой знае каква ама да върви.[:P]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Нова видео карта.
    От nedkol2a във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 8
    Последно: 10-09-11, 12:52
  2. нова видео карта съвет ме
    От icxan във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 5
    Последно: 27-05-10, 13:18
  3. Нова видео карта - проблем
    От arhivator във форум Аудио и Видеокарти
    Последно: 18-01-09, 02:29
  4. Нова видео карта
    От konchetooo във форум Аудио и Видеокарти
    Последно: 21-12-08, 17:01
  5. търся съвет за нова видео карта
    От diaflin6 във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 12
    Последно: 30-04-04, 12:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе