въй-въй-въй!
да, 7350, колкото и да е слаба, пак е по-силна от вграденото HD2000 видео в процесора...
въй-въй-въй!
да, 7350, колкото и да е слаба, пак е по-силна от вграденото HD2000 видео в процесора...
ами "ние" се занимаваме с компютри гарантирано от по-отдавна, отколкото "вие" сте били родени (така както преценявам на сляпо )
а иначе ето основанието на твърдението ми:
1. тя е това: AMD Radeon HD 7350 1 GB | techPowerUp GPU Database (накратко - Rebranded HD 5450/6350.)
2. ето я сравнена с най-мощните съвременни карти: PassMark - Radeon HD 7350 - Price performance comparison (накратко - около има производителност около 5% от най-мощните)
3. и понеже я няма почти никъде в реални тестове, защото е предимно OEM продукт с почти нулева съвременна геймърска стойност, а и още повече, че е реално е ребрандиран стар продукт, повече тестове могат да се намерят със старото й име "ATI Radeon 5450" - ATI Radeon HD 5450 - Benchmarks
и "да", принципно се броят нагоре, само дето има 3 основни производителя на видеокарти - nVidia, AMD и Intel, чиито стълбици "нагоре" трябва да се знаят поотделно, както и поколенията на чиповете, както и ширината на честотната лента, както и горкия факт, че обема на паметта не е най-важното за едно видео, както и ..., както и ....
На първо време намали резолюцията и нивото на графиката и ще вървят игрите.Не прочетох колко рам имаш,но някои от новите игри искат 2,4 гига рам.За карта кажи цената.
О свещена простота!!! Да ти продадат компютър с 2 видеокарти и накрая да се окаже, че никоя от тях не ти върши работа
По въпроса. В ebay.de предполагам може да се намери всичко и за да не стават, такива издънки като тази с новия компютър, ти препоръчвам направо да се насочил към GTX 560 Ti - geforce gtx 560 ti in Grafik-/Videokarten | eBay и нагоре (GTX 580 Ti)
Няма да е зле да напишеш характеристиките на компютъра, да не се окаже, че видеото е най-малкия проблем...
Малко ме съмнява 560-70-80 ще вървят добре с неговия процесор,пък и не се знае кво захранване са му лепнали.Иначе картите са супер.
Може процесора и паметта да не са кои знае какво, ама Win-a e оригинален
Ако трябва да играеш най-новите игри с този процесор, препоръчвам ти да смениш компютъра
Не си казал какво е захранването Марка, ватове.... Това без да отваряш компютъра няма как да го видиш, освен ако нямаш гаранционна където да е описано...
И в крайна сметка ако не си решил да продадеш компютъра и да си вземеш подходящ, пак остава решението за GTX 560 Ti
или някакъв аналог на ATI
по-добре "някакво ATI", като ми се струва, че не само ценово, ами и откъм адекватност с процесора + по-голяма сигурност относно захранването, HD7750 му е абсолютния максимум, а и хич не е лоша за по-новите игри
560Ti никога, ама никога няма да запали на ОЕМ-ска машина...
писал съм, че най-вероятно 7750 ти е абсолютния максимум, защото над тази искат доста сериозно захранване, а за тази има шанс да тръгне на някой среден клас захранване (каквото най-вероятно е твоето... при късмет...)