Може ли да се гледат 3Д филми при положение че видеокартата ми поддържа 3Д а телевизора ми няма 3Д?
Въобще освен очила друго трябва ли ?
Може ли да се гледат 3Д филми при положение че видеокартата ми поддържа 3Д а телевизора ми няма 3Д?
Въобще освен очила друго трябва ли ?
Не съм сигурен, но след като телевизорът ти не поддържа 3D не знам как ще гледаш 3D филми само с очила. Нищо не ти пречи да пробваш, но моето предположение е, че по-скоро няма да стане.
3Dто на видео картата няма нищо общо с 3D филмите.
Много се заребих по 3d филми и 3d предавания .Преди седмица като сложих очилата изпаднах в транс .Голяма картина голямо нещо .Единственият проблем че се слагат очила .Дано да направят 3d телевизори без да се гледат с очила .
Мерси за отговорите .
И това ще стане в близко бъдеще и дано повече филми и предавания да излизат в 3Д формат , но и ТВ-то трябва да е подходящ размер !
да и повече мигрени и халюцинации, дай боже по бързо да си изчанчим мозъците.
Току що гледах реклама на телефон LG с 3D ,според мойте разбирания до 3 години ще има и телевизори 3D без очила.
Толкова напредва технологията че чак не ми се мре от интерес
Прочетохте ли мнението на fXOrange, или въодушевени от емоциите просто го пропуснахте.
Няма да описвам как мозъка получава и обработва информацията от очите за да я превърне в картина. Просто ще ви кажа че 3D е "лъжене" на мозъка какво точно виждат очите. Безплатен обяд няма! През цяото време мозъка работи в ненормален режим. После не се чудете на зачервени и уморени очи, главоболие и т.н.
Технологията е обречена на провал. Лично мнение.
И аз съм на това мнение, но може пък да след година да се усъвършенства технологията и да няма странични действия.Първоначално публикувано от drecolli
Лично мое мнение че всяко нещо си има положителни и отрицателни черти като за пример може да вземем телефоните,игрите ...
но не са толкова страшни след злоопотреби с тях.Е сега ако гледаме 3Д Телевизори в продължение на седмици и месеци по16-20часа предполагам ще има и странични ефекти,но с какво ли не става на практика така.
Не вярвам да гледаш 3Д телевизор няколко си часа на ден да те заболи глава и да халюцинираш,е като изключим вариянта вземането на наркотични вещества и седнеш пред телевизора ,тогава може да извадиш пистолета даже .
Просто само предполагам, все още нямам 3Д телевизор и не знам точно как въздеиства на психата .Само предполагам!
Ако телевизорът не поддържа 3D, трябва поне монитора да е 100 Hz, за да се гледа стереоскопично кино. 3D съвместимата видеокарта, сама за себе си, не е достатъчна.
Различните версии на драйверите за нея, влияят различно на 3D ефектите във филмите и игрите. Най-вече на така нареченото "изскачане на обектите извън екрана".
Например новите драйвери на nVidia /v.275.33/, с които обнових настоящите ми, буквално премахнаха това "изскачане" във филмите, които иначе перфектно се гледаха с TotalMedia.Theatre.v5.0.1.180.Platinum.
Мониторът ми LG W2363D
http://3dvision-blog.com/review-of-t...aming-monitor/
го купих /впечатлен от промоциите на 3D телевизори по Нова Година/ с едната цел, да пробвам как се виждат филмите и игрите в 3D режим.
Сега, вече твърд фен, остава да дочакам избраните от мен /от чуждестранният печат/ модели телевизори, да дойдат на родна земя.