Ами значи правилно съм те разбрал, то дигитални колони няма. Ако звука към тонколоните беше цифров, щеше да се чува монотонно бръмчене
Ами значи правилно съм те разбрал, то дигитални колони няма. Ако звука към тонколоните беше цифров, щеше да се чува монотонно бръмчене
taka obache i ne stawa qsno imash li ideq ot kwo moje da e glupawiq slowdown ?
Е нямам идея, аз нямам никви проблеми с EAX-а, виж нещо драйверите да не си разбазикал. По принцип с тая машина не би трябвало никакъв проблем да имаш ...
Я кажи с какъв Win си и дали само на тая игра ти ги прави тея номера или и на други ?
След всички тия възхвали на Кретив, мога ли
да попитам дали някой е чувал вградения звук на
"де лукс" дъно Nforce2 ??
Естествено за натоварване на процесора и дума не може поради вградения копроцесор, а за
хардуерния долби декодер няма да говоря изобщо.
Пичове Аудиджи е едно набутване - НЕ МОЖЕ да се купува карта на цената на дъно, който не е
доволен от звука в къщи да си купи външен ЦАП 24 бита, дори и на Cmedia (с цифров изход)
може да се закачи
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by kirko
След всички тия възхвали на Кретив, мога ли
да попитам дали някой е чувал вградения звук на
"де лукс" дъно Nforce2 ??
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
ami moje bi ima hlqb v nego ama driverite o6te sa mnogo zle.
Не съм чувал на Nforce 2 но на Nforce 1 за 5ст. работа не върши. Иначе от Audigy действително няма смисъл, един Audigy2 върши по-добра работа... Драйверите на Live! неще не ме радват как работят под XP, май и аз ще минавам на Audigy2.
PS. Lightmaster затваряй си таговете [] хехе този ти го затворих аз. Иначе е похвално че ги пишеш ръчно.
Windows-a e xp
prawi problemi na pochti wsichko kooeto polzwa eax .... microsoft rallysport championship, nfs 6, U2 i UT2k3 .....