Може ли да се гледат 3Д филми при положение че видеокартата ми поддържа 3Д а телевизора ми няма 3Д?
Въобще освен очила друго трябва ли ?
Може ли да се гледат 3Д филми при положение че видеокартата ми поддържа 3Д а телевизора ми няма 3Д?
Въобще освен очила друго трябва ли ?
Не съм сигурен, но след като телевизорът ти не поддържа 3D не знам как ще гледаш 3D филми само с очила. Нищо не ти пречи да пробваш, но моето предположение е, че по-скоро няма да стане.
3Dто на видео картата няма нищо общо с 3D филмите.
Много се заребих по 3d филми и 3d предавания .Преди седмица като сложих очилата изпаднах в транс .Голяма картина голямо нещо .Единственият проблем че се слагат очила .Дано да направят 3d телевизори без да се гледат с очила .
Мерси за отговорите .
И това ще стане в близко бъдеще и дано повече филми и предавания да излизат в 3Д формат , но и ТВ-то трябва да е подходящ размер !
да и повече мигрени и халюцинации, дай боже по бързо да си изчанчим мозъците.
Току що гледах реклама на телефон LG с 3D ,според мойте разбирания до 3 години ще има и телевизори 3D без очила.
Толкова напредва технологията че чак не ми се мре от интерес![]()
Прочетохте ли мнението на fXOrange, или въодушевени от емоциите просто го пропуснахте.
Няма да описвам как мозъка получава и обработва информацията от очите за да я превърне в картина. Просто ще ви кажа че 3D е "лъжене" на мозъка какво точно виждат очите. Безплатен обяд няма! През цяото време мозъка работи в ненормален режим. После не се чудете на зачервени и уморени очи, главоболие и т.н.
Технологията е обречена на провал. Лично мнение.
И аз съм на това мнение, но може пък да след година да се усъвършенства технологията и да няма странични действия.Първоначално публикувано от drecolli
Лично мое мнение че всяко нещо си има положителни и отрицателни черти като за пример може да вземем телефоните,игрите ...
но не са толкова страшни след злоопотреби с тях.Е сега ако гледаме 3Д Телевизори в продължение на седмици и месеци по16-20часа предполагам ще има и странични ефекти,но с какво ли не става на практика така.
Не вярвам да гледаш 3Д телевизор няколко си часа на ден да те заболи глава и да халюцинираш,е като изключим вариянта вземането на наркотични вещества и седнеш пред телевизора ,тогава може да извадиш пистолета даже .
Просто само предполагам, все още нямам 3Д телевизор и не знам точно как въздеиства на психата .Само предполагам!
Ако телевизорът не поддържа 3D, трябва поне монитора да е 100 Hz, за да се гледа стереоскопично кино. 3D съвместимата видеокарта, сама за себе си, не е достатъчна.
Различните версии на драйверите за нея, влияят различно на 3D ефектите във филмите и игрите. Най-вече на така нареченото "изскачане на обектите извън екрана".
Например новите драйвери на nVidia /v.275.33/, с които обнових настоящите ми, буквално премахнаха това "изскачане" във филмите, които иначе перфектно се гледаха с TotalMedia.Theatre.v5.0.1.180.Platinum.
Мониторът ми LG W2363D
http://3dvision-blog.com/review-of-t...aming-monitor/
го купих /впечатлен от промоциите на 3D телевизори по Нова Година/ с едната цел, да пробвам как се виждат филмите и игрите в 3D режим.
Сега, вече твърд фен, остава да дочакам избраните от мен /от чуждестранният печат/ модели телевизори, да дойдат на родна земя.![]()