хехехехе
10x
ама дай ALL TESTS![]()
Абе не ми се чака, то баси два часа докато минат всичките. Има обаче един проблем, не ми забива процессора нито видеото, обаче повече от 158 Mhz шина не мога да изкарам заради тъпата памет, обаче като ми намериш яка DDR400 ще видиш сичките тестове и цифра над 14000, щото процессора е пушка и на 175 FSB)))))
".....ама дай ALL TESTS....."
Нали знаеш , че всеки тест може да се "мине" на различни настройки , така че .....няма смисал........
kak taka da niama smislul....?az li neshto ne moga da tazbera ili...
В смисъл, че тестовете , които ти дават точките можеш да минеш да речем на 300/600 /видео/ , а останалите на дефаулт....и т. нт....
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Kayso
Oooops, I did it again !
http://service.madonion.com/compare?2k1=4822854
специално за Dominator
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
И за тоя резултат LOD-а на колко ти беше - 10? 12?
Успяваш ли да различиш много-много сцените една от друга и какво става по тях?!?
Л@ина на таркалета.... такива пък tweaker-и кат тебе ( и всички останали ) най пък немога да ги гледам....
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">И за тоя резултат LOD-а на колко ти беше - 10? 12?
Успяваш ли да различиш много-много сцените една от друга и какво става по тях?!?
Л@ина на таркалета.... такива пък tweaker-и кат тебе ( и всички останали ) най пък немога да ги гледам....
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Mollov, там ти е грешката.
1. Идея нямам за какви LOD-ове говориш.
2. Да ми кажеш, че съм tweaker си е направо комплимент, щото и представа си нямам как се tweak-ва и разни там подобни!
3. Теста е правен чисто хардуерно, като нито Windows, нито каквото и да било друго съм пипал. Картата е клокната от драйверите на 310/640 (без артефакти), без да съм и пипал охлаждането или нещо такова, просто пуснах един вентилатор да духа точно срещу нея. Всичко се вижда и незнам за какви Л@ина на таркалета говориш.
4. А колкото до tweaker-ите и аз много се дразня. Все едно да играя GTA3 примерно, на 640x480 гледайки само някви бягащи текстури. Аз не гоня баснословни резултати, а просто споделям с Dominator - каква машина ми е продал и колко трябва да черпя [:-thumbu]
Kayso: как ги изкара тия 13890 точки с 4200, без да пипаш нищо
след като един приятел с 2200+ процесор и MSI 4600 ги прави едвам едвам?
С риск да разпаля спора ще ти отговоря:
Kayso не е с 2200+ а с 2844Mhz Pentium 4. [}}:-|>>]
За степен на tweak-ване не може да се спори - в крайна сметка при най-високите резултати и това го има, но не вярвам да е tweak-вал грубо, тъй като тогава щеше да гони 15 000...
Ето един ГРУБ резултат на Ti4200 + P4@ 2.88Ghz:
http://service.madonion.com/compare?2k1=4465968
А при такъв клок на Ti-то няма много разлика дали си с 4200 или 4600...
Huh, eto i ot men
3D Mark score
11112 to4ki ASUS v8420 250/510Mhz ne e clockvana
Ta zna4i KAYSO s 2844 MHz P4 izkarva 13890to4ki bez da puska vsi4ki testove koeto ne moga da precenq s kolko mu ka4va rezultata, ta se 4udq kolko li 6te izkaram az ako si pusna CPUto na 185 shina (s GB varve6e malko nestabilno ama sega s ASUSa ne sam probval) i clockna kartata kolko li 6te izkaram ???
are predpolojete pak nakraq 6e pusna testa i 6e vidim
za 1.1Ghz razlika mejdu procesorite tiq 2700 to4ki mi se vijdat malko !!!
p.s. Kayso sq da ne se razsardi6 4e tebe vzeh na pricel ama mi haresa tvoq config za sravnenie [:D] dokolkoto moje da se pravi sravnenie s tazi razlika v MHZ
p.s.2. sq 6e trqbva da si tarsq svesten CPU FAN [8D]
Хехехехе, айде lightmaster-е, ше те чакам на финала [:D] Ама както казах, още не съм си казал последната дума!
Domin-еееее - ко стана с мойта памет бе ? Аиде, че ша ме настигнат тия с АМДтата, нали требе и аз 170 шина поне да изкарам, иначе не е интересно [:D][:D][:D]
А иначе сериозно - съгласен съм с тебе, че за 1.1 Ghz 2700 точки са малко, ама все пак теста е за видеокарти не за процесори. Иначе реално погледнато - 3000 са четвърт от точките на теста, така че невиждам колко по-голяма разлика може да има. [:I]
P.S. Eddie - на магия приятелю, на магия ги изкарах [:-witch] и много пости, ама много пости, 50 кила съм станал [:D].
11387 posledno, ne mi se nosi rezultata do rabotata, a chakam da mi vkliuchat cabelen, togava ste go pliasna na stranitsata, inache sam tweakval, ama v obratna posoka, taka de - za kvo mi e da si skapvam obraza ??!!?
http://service.madonion.com/compare?2k1=4848773
Mad Onion's Hall of Fame... добре, че 3d mark-a няма bug-ове []
p.s. това не е мой резултат... някой да не си помисли...