Резултати от 1 до 4 от общо 4

Черно-бял TV-OUT

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2002

Черно-бял TV-OUT

Картата е Радеон 9100, а телевизора ми е Самсунг. Свързани са чрез S-video to RCA преходник(4-пинов Хама)+ кабел чинч-чинч. Получавам черно-бял образ на телевизора, като изпробвах всички настройки в драйверите. От прочетеното по конференциите най-вероятно причината е преходника. Някой да знае от къде може да се вземе подходящ(със 7-пиново С-видео) преходник за АТИ?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2001

Черно-бял TV-OUT

mi az imam sashtia problem. samo deto sam s GF3 TI200. ne e ot prehodnika (az sam si s s-video direktno)pone pri men. ot nedostatachna poddrajka v draiverite tryabva da e. pri men se opravi s TV Tool (programka). sega si e superkachestvo, daje i ne trepti obraza.

4. Тук е от
    Jan 2003

Черно-бял TV-OUT

Вероятно телевизора ти не подържа S_video. И аз имам TV Самсунг, ATI Rage Fury Pro VIVO i преходник S-video -> Scart. Kogato podam s-video signal obraza e cherno-bjal , kogato podam composite obraza e kakto trjabva. Sustoto se poluchava kogato podam signal ot domashen DVD player. s-video B/W , composite - color.

5. Тук е от
    May 2002

Черно-бял TV-OUT

Оправих го. Оказа се, че е преходника. С малко жичка се свързват два от пиовете на С-видеото и цвета се появява.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Черно и бяло
    От ql^2/8 във форум Логически задачи
    Отговори: 2
    Последно: 08-11-14, 14:01
  2. как да си направя монитора черно-бял ?
    От gggggg във форум Общ - софтуер
    Отговори: 12
    Последно: 26-09-08, 22:05
  3. tv-out черно бял
    От dilana във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 26
    Последно: 09-12-06, 07:44
  4. TV out - черно-бяло
    От nld във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 10
    Последно: 01-10-05, 18:32
  5. черно бял ми излиза
    От pate във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 18
    Последно: 21-09-05, 14:58

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе