Мойта видео карта като пепеляса и прави такива мизериииииииии.
Мойта видео карта като пепеляса и прави такива мизериииииииии.
Hm... странно, моята преди не беше пепелясала и правеше такова. Ще я почистя - но както гледам там няма прах. След 1 изгасване и после дисплея пак светна ATI Catalyst-а каза, че видео драйвер R300 е спрял да работи и успешно е бил възстановен. Като че ли е от това.
Днес занесох монитора в Стемо и се оказа, че захранването му е сдало багажа. Добре, че още е в гаранция. Там ми казаха, че на тези монитори им било слабо захранването. Става въпрос за Фуджицо-Сименс 19" ЛСД. А на видеокартата нищо и няма. Работи без проблеми.
Странно тогава. При теб може да е от монитора. Но при мен блокираше и компютъра с изгасването. При теб така ли ставаше? И ти с Windows Vista ли си?
@MAD, още ли се мъчиш с това ATI ? Купи си една nVidia и край с проблемите!
Еми все още се. Като че ли престана да гасне, но аз съм се нацелил на или nVidia 6200(350core, 500MHz memory 256MB) или ATI Radeon 9600XT(400 core, 580MHz memory), което разликата е само 12 паунд. Според мен с това ATI ще искарам малко повече к/с. - Не съм сигурен.
6200 (64битова карта ) срещу много пъргава 9600xt - горе долу около 20-25 кадъра отгоре !
20-25?? 64 битова?? Странно. Мой приятел има такава и има поне 30-40 к/с отгоре(хайде да кажем, 20-30, защото той има 3000+, а аз 2500+).
зависи от много неща - най-вече на кого е картата и как риселърите са я моднали .
предположението ми бе ориентировъчно , и не мисля че процесора ще окаже някакво влияние !
Зависи - ако е 64 питов - може малко ~ поне 10-15 к/с. Незнам от къде е взимана, но според мен, ATI 9600XT ще ми свърши работа за този компютър. Тъкмо ще мога спокойно да работя и да играя, не да си мисля, че може да ми изгасне видеото.