sled kato stava duma za kachestvo, zabravete krajnite stypala (pone za ~$50), osven che 'izkriviavat' (narusheno syglasuvane mejdu stypalata) zvuka, 'rejat' chast ot niskite i/ili visokite (ne e tuk miastoto da obiasnavam, che dori i da pishe che e ot 20 do 20kHz, tova ne oznachava che e hi-fi, v momenta sym s niakvo dyrvo (za sounda stava vypros), zabravih kakvo, i sym go vyrzal kym uredbata. (mislia che ne se nalaga da kazvam, che sym go 'jumper-osal' da podminava krajnia usilvatel), no ima shum. predi tazi konfiguracia (oshte po vremeto kogato 486 dx2 66 beshe zviar edin priatel mi dade crystal, poneje mu bilo tiho tazi karta prosto niamashe kraen u-el (prednite stypala biaha prednaznacheni za 'hi-fi', pred.u-lia niamashe grija da zahrani kraen u-el, a samo da izkara kachestven zvuk). zvuka beshe perfekten. na polojenie pausa, sym uvelichaval vsichko do max, i niamashe shum (tova zavisi i ot uredbata, dori kogato uhoto mi beshe lepnato na kolonite!!!
syvetyt mi kym vsichki maniaci na hi-fi zvuk (ili pone za tezi koito sa na vie s parite, karti bez (a ne sys izkljuchen) kraen u-el + kachestvena uredba (vse pak ne ia plashtate samo vie, vkljuchete i semejstvoto
p.s. dori i da e po-slaba muzikata (pak zavisi i ot drugi f-ri), shte e dostatychno silna (spored bashta mi mnoooogoooo silnaa, no v celia diapazon na volume kontrola, shte chuvate tova koeto triabva, (niama shum, niama izkriviavania...).
p.p.s. otnosno kontrola na niski i visoki, kakto 'raven' spomena ne zavisi ot nalichie otsystvie na kraen izkriviatel, osven tova go ima kato plugin (primerno equal. na winampa, dori dejstva i na cd-audio), a i osven tova i uredbata si niakakyv kontrol