sled kato stava duma za kachestvo, zabravete krajnite stypala (pone za ~$50), osven che 'izkriviavat' (narusheno syglasuvane mejdu stypalata) zvuka, 'rejat' chast ot niskite i/ili visokite (ne e tuk miastoto da obiasnavam, che dori i da pishe che e ot 20 do 20kHz, tova ne oznachava che e hi-fi, v momenta sym s niakvo dyrvo (za sounda stava vypros), zabravih kakvo, i sym go vyrzal kym uredbata. (mislia che ne se nalaga da kazvam, che sym go 'jumper-osal' da podminava krajnia usilvatel), no ima shum
. predi tazi konfiguracia (oshte po vremeto kogato 486 dx2 66 beshe zviar
edin priatel mi dade crystal, poneje mu bilo tiho
tazi karta prosto niamashe kraen u-el (prednite stypala biaha prednaznacheni za 'hi-fi', pred.u-lia niamashe grija da zahrani kraen u-el, a samo da izkara kachestven zvuk). zvuka beshe perfekten. na polojenie pausa, sym uvelichaval vsichko do max, i niamashe shum (tova zavisi i ot uredbata
, dori kogato uhoto mi beshe lepnato na kolonite!!!
syvetyt mi kym vsichki maniaci na hi-fi zvuk (ili pone za tezi koito sa na vie s parite, karti bez (a ne sys izkljuchen) kraen u-el + kachestvena uredba (vse pak ne ia plashtate samo vie, vkljuchete i semejstvoto
p.s. dori i da e po-slaba muzikata (pak zavisi i ot drugi f-ri), shte e dostatychno silna (spored bashta mi mnoooogoooo silnaa, no v celia diapazon na volume kontrola, shte chuvate tova koeto triabva, (niama shum, niama izkriviavania...).
p.p.s. otnosno kontrola na niski i visoki, kakto 'raven' spomena ne zavisi ot nalichie otsystvie na kraen izkriviatel, osven tova go ima kato plugin (primerno equal. na winampa, dori dejstva i na cd-audio), a i osven tova i uredbata si niakakyv kontrol