на карта Radeon 7000?
всичко останало работи само че при опит да се закачи телевизор или проектор към с-видео аут-а резултата е черен екран.
на карта Radeon 7000?
всичко останало работи само че при опит да се закачи телевизор или проектор към с-видео аут-а резултата е черен екран.
И не само по принцип,аме е доста срещано;обикновено юзерите резват кабела отзад ей така,при влкючен компютър и телевизор,и резултата е горния:просто никой не си прави труда да прочете каква точно е процедурата[}]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">значи ще се сменя картата...
<div align="right">оргинално мнение на fori</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Бе тя че е за сменяне за сменяне ама може и да му няма нищо на ТВоута[:D]
Обикновено при изгорял ТВоут нагарят някои елементи по платката - виж я.
Аз на такав радеон (7000) по скоро на 3 такива (AXLE)не можах да подкарам ТВоута с никакви драйвери, на 98 и на ХР не иска и не иска.А с друга карта всичко е ОК.Само докато зареди ВИН работи и после се изключва.Някой да е имал такива проблеми ?
Probvai da zapoi6 edin rezistor 100R posledovatelno na kabela
(na vatre6noto jilo a ne na ekrana)
Не искам да те тревожа, ама моя TV-out изгоря само от докосване....![]()
няма да потревожиш мен ;-) тъй като съм определено малко консервативен и.... нямам навика да си ъпгрейтвам каквото и да е ако ми върши работа. всъшност моето видео е добрата стара i740
Spoko 4ovek, i na men mi e gorial TV out i to na Matrox , a mamka mu hi4 ne sa evtini - Matrox G550 -32 MB e 109 dolara v Jar Computers taka 4e)))))) a ako e ATI moje da e do nastroiki
znam go ot opit
ATI-то го мъчихме 2ма души около месец безуспешно. Накрая проблема се реши като собственика си купи нов компютър, а картата ми я подари за рожденния ден. Борбата ще продължи в нас... като намеря време
Pri men na ATI 9100 izpuka ot tokov udar taka 4e ne se u4udvai,a ina4e vsi4ko drugo si ba4ka6e.
<font color="orange">DeathKnight: Престанете да пишите глупости по сериозните теми на форума !!!!</font id="orange">
Това не беше глупост - въпроса е глупав!
ЕСТЕСТВЕНО, че всичко може да изгори
offtopic/
освен това пишем, а Не ПИШИМ(въпреки, че сме изпили 7-8 бири)
Единственото хубаво нещо на Радеон 9000 е, че като го включих в телевизора тръгна веднага, просто се изумих, без да го настройвам. Преди това не успях да подкарам на друго ПЦ тв-оут-а и обвинихме телевизора му, на човека, въпреки, че картата е проблема.[}]