Резултати от 1 до 11 от общо 11

Може ли да се гледат 3Д филми при положение че видеокартата ми поддържа 3Д ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Може ли да се гледат 3Д филми при положение че видеокартата ми поддържа 3Д ?

Може ли да се гледат 3Д филми при положение че видеокартата ми поддържа 3Д а телевизора ми няма 3Д?
    Въобще освен очила друго трябва ли ?

2.  

3. Тук е от
    Jun 2011

Re:Може ли да се гледат 3Д филми при положение че видеокартата ми поддържа 3Д ?

Не съм сигурен, но след като телевизорът ти не поддържа 3D не знам как ще гледаш 3D филми само с очила. Нищо не ти пречи да пробваш, но моето предположение е, че по-скоро няма да стане.

4. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

3Dто на видео картата няма нищо общо с 3D филмите.

5. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Много се заребих по 3d филми и 3d предавания .Преди седмица като сложих очилата изпаднах в транс .Голяма картина голямо нещо .Единственият проблем че се слагат очила .Дано да направят 3d телевизори без да се гледат с очила .
    Мерси за отговорите .

6. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

И това ще стане в близко бъдеще и дано повече филми и предавания да излизат в 3Д формат , но и ТВ-то трябва да е подходящ размер !

7. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

да и повече мигрени и халюцинации, дай боже по бързо да си изчанчим мозъците.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Току що гледах реклама на телефон LG с 3D ,според мойте разбирания до 3 години ще има и телевизори 3D без очила.
    Толкова напредва технологията че чак не ми се мре от интерес

10. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Прочетохте ли мнението на fXOrange, или въодушевени от емоциите просто го пропуснахте.
    Няма да описвам как мозъка получава и обработва информацията от очите за да я превърне в картина. Просто ще ви кажа че 3D е "лъжене" на мозъка какво точно виждат очите. Безплатен обяд няма! През цяото време мозъка работи в ненормален режим. После не се чудете на зачервени и уморени очи, главоболие и т.н.
    Технологията е обречена на провал. Лично мнение.

11. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Цитат Първоначално публикувано от drecolli
    Прочетохте ли мнението на fXOrange, или въодушевени от емоциите просто го пропуснахте.
    Няма да описвам как мозъка получава и обработва информацията от очите за да я превърне в картина. Просто ще ви кажа че 3D е "лъжене" на мозъка какво точно виждат очите. Безплатен обяд няма! През цяото време мозъка работи в ненормален режим. После не се чудете на зачервени и уморени очи, главоболие и т.н.
    Технологията е обречена на провал. Лично мнение.
    И аз съм на това мнение, но може пък да след година да се усъвършенства технологията и да няма странични действия.

12. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Лично мое мнение че всяко нещо си има положителни и отрицателни черти като за пример може да вземем телефоните,игрите ...
    но не са толкова страшни след злоопотреби с тях.Е сега ако гледаме 3Д Телевизори в продължение на седмици и месеци по16-20часа предполагам ще има и странични ефекти,но с какво ли не става на практика така.
    Не вярвам да гледаш 3Д телевизор няколко си часа на ден да те заболи глава и да халюцинираш,е като изключим вариянта вземането на наркотични вещества и седнеш пред телевизора ,тогава може да извадиш пистолета даже .
    Просто само предполагам, все още нямам 3Д телевизор и не знам точно как въздеиства на психата .Само предполагам!

13. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Ако телевизорът не поддържа 3D, трябва поне монитора да е 100 Hz, за да се гледа стереоскопично кино. 3D съвместимата видеокарта, сама за себе си, не е достатъчна.
    Различните версии на драйверите за нея, влияят различно на 3D ефектите във филмите и игрите. Най-вече на така нареченото "изскачане на обектите извън екрана".
    Например новите драйвери на nVidia /v.275.33/, с които обнових настоящите ми, буквално премахнаха това "изскачане" във филмите, които иначе перфектно се гледаха с TotalMedia.Theatre.v5.0.1.180.Platinum.
    Мониторът ми LG W2363D
    http://3dvision-blog.com/review-of-t...aming-monitor/
    го купих /впечатлен от промоциите на 3D телевизори по Нова Година/ с едната цел, да пробвам как се виждат филмите и игрите в 3D режим.
    Сега, вече твърд фен, остава да дочакам избраните от мен /от чуждестранният печат/ модели телевизори, да дойдат на родна земя.

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Може ли да се гледат FULL HD Blue ray формат от външен HDD на LG 37LH5000
    От justify във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 1
    Последно: 19-05-11, 22:41
  2. Отговори: 24
    Последно: 29-03-11, 15:08
  3. Електромер - положение?
    От sary2 във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 1
    Последно: 30-10-09, 14:53
  4. Отговори: 1
    Последно: 17-11-05, 21:41
  5. може ли да се гледат филми на 1030 мегахерца?
    От Vagabundo във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 3
    Последно: 10-12-04, 17:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе