Колеги ,бихте ли ми казали коя е по добра???
Ami taq koqta e po skapa.
Btw za6toto ti e tova staro video,po dobre dobavi malko i si vzemi ne6to po-dobro
Duron750@900/GB7VRX/128DDR333/GFMX400/40HDD/Creative Live 5.1/
Olele.... vie tuka ste v kamennata epoha be....
cyrix, в много вериозна грешка си ...
в бг pro-то е по-скъпа поради презапасяване на високи цени в миналото. по-производителна е ultra-та.
Благодаря наборе:-)) Ето че се оказа полезно да се поконсултираме...
въпреки че ще я пазарувам на старо.И аз винаги съм си мислил че ултрата е по добра особено от м64 (това от опит) но про никога не съм виждал и ми беше интересно...Колкото до това от коя ера е.....не бих я заменил с
какъвто и да е джифорс....просто защото нямам нужда от 3д
Ami ne e taka. Po-dobra karta e Pro-to, zashtoto e proizvedena po 0.22 mk tehnologia, a Ultra-ta e po 0.25 mk tehnologia. Pro-to se klokva po-dobre i stava po-burza ot Ultra-ta. Nekloknata Ultrata e po-burza.
Popkaro, kato niamash nujda ot 3D, lud li si da vzemash Nvidia?!?!? Vzemi si edno ATI ili Matrox na staro....
Edited by - gamer на 23/05/2002 02:53:26
Хахахахахаха :-))Упорито момче ще излезеш,по голямо магаре от мене:Майтап не се засягай:-)) абе това ми попадна просто пък и цената горе долу бива а пък матрокса и атито знаеш точно за това държат цени.....
много бих се радвал ако някой ми предложи г450 или даже г250 на агп
или някое подобно ати ама го няма майстора:-))Или пък цената която искат ми се вижда сериозна...
gamer, за това си прав, но какъв смисъл има сега да @ карта?! то @ е актуално, когато можеш да дръпнеш напред, а сега @ или не - tnt2 не може да подкара нищо.
popkaro, m64 е на нивото на tnt1 поради 64bit-овата си шина. когато в блаженото минало имах tnt1 направих един тон тестове между нея и m64 и затова смея да го твърдя.
Kato si zaplul edna ot dwete karti zemi si nekoia markowa Ultra na staro edwa li she e mnogo po-skypa ot noname na staro. M64 naistina e baaawna...imah edna s 16MB i posle si kupih MSI G2MX, koito pyk smenih s ASUS V7700 Deluxe Geforce 2 GTS -32MB i zasq mi wyrshi dobra rabota sys Celeron Tualatin 1.2@1.6 Ghz
Shto da niama smisal da se clockva videoto?Az moito sa go nadul izrodski i si e mnogo priatno
Oturval si se, radvai se... TNT, TNT2 - tova sa umreli chipove be bratche, puk za 2D - kakto ti triabva - hepten ne stavat. Pak ti kazvam - sledi obiavite za Matrox, moje i ATI, v kraina smetka i edna Intel 740 shte ti dade po-dobro 2D ot Nvidia-ta...
Intel 740 e pulen tashak, pri tova nqma drayveri za win2000 i za XP. Ima samo nyakakvi si bez OpenGL na Microsoft.A za nvidia i ATI ima.
Интел 740 ми е до болка познат.....Такава мога да си намеря за 7-8 долара но и да ми я харизват не я вземам иначе 2 д то и е на кантар с тнт то докато три дето и куца
Abe hora kakvo mislite za:
GBYTE RAGE128 PRO/32M =37$ verno 4e e dosta stara no i TNT2 ne e parva mladost.Apak ako se vzeme i 2 raka....