Kayso ,батка кога ще си оправяш резултата на Мрака
Аз с много зор изкарах 14к - чакам отговора ти..
Kayso ,батка кога ще си оправяш резултата на Мрака
Аз с много зор изкарах 14к - чакам отговора ти..
Хехехе и аз ги вадя, ама не се гледа нормално картината
Така си ми е добре, абсолютно стабилна система, без артефакти и без ЛОД 3 ...
Иначе максималния ми резултат е 14140 или нещо такова, ама не съм го слагал никъде, ма за спорта моа да пробвам довечера
А с какво ги докара тез 14к. бре, да не смени процесора най-сетнe [:D]
В интерес на истината артефакти по картината нямах, LOD обаче имах.
Номера е да не ти пука ,че е студено-оставих вратата към балкона отворена стайна темп. беше около 5'.CPU ми бачкаше при full load на 45' 2750/1,85v видеото никакви артефакти на 315/620 + case fan(2400RPM). За съжаление си мисля ,че това е аблолютни максимум на ситемата ми е 14К не са малко.
п.п. точките ми са точно 14065
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Kayso
Хехехе и аз ги вадя, ама не се гледа нормално картината
Така си ми е добре, абсолютно стабилна система, без артефакти и без ЛОД 3 ...
Иначе максималния ми резултат е 14140 или нещо такова, ама не съм го слагал никъде, ма за спорта моа да пробвам довечера
А с какво ги докара тез 14к. бре, да не смени процесора най-сетнe [:D]
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Я пробвай за спорта ...
Kayso ee zna4i nqma se ot4aivam tvoq rezultat i blizak,no dali s tazi sistema i novata VGA-smqtam za sega da e Radeon9100,shte napraq kam 5000 pone [:P] e znma 4e e mnogo za tva CPU ama![]()
Abe niakoi minal li e 18000 to4ki ot was, shoto edin priatel naprai 18347 sas 2700+ i Radeon 9700 ama stra6no kloknat... aaa i 512 DRR 400 sas ASUS A7N8X.Abe maniak..
cuci - мноо ми е тъничък DDR-a, пък и в момента чакам ново захранване, че на това нещо не му стига тока)
Но скоро ще пробвам, макар че не ми се занимава
slavov - 5000 мноого трудно ми се струва някак си с твойта машина, ама не се отчайвай, HFS HP2 и на PC-та с 2000 точки върви []
S trista zora izkarah 1560 to4ki na 3DMark 2003, kak e kato rezultat ?
Mashinata e:
AsusA7V333
AthlonXP1700+(ThBr)@2100+
512Mb DDR266
PixelView GeForce4Ti 4200
Detonator 40.72
DirectX 9
A kak se4eshe na pove4eto testove, napravo losho mi stana, pak trqbva da se izrysvam za video ....
Кайсо, със сигурност с твойта машина може и да минеш 15000, просто земи за малко 1 хубава 256ца, която да върви на 2-5-2-2, сложи смешния драйвер 42.68, извади всичко от компа освен видеото, спри звука, не фиксирай пси шината, направи чиста инсталация на виндоса, клокни зверски и прави тест по тест с почивки между тях за да се охлади картата, можеш да сложиш и вентилатор да духа на отворената машина. Различните тестове се правят с различен ЛОД, например Car Low +3.0 Car High +3.0 Drago Low +15 Drago High +5 Lobby Low/High +3.0 Nature +3.6, но примерно ако си по-луд можеш да си тестваш за други стойности. Хахахаха, абе ще падна от смях, тия 3дмаркове са толкова смешни че няма накъде. Абе въобще за 500-600 точки отгоре трябва да си загубиш цял ден, мухахаха, да не говорим, че резултата, който постигаш честно с машина и карта, клокната за всекидневна употреба, и нормални драйвери, ще те е срам да го споделиш :-))
И аз това имах предвид
Не ми се занимава да въртя 3ДМаркове, за оня дето духа и за няква система дето няма да я ползвам![]()
Единственото по което се различава системата ми от състоянието в което е правен сегашния ми резултат и това в което я ползвам и играя, е че процесора ми е на 155 ФСБ и видеото ми е на 300/620Нищо повече
А това с ЛОД и тн. си е пълна безмислица за мене, щото в това състояние нито игра става нито нищо ...
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Kayso
А това с ЛОД и тн. си е пълна безмислица за мене, щото в това състояние нито игра става нито нищо ...
Да не говорим, че при мен на Р4 тестовата система въобще не еб@ваше повишаването на тоя LOD, даже ми скапваше резултатите....
Иначе Любо - готов съм да се хванеме на бас, че мога да направя по-добър резултат на МРАК-а от тебе с еднакво тежко о/с системи Intel vs AMD - под еднакво тежко говорим с подобен тип охлаждания, щото иначе ако ръгна под Vapo-то един 1700+ на някое NF2 и ще плачеш с големи сълзи... да не говорим, че на мене Vapo+1700+ ми струва почти толкова, колкото на тебе 1.8А+готин цуулер []
Ама айде да продължим темата в другия топик, където й е мястото междудругото [:D]
Може да се хванем няма проблеми, дъното за п4 какво ще е :-)))
Искам да гледам, иииискааам да гледааам [:D][:D][:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by -CTPAX-
Може да се хванем няма проблеми, дъното за п4 какво ще е :-)))
Ще подбираме ли компоненти? []
Само питам, да знам дали да ходя да взимам онова 2700+, дето го гледах вчера..... [^]
Паметта ми ти е ясна, за дъното и видеото ще си трая, че няма да е интересно иначе [:D]
Абе Моллов, какви са тия 220 шина бе човек ... на КТ400 ????????????
>