Здравейте на всички. Нов съм в този форум. Бих искал да попитам няколко неща, но ще карам подред и в съответната рубрика.
Та, първо, бих искал да оптимизирам работата на видеокартата ми. Е, старичка е, но може би ще ми помогнете с идеи!
Ето я: GeForce2 MX/MX 400 64МВ
1. Как да я флашна с нов БИОС и най-важното, откъде да го намеря, щото никъде не видях за мойта карта нов БИОС? Може би вече не се поддържа ъпдейти за нейния БИОС, но ако е така, тогава с какъв друг, съвместим, от друга карта да го заменя?
2. Дали изобщо да я флашвам с нов БИОС или направо да я овърклокна и как се прави овърклок на тази видеокарта, с програма или от БИОСа на компа?
Не съм разбирач, но не съм и съвсем бос в хардуера и все пак ще ви помоля, ако имате търпение да ми обясните нещата като за начинаещ или да ми дадете линк да си ги изуча. И друго, все още не съм отварял кутията на компа, откакто е купен, преди година, но все още е в гаранция. Не бих искал да давате идеи свързани с отваряне на кутията, просто културно овърклокване от БИОСа или със софтуер.
Малко допълнителни данни:
Дъно EPox 8rda+
CPU AMD Athlon(tm) 1700+ 1.47 GHz, но тепърва ще го клоквам, вече разузнавам как се прави. Преди това искам да оптимизирам Видеото и РАМа, да го направя от DDR 333 на 400, но това е за друга рубрика. Затова да почнем с видеокартата. Очаквам помощ и указания! Благодаря предварително за съветите.[]
Също така идеи от типа "иди си купи" не вървят, защото поне за момента съм безпаричен. Затова да изстискам максималното от конфигурацията си.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат